@Arox Fino zapaznje, odgovor je ne, a evo i zasto..
Ukratko, kablove sam izbacio odavno iz mnogo razloga i preso na rutere jos dok sam koristio adsl (sa znatno nizim protokom) i cinjenica je da sam tada najaktivnije radio sa serverima pa nije dolazilo do pucanja veze ili naglog pada protoka, druga cicnjenica je da prvih 6-7-8 meseci od kad sam preso kod ovih, sve je radilo odlicno (mozda treba da naglasim da je isti sistem dakle bez kablova, preko rutera i iste pozicije), evo ti slika, pogledaj datume jer od tada krece nagli pad, sve manji protok, sve cesce pucanje konekcija, uz to posto imam i fixni vise puta se desilo da neko od ukucana razgovgara i neposredno pre pucanja konekcije neta dodje do prekida poziva.. Dalje ne zelim da obrazlazem jer nemam vajde od toga..
Kad je nesto dobro, ja to pohvalim, i jotel me je u pocetku odusevio uslugom medjutim to nije dugo trajalo.. Da ne davim o tome kako se podrska ne javlja, kako prijave o problemu niko ne ferma, kako ne znaju ni sami kad im je radno vreme (tjs ne postuju), kako su pokusali da mi uvale neke neplacene racune...