Šta je novo?

Just Cause 3

Sreca pa je u ovom podforumu trollovanje dozvoljeno.

NE

Svako moze da iznese misljenje o igri, ali tipican flame nije dozvoljen.

Nazivanje imenima one koji igraju tu igru ili im se svidja, jer retardirano na mnogo nivo-a, bez obzira dal je najgora i najgluplja igra na svetu, tako da to tek nije dozvoljeno.

Poslednja izmena:
Pa ja se ubijem od pisanja da objasnim zasto je igra krsh a ti mi brises postove...moderacija level 1000...mora da se i tebi svidja igra.

Igra je daleko od krsa, a to sto ti ne kapiras "foru" igre ili ti se jednostavno ne svidja je sasvim druga prica.

Igra je maloumna ali zabavna. Jedino mi se ovo sa unlimited c4 cini kao overkill. Sa onom svemocnom sajlom prakticno igras u god modu od samog starta. Dvojka je imala, cini mi se, bolji izazov za napredovanje.

Igra podstice kreativnost i siguran sam da će po izlasku YT biti pun epic scena destrukcije.

Kako je iritantan lik koji komentariše, neopisivo...

Elem, meni ova igra uopšte nije jasna...gde je ovde izazov? Deluje mi kao da ti je neko dao šifru da imaš 99999 healtha i da se zezaš okolo sa destruktabilnom fizikom...Mene takve igre smore za par minuta.

Kako je iritantan lik koji komentariše, neopisivo...

Elem, meni ova igra uopšte nije jasna...gde je ovde izazov? Deluje mi kao da ti je neko dao šifru da imaš 99999 healtha i da se zezaš okolo sa destruktabilnom fizikom...Mene takve igre smore za par minuta.

Slazem se...
Ne kapiram zasto su stavili unlimited c4 kao default. To je trebala da bude opcija. Bas izgleda da ce da smori lako...

Slazem se...
Ne kapiram zasto su stavili unlimited c4 kao default. To je trebala da bude opcija. Bas izgleda da ce da smori lako...
Čudna odluka za C4 ali ja sam u JC2 dosta puta zaginuo u nekim misijama tako da mislim da će ipak biti nekih izazova u igri.

Ko je bre ovaj?

Baš lepo izgleda. Moram da priznam, možda dam šansu ovom nepostapokaliptičnom Fallout 4 klonu :p

^ Fire :Klanjanje
[2009] Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum :Klanjanje

Bilo bi cool da se ponesto nadje u OST.

Poslednja izmena:
premijer liga pesma :D

Ma jok, znalo se za njih mnooogo pre PL spice. :D Ubedljivo najbolji njihov album.

cQzolsH.jpg

Ne, nisam hipster - samo mi se onomad svidela PES5 spica pa ih poceo slusati. :d

Hahahha, pa ovo će imati Day 1 DLC sa novim misijama, oružjima, vozilima i neprijateljima, divna poslovna praksa koju treba podržati...

^

The 3 add on packs will become available post launch and will unlock 7 days early for all pass holders. The skins will unlock day one.

Minimum:

OS: Windows Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit operating system)
CPU: Intel Core i5-2300 2.8GHz 2.93GHz or AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz
RAM: 6GB
GPU: Nvidia GeForce GTX 660 (2GB) or AMD Radeon HD 7870 (2GB)
DX: DirectX 11
HDD: 45GB

Recommended:

OS: Windows Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit operating system)
CPU: Intel Core i7-3770 3.4 GHz or AMD FX-8350 4.0 GHz
RAM: 8GB
GPU: Nvidia GeForce GTX 760 (3GB) or AMD Radeon R9 280X (3GB)
DX: DirectX 11
HDD: 45GB

Hi guys,

These are the final Just Cause 3 PC specs:

Minimum Specifications
OS: Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
CPU: Intel Core i5-2500K, 3.3 Ghz | AMD Phenom II X6 1075T 3 Ghz
Memory: 6GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 (2GB) | AMD Radeon HD 7870 (2GB)

Recommended Specifications
OS: Vista SP2, Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
CPU: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memory: 8 GB Ram
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB) | AMD R9 290 (4GB)

...

Nije strasna zahtevnost...

Nazad
Vrh Dno