Šta je novo?

Just Cause 3

Svidaj mi se njihov komentar. "No cut scenes, no scripts, no staging. Just gameplay and great camera angles."

Bice ovo ludnica kao i JC2.

Ne izgleda kao da su menjali puno toga iz dvojke. Visoki rezervoari nafte, komunikacioni tornjevi, baze... Sve izgleda vrlo slicno. Ne ocekujem bas neki ogroman napredak.
That being said, dvojka je bila spektakularna pa prevelika promena recepta i nije potrebna ili cak nije ni dobra. Sa zadovoljstvom cu jos gomilu puta srusiti statuu diktatora.

Mnogo bolja zabava od GTA serijala... A sto se tice tog troska trebace svima 400+ evra za nadolazece igre :)

Deluje kao najbolja SpiderMan igra do sada. :)

[YOUTUBE]QJhWeRyVDD0[/YOUTUBE]

Mozga bez.
Ninja rope, god mode and big guns.

Kkao je ovo meni glupa igra...nisam uzivao ni u jednom delu...

Izuzeteno glupa igra. I odlicna :)

Kolko sam ubio vreme u GTA5 tolko cu i ovde u free roam. Story ako pretrcim hah.

Ok, definitivno ima epic poteza. Kacenje na bocu dok leti u vazduh... wow

Zayebali su i Ubisoft/Far Cry 3/4, ovo je bukvalno sve isto samo su promenili okruzenje, kapiram da ce i misije biti iste (da ne kucam sad spoilere bezveze), daj boze da kraj bar malo promene :d

Kakve veze ovo ima sa Far Cry-om?! Jedino sto je donekle slicno je okruzenje i open world, samo sto su ovdje koncept i gameplay skroz drugaciji. Nema osvajanja tornjeva i dranja zivotinjskog krzna. Ovo je za razliku od FC-a daleko opustenija igra, ne pretenduje da izigrava nekav RPG i da isprica bog zna kakvu pricu, ovo je cista *******cija koja vise ima dodirnih tacaka sa GTA serijalom. Odigraj dvojku pa ces vidjeti koliko je zapravo ovo dobra igra koja odise old school atmosferom.

Action sandbox with preactivated cheats. :)

U odnosu na Quantum Break ovo je simulacija.

Kakve veze ovo ima sa Far Cry-om?! Jedino sto je donekle slicno je okruzenje i open world, samo sto su ovdje koncept i gameplay skroz drugaciji. Nema osvajanja tornjeva i dranja zivotinjskog krzna. Ovo je za razliku od FC-a daleko opustenija igra, ne pretenduje da izigrava nekav RPG i da isprica bog zna kakvu pricu, ovo je cista *******cija koja vise ima dodirnih tacaka sa GTA serijalom. Odigraj dvojku pa ces vidjeti koliko je zapravo ovo dobra igra koja odise old school atmosferom.

Pa presao sam JC2, totalno prazna karton kic igra :) To je posebno zanimljivo, sto je na prvi pogled puna sadrzaja a u stvari je plitka, prazna pa i bezivotna sto je jos jedan paradoks u odnosu na grafiku i velicinu mape. Jedina prednost je divljanje po toj velikoj mapi sa kukom i avionima ali osim te famozne kuke sve deluje totalno kartonski, prazno, dosadno.. bar meni. A koliko vidim JC3 je bukvalno ista igra kao dvojka samo u drugacijem okruzenju, kao da ce to prikriti slicnu pricu, rusenje statua i ostale nebuloze :)

Ako je ovo old school e onda.. :d

Zayebancija a old skul.. to su GTA naslovi, meni se cak ni V ne igra uopste, svi stari GTA zakljucno sa SA su mi odlicni.

Mislim, cim sam zavrsio igru (JC2) znaci da ima prelaznu ocenu ali ne vidim cemu toliko odusevljenje.. meni su recimo 10x bolje ''legli'' cak i fc2/3/4, svi serious sam naslovi.. sve su to razliciti zanrovi ali sustina je ista. Pa napljuvani SC Blacklist je realno klasa za JC2 iako se dosta razlikuju u konceptu.

Nisam ni pomenuo da je igra slicna kao FC :d nego da je nacin reciklaze jos jadniji u odnosu na FC2/3/4. S tim sto u FC mogu da mnogo vise da improvizujem i otezam igranje, ma 10x vise se uzivim iako su price u sustini smesne a misije jednolicne. U FC se istripujem kao da igram za sebe, nevezano za pricu i misije, u JC to ne mogu.

Poslednja izmena:
Lik je pomalo poremecen, ali igra izgleda vrlo dobro

Ajoj. ova igra ce biti zabava samo takva !!!

Meni je ovo vrh jer imas nevidjenu slobodu pokreta i destrukcije. Igra je pravi sandbox, prica je tu onako usput i u prethodnim delovima je bila apsolutno uzasna. Sa druge strane, onaj Mad Max sto pravi isti studio mi deluje lose, repetitivno, dosadno. Ko ova nova Batman igra na primer. Ne volim taj neki kontrolisani sandbox sa pricom koju pratis a gde su gejmplej i zabava petnaesta rupa na svirali. Ajde da je prica vredna pracena, a ono Batman i Mad Max. Koja bre prica?

Znaci svi koji su uopšte igrali prethodne delove i cekaju ovaj su zreli za LL ustanovu... veoma zanimljiv stav exte. Iznenadio si me iskreno.

Vrh Dno