Pa sad, može ovako i bez vpn-a:
![]()
![]()
ja sam progledo od kako sam pobego sa androida, apsolutno nemam namere više da se vraćam i da plaćam aplikacije i gledam reklame...
Ka kome? Ministarstvu?
EDIT: Da li je ovo znak početka neke ozbiljnije priče?
http://www.mondo.rs/a630307/Mob-IT/Vesti/Google-Play-Najava-kupovine-aplikacija-iz-Srbije.html
da, ali nećemo u ot.Maemo?
postoji nešto što se zove open source.Ja ne znam koja je poenta tih njihovih poseta...politika se ne mesa u te stvari u ostalim zemljama sveta ?!
EDIT: Meni ne smetaju reklame..i taj programer mora od necega da zivi, pa ako neces da platis za program bez reklama, koristi besplatno ali istrpi reklame. I apsolutno ne podrzavam adaway i slicne programe, mislim da je to totalno nefer prema tim ljudima koji su ulozili sate programiranja da bi neko dobio nesto za dz, a da se pritom ne oduzi tom programeru ni na jedan nacin
Samo me je zanimalo, video sam ranije da si se rešio na "transfer"da, ali nećemo u ot.
Maemo??? Izmedju dva zatvora i letovanja na plazi on izabrao da se zakopa u zemlju.
Ja nikako vise ne mogu da kupujemo sa gplaya.. VPN mi ne radi iako je kartica verifikovana. Nadam se da ce gplay da proradi uskoro.
Maemo??? Izmedju dva zatvora i letovanja na plazi on izabrao da se zakopa u zemlju.
Ja nikako vise ne mogu da kupujemo sa gplaya.. VPN mi ne radi iako je kartica verifikovana. Nadam se da ce gplay da proradi uskoro.
Ja lično da dodjem u situaciju da mi se smuči android (malo verovatno priznajem, ali recimo da dodje do toga) išao bih isto na maemo.Maemo??? Izmedju dva zatvora i letovanja na plazi on izabrao da se zakopa u zemlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari