Ja ih otkacio prosle godine. Totalno neprofesionalni. Nesrecom kad su mi poceli problemi sa internetom i tv moj skolski koji tamo radi je bio na bolovanju(jedini koji je i nesto znao tamo).A inace pocne da m ise gasi modem. Dodje prva ekipa kazem promenite modem, gasi se. Radio 11 godina prozvodio vise toplote od kvarcne grejalice, jedan kaze ma to je adapteri zamene adapter ono radi(inace poneli sa sobom 2 modema, rekoh ako ste sigurni da ti rade sta vas kosta da zamenite,ali ne). Odose oni posle 2 sata restart modema... pa gasenja.... trista.... Zovem reklamacije, doci ce. Nikog nema, ja palim gasim modem, posle 4 dana bio sum na liniji(neki komsija ima stari tv koji vraca napon n masu,klasika). Ma daj me.... 4 ti put dolazi decko uveče, 20h, kazem mu zameni modem, on ma sad cemo. zameni napajanje opet i razdenik. i kao sve je to ok,radi. ako ne radi zovi me ja sam dezurni. tacno u 21 i 30 prestaje sa radom. Ja pppppppp, ujutru modem pod ruku i u kanc hocu da raskinem ugovor, inače supruga radi preko neta ... Kaze a vama je produzen ugovor vi imate 3 meseca gratis?!! Ja popppp, kako produzen niko mi nije rekao redovno placam... do tada sam svaki put morao da potpišem produzetak ugovora,ali sad ide automatski... rekoh ne hvala, koliko dda vam platim, toliko... platim i ćao zbogom nikad više... ej bre... da su samo ****** zamenili modem sve bi bilo ok, ali... a inace se kao razumem u tu problematiku jer radim kao sistem administrator u jednoj vecoj firmi... a i ja ***** slusam izgovore ... nikad vise...