Procureli cover i par sajtova kazu drugacije: http://i.imgur.com/f11JlQA.jpg
Ovo ne vazi, cover se stampa unapred.
Objavili su danas SR na Steamu, pa mozes da pogledas. Ocekujem losu optimizaciju.
Procureli cover i par sajtova kazu drugacije: http://i.imgur.com/f11JlQA.jpg
Vreme je da se na GTX 970 pocne gledati kao na kartu srednje klase a ne nesto sto tera sve na max u 1440p. Za koji mesec ce nVidia da 970 i 980 ucini neadekvatnim sa novom Pascal serijom (sta ce AMD da uradi pojma nemam, ta firma je jednom nogom u grobu). E sad koliko ce kostati naslednici i da li se sve to isplati, to je vec druga tema.
Platili ste taj rudarski Radeon 150 evra, dobili ste i vise nego sto zasluzujete od karte koja kosta 150 evra.
Jesi li cuo za magnete u cipelama?O boze, prekinuh video posle 3 minuta gameplay-a, setka se decko po krilima aviona opusteno, c'mon. Znam da cete sad da me prozivate kako je ovo sve samo ne realna igra, da je u pitanju samo ultra zabava, ali ja preko ovekvih gluposti vise ne mogu da predjem. GTA V je za ovo simulacija.![]()
Jesi li cuo za magnete u cipelama?
A i covek se uvezbao u prva dva dela, pa mu sad opusteno...
Vreme je da se na GTX 970 pocne gledati kao na kartu srednje klase a ne nesto sto tera sve na max u 1440p. Za koji mesec ce nVidia da 970 i 980 ucini neadekvatnim sa novom Pascal serijom (sta ce AMD da uradi pojma nemam, ta firma je jednom nogom u grobu). E sad koliko ce kostati naslednici i da li se sve to isplati, to je vec druga tema.
Platili ste taj rudarski Radeon 150 evra, dobili ste i vise nego sto zasluzujete od karte koja kosta 150 evra.
^
Pa dobro to ti je isto kao kad neko npr. u GTA serijalu,uzme neko vozilo i bzv ide okolo,udara i ubija sve redom bez ikakvog cilja!Gledaj da je ovo pravljeno za najmladje gaming narastaje(mada nije ni za njih posto je tema nasilje),ali ako nisu imalu tu nameru neko je gadno pogresio!Deluje mi kao da ce dosaditi za par sati,ovo je samo za neki multi ili coop.
Ok, moze ovako...ti lepo poklonis igru nekome ko ce je sa uzivanjem igrati.I meni taj odnos nije jasan nikako - pravljeno za klince, a nasilje u izobilju. Ja sam probao par puta Just Cause kec da igram, smorila me je u roku od pola sata, toliko je bila dosadna, neopisivo. A glavna reklama igre je zabava, i svi se kunu. Ne znam, ili sam ja ometoreo pa me to *****isanje nerealno po mapi ne privlaci, ili je JC definitivno teski smor. Mada vidis zanimljivo, GTA V mogu da igram ovako iz zezanja sa vremena na vreme, da se *****isem, toliko je svet dobro i detaljno uradjen i pride sto je mnogo realnije od JC pa sve sto se desi i ima nekog smisla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari