Ufff,ajde da i ja odgovorim i da svi budu zadovoljni:
2 Tarmi: Ovo nije prvi put da me optuzujes i spajas sa brojem 13 ali vidim ja da u tebi postoji neka detektivska priroda i neprezaljena ljubav za policijsko-kriminogenim istrazivanjima i jos kada neko ostvari neki rezultat koji se tebi ne svidja onda odmah sasujes drvlje i kamenje tj.prvo optuzujes a onda pitas(tu si savrseno kopirao nase pripadnike reda i zakona).BTW,ti nisi trebao da se izvines stojchi,vec meni jer nisi njega napao vec mene,ali ja od takvih kao sto si ti niti ocekujem izvinjenje niti mi treba.Vise srece sledeci put herr detektive
2 Stojcha:Hvala sto si objasnio nasem detektivu oznake mobilca koga je video najmanje sto puta

a takvu ,,malu cinjenicu,, tj. cpy typ verovatno nije ni primetio posto to ,,niko ni negleda,,al me jedino cudi kako takva mala stvar da promakne tako velikom i vrsnom detektivu al,opet cuda se desavaju
2 gx-x: Znam da nemas nista protiv mene,zato sam te i zvao da dodjes kuci kod mene i vidis stanje i taj poziv i dalje vazi sa moje strane,a dolazak sto se mene tice nemora biti i tim povodom vec moze biti i razmena iskustva i sl.Takodje znam i da nisi tinejdzer, i da se svako od nas ponekad impuslivno ponese,mislim ipak smo svi mi od krvi i mesa i takve stvari se desavaju i to je normalno.Sto se tice prajma,on zaista nista neradi u trenutku kada sam uradio screenshot,ali to nije zato sto sam ga samo upalio slike radi,vec zato sto mi je posle par minuta pukao.Znaci na toj frekvenciji prajm mi veoma brzo pukne i nemam sanse da ga drzim ni 15 minuta i to priznajem,ali ono sto je najvaznije je da mi druge stvari nepucaju,a prajm mi uoste nije toliko bitan,mislim bilo bi bolje da moze da prodje,al sta da mu radim kada nece

Dakle nadam se da sam sve objasnio,a ako sam nesto zaboravio ti kazi.Sto se tice screeneshota nema problema uradio bih ti to jos 5 puta ako treba.
Pozdrav. :wave: