Šta je novo?

Jotel

Cenu ne znam, a ima 6 SK kanala

Ugovor je validan tačno do ponoći dana do kojeg je potpisan, ne mogu da traže ni sat duže. Čim istekne, sutradan nosi zahtev za raskid mada je i to glupo jer je već ne važeći. Mogu samo da traže da platiš za mesec u kome je istekao ako je postpaid. U proncipu možeš da tražiš (i dobiješ) da ogbiju deo za vreme za koje internet nije radio.
Dobio sam odgovor od Ratel da ipak ne mogu po ugovoru,nego kako su oni rekli 1.1.2025 :) I Ratel je na njihovoj strani,cak i za povecanje cene su stali na njihovu stranu. Tolilo :)

Pre par godina moguce, od pre mozda godinu dana mislim da je maksimalno vreme ugovorne obaveze bilo definisano na 2 godine.

Radi kome u Zajecaru ova taraba ?

Od sinoc nema interneta,kontakt centar u Nisu nedostupan broj

Ovo je dno dna,najgori operater u pokusaju

Dzabe optika,veliki oprez sa ovim diletantima,duge su 2 godine

Juce nije bilo interneta od otprilike 1 popodne do 7-8 popodne, izgleda da je neki veci kvar.

Treci dan bez usluge

Kako raskinuti sa ovom alan ford kompanijom bez penala?

Se moze zvati Trzisna inspekcija?

Od raspalog Ratela nema nista,ceka se tralala odgovor mesecima

Oprez sa ovom ekipom,lazovi i prevaranti
Ta malo niza cena moze skupo kostati

Treci dan bez usluge

Druze tesko, ja sam od ratela dobio odgovor i to su na njihovoj strani, sve sam pokusao, ja nmg da raskinem jos i ako mi je ugovor isteko...duza je prica tako da izdrzi

Treci dan bez usluge

U Nisu izlaze na teren kad prijavis kvar. Skoro su bili na jednoj zgradi odakle meni dolazi optika, jer je neko tamo prekinuo opticki kabl. Od mog poziva do popravke proslo sat ipo. Internet je kod mene ok, ali kablovska je problem, izgubili arene, neke filmske programe, u toku dana ili uvece kad se gleda neki film hoce slika da zakoci, pa predje u plavo. Nisu nista modernizovali za sve ove godine koliko postoje. A korisnicki servis je bez komentara, nekad se jave a nekad ne.

U Nisu izlaze na teren kad prijavis kvar. Skoro su bili na jednoj zgradi odakle meni dolazi optika, jer je neko tamo prekinuo opticki kabl. Od mog poziva do popravke proslo sat ipo. Internet je kod mene ok, ali kablovska je problem, izgubili arene, neke filmske programe, u toku dana ili uvece kad se gleda neki film hoce slika da zakoci, pa predje u plavo. Nisu nista modernizovali za sve ove godine koliko postoje. A korisnicki servis je bez komentara, nekad se jave a nekad ne.
5 dana sam cekao da dodju da poprave net, na telefon se niko ne javlja, spustaju slusalicu kad ih pitam da mi objasne razlog zasto datum na ugovoru i datum raskida se razlikuju 2 meseca. Nema nista od njih. jos 5 dana i lete. Uzeo supernovu coax bolje radi net nego njihova optika,imam sad oba pa uporedim i tjt. Dzaba im optika

Cetvrti dan bez usluge

Potpisujem gore navedeno,ne javljaju se,spustaju slusalicu,lazu cim zinu

Racun nisam dobio nikad,placam na crno u kesu

To je poludivlji operater

Cetvrti dan bez usluge

Potpisujem gore navedeno,ne javljaju se,spustaju slusalicu,lazu cim zinu

Racun nisam dobio nikad,placam na crno u kesu

To je poludivlji operater
A gde to i kome plaćate? Čuo sam da u selima imaju inkasante ali da oni izdaju priznanice. U gradu uredno stižu računi ili ako se plati u poslovnici, dobija se isečak o plaćanju.

Ne pomaze ni Efektiva, ni Ratel,sve sam probao, na njihovoj strani su. @The Johnny Gde stizu uredno racuni,i mozda ti dobijas isecak o placanju, ne znam sto ih pojedinci brane,zato su i takvi.

A gde to i kome plaćate? Čuo sam da u selima imaju inkasante ali da oni izdaju priznanice. U gradu uredno stižu računi ili ako se plati u poslovnici, dobija se isečak o plaćanju.
Pa valjda imaš račun u banci i online plaćanje, tako imaš sve račune. Ako papirni ne stiže poštom, možeš da tražiš da šalju na e-mail.

Ne pomaze ni Efektiva, ni Ratel,sve sam probao, na njihovoj strani su. @The Johnny Gde stizu uredno racuni,i mozda ti dobijas isecak o placanju, ne znam sto ih pojedinci brane,zato su i takvi.
Moji u Nišu imaju duo uslugu kod njih i racuni uredno stizu. Vise puta sam im placao direktno u poslovnici i uvek sam dobijao stampani pecatiran isecak da je za taj mesec placeno.
Ne branim ih, daleko od toga, pricam kakvo je stanje sa kojim se licno susrecem.

Moji u Nišu imaju duo uslugu kod njih i racuni uredno stizu. Vise puta sam im placao direktno u poslovnici i uvek sam dobijao stampani pecatiran isecak da je za taj mesec placeno.
Ne branim ih, daleko od toga, pricam kakvo je stanje sa kojim se licno susrecem.
I ja kad sam placao u poslovnici uvek sam dobijao stampani isecak, najbolje je placanje racuna preko interneta. Meni istekla ugovorna obaveza i placam isto kao kad sam bio pod ugovorom vezan. Samo nemam nikakvu bolju alternativu, ostali provajderi kod mene nude ok kablovsku ali sporiji internet a dosta je skuplje.

Kod mene cesto oslabi brzina i pucaju konekcije, obicno prijavim kada placam racun i posle nekog vremena me zovu da im "objasnim" problem, pa kao nesto rese i to radi neko vreme kako treba dok opet ne oslabi.. E sad vec duze vreme niko nista, prijavio sam i call centru i u radnji i idalje niko nista... Poslednjih 4-5 meseca pre isteka ugovora je sve bilo top reko super da ne moram da menjam operatera i sad ovo -.-

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    60.8 KB · Pregleda: 52
Kod mene cesto oslabi brzina i pucaju konekcije, obicno prijavim kada placam racun i posle nekog vremena me zovu da im "objasnim" problem, pa kao nesto rese i to radi neko vreme kako treba dok opet ne oslabi.. E sad vec duze vreme niko nista, prijavio sam i call centru i u radnji i idalje niko nista... Poslednjih 4-5 meseca pre isteka ugovora je sve bilo top reko super da ne moram da menjam operatera i sad ovo -.-
Optik1

Prilozi

• Speed test 1 2024-12-28_000840_www.speedtest.net.png
    Speed test 1 2024-12-28_000840_www.speedtest.net.png
    34.4 KB · Pregleda: 37
Pozdrav svima,Ja sam iz Vranje Ocu da sr prebacim sa Super nove na Jotel zbog Igrice Efotbal.Zanima me da li je stabilan net kakvi su utisci ima li nekog iz Vranje?

Ja sam zadovoljan optikom.

U Nišu su što se interneta tiče odlični, optika je u pitanju. Čak i dozvoljavaju (bar do skoro) samo uslugu neta.

Pozdrav svima,Ja sam iz Vranje Ocu da sr prebacim sa Super nove na Jotel zbog Igrice Efotbal.Zanima me da li je stabilan net kakvi su utisci ima li nekog iz Vranje?
I ja sam iz Vranje.. presao sam na super novu, meni je net bolji od Jotel i ako nije optika... jedva sam cekao da se otkacim od Jotel. Razmisli 2x. :)

I ja sam iz Vranje.. presao sam na super novu, meni je net bolji od Jotel i ako nije optika... jedva sam cekao da se otkacim od Jotel. Razmisli 2x. :)
Ima li jos uvek Jotel ili ne,svi kazu da je dobar jel to Optika brt ili je to ovicni net Koaks meni treba optika zbog stabilnosti koliki je ping objasni mi sto nije ok.

Izgleda da su povecali upload, ja sam na najmanjem paketu opticki internet sa 50 povecali na 80.

U Paraćinu optika je savršena i bez prekida. Imam Mercusys ruter i OIK 3 paket. Povecali su upload ne znam koliko ali sada meri 150 a bio je 120. I na stiku i na telefonu wifi mi je 315-318/150, nemam mogucnost za merenje kablom ali to je to bolje ne treba bar meni.

Evo vranje. Mereno preko wifi.
Screenshot_20250119_215018_Samsung Internet.jpg

Ima li jos uvek Jotel ili ne,svi kazu da je dobar jel to Optika brt ili je to ovicni net Koaks meni treba optika zbog stabilnosti koliki je ping objasni mi sto nije ok.
Optika je, ali ja nisam zadovoljan, @vuky017 i ja sam merio te brzine , ali nije problem da izmeris, problem je bio preveliki lag na igricama, nemoguc stream, mozda ste vi zadovoljni sa surf, ali za napredne korisnike meni je bio katastrofalan, drugo podrska je 0, 6 dana bez neta dok nisu dosli da rese problem, ruter vise puta pregori, dok oni dodju da zamene ... bolje da ne nastaljam.

Slažem se tobom da je podrška 0. Ne igram igrice ali stream radi odlično.

Nazad
Vrh Dno