Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Bas tako. Zato sam se i zbunio :)

Otvorio sam račun u Štedionici i uzeo njihovu dinarsku internet karticu koja treba da mi stigne za par dana, hvala na odgovorima svima odavde. :)

Šta se desilo day play store om
Kada se udje na vpn nema filmova i muzike,samo knjige i app

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383168966867.jpg
    uploadfromtaptalk1383168966867.jpg
    114.1 KB · Pregleda: 167
Pa sad, može ovako i bez vpn-a:

ytyhapam.jpg

:D

Verovatno kao i kod mene sto je ostao otkljucan posle VPN konekcije na kompu ;)

Ma nemam pojma, Play mi je još odavno "zaključan" na USA, adresa u Wallet-u mi je neka fiktivna u USA, samo čekam kad će da mi blokiraju nalog...

Zamisli ti taj kriminal, falsifikuješ lične podatke i verovatno na taj način kršiš odredbe T&C, kako bi mogao da platiš aplikaciju, umesto da koristiš piratsku verziju. Googlabsurd...

Meni je zaključan na usa i sa srpskim podacima. Ali da, jednom sa probao da unesem usa podatke, 10 dana nisam mogao ništa da kupim posle.

Ima li zainteresovanih ovde da se organizujemo i ispamujemo Guglov customer support mejlovima u kojima tražimo da nam konačno omoguće ljudsku kupovinu?

Taj spam treba da okreneš na drugu stranu, ne ka Google.

ja sam progledo od kako sam pobego sa androida, apsolutno nemam namere više da se vraćam i da plaćam aplikacije i gledam reklame...

ja sam progledo od kako sam pobego sa androida, apsolutno nemam namere više da se vraćam i da plaćam aplikacije i gledam reklame...

Pa niko te nije ni terao da placas. Ja sam na androidu i ne placam. A ZAMISLI ni reklame ne vidim.

Ka kome? Ministarstvu?

EDIT: Da li je ovo znak početka neke ozbiljnije priče?
http://www.mondo.rs/a630307/Mob-IT/Vesti/Google-Play-Najava-kupovine-aplikacija-iz-Srbije.html

Ja ne znam koja je poenta tih njihovih poseta...politika se ne mesa u te stvari u ostalim zemljama sveta ?!

EDIT: Meni ne smetaju reklame..i taj programer mora od necega da zivi, pa ako neces da platis za program bez reklama, koristi besplatno ali istrpi reklame. I apsolutno ne podrzavam adaway i slicne programe, mislim da je to totalno nefer prema tim ljudima koji su ulozili sate programiranja da bi neko dobio nesto za dz, a da se pritom ne oduzi tom programeru ni na jedan nacin

Poslednja izmena:
da, ali nećemo u ot.
Ja ne znam koja je poenta tih njihovih poseta...politika se ne mesa u te stvari u ostalim zemljama sveta ?!

EDIT: Meni ne smetaju reklame..i taj programer mora od necega da zivi, pa ako neces da platis za program bez reklama, koristi besplatno ali istrpi reklame. I apsolutno ne podrzavam adaway i slicne programe, mislim da je to totalno nefer prema tim ljudima koji su ulozili sate programiranja da bi neko dobio nesto za dz, a da se pritom ne oduzi tom programeru ni na jedan nacin
postoji nešto što se zove open source.

Open source?

Maemo??? Izmedju dva zatvora i letovanja na plazi on izabrao da se zakopa u zemlju.
Ja nikako vise ne mogu da kupujemo sa gplaya.. VPN mi ne radi iako je kartica verifikovana. Nadam se da ce gplay da proradi uskoro.

Sviđa mi se fora koju ima ShowBox, ako otvoriš reklamu neku naredna dva dana ti sklone sve reklame, pa se pojave, pa opet tako . :)

Maemo??? Izmedju dva zatvora i letovanja na plazi on izabrao da se zakopa u zemlju.
Ja nikako vise ne mogu da kupujemo sa gplaya.. VPN mi ne radi iako je kartica verifikovana. Nadam se da ce gplay da proradi uskoro.

Zaključali su ti nalog na Srbiju. Možeš da otvoriš nov Gmail nalog i da na njega vežeš karticu i radiće ti opet kupovina... Neko vreme...

Nema potpuna regionalna blokada...je8o ja onog ko izmisli to deljenje na regione umesto da sve strpaju na jedno mesto, bar sto se tice aplikacija..niti mi trebaju filmovi, nit muzika a najmanje njihove knjige..

Ja lično da dodjem u situaciju da mi se smuči android (malo verovatno priznajem, ali recimo da dodje do toga) išao bih isto na maemo.
Ostale opcije su mi manje prihvatljive.
Nekome paše nešto a nekome isto to ne, nema tu zakona univerzalnih.
Mada da se demantujem odmah :) nije isključeno da ću se u doglednoj budućnosti pozabaviti ipad mini dvojkom.
Zaglavih u off topic..

ne bih da sirim offtopic, ali maemo ima mogucnosti koje android moze samo da sanja trenutno. cistokrvni linux. sa maemo-om radim sve sto i sa androidom i mnogo toga sto android ne moze. samo ljudi ne znaju.

E divota...
Izgleda da su i mene zakljucali na domaci market. Ne mogu da pristupim US Play Store-u ni preko kompa, ni preko fona uz pomoc Tunnel Bear-a. Znate li za neko resenje? :/

Drugu se to desilo odavno, znam da je u komunikaciji sa Guglom već duže vreme oko toga, nema rešenja. Kakvi su to slepci, pa to je strašno....

Vrh Dno