Šta je novo?

Jotel

Slika je za ove sto vole cifre, nazalost nemogu da zabelezim one trenutke (koji su svakodnevni i sve cesci) kada protok toliko oslabi da ni google ne moze da ucita ili pukne veza (ovo se tice gejmera jer ih ima vise i nas koji radimo sa serverima).. Da li sam prijavio, itekako jesam xy puta ali nikad nista, kao zovu jave da su resili ali isto se desava konstanto, tako da po isteku ugovora ponovo menjam operatera.

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    47.6 KB · Pregleda: 71
Slika je za ove sto vole cifre, nazalost nemogu da zabelezim one trenutke (koji su svakodnevni i sve cesci) kada protok toliko oslabi da ni google ne moze da ucita ili pukne veza (ovo se tice gejmera jer ih ima vise i nas koji radimo sa serverima).. Da li sam prijavio, itekako jesam xy puta ali nikad nista, kao zovu jave da su resili ali isto se desava konstanto, tako da po isteku ugovora ponovo menjam operatera.
Isti slucaj, i treba ce ti zivci kad budes zeleo da raskines,ne pitaj kako znam :)

Da li si merio i kablom? Koliko vidim ovo ti je sve preko wifi-ja.

@Arox Fino zapaznje, odgovor je ne, a evo i zasto..

Ukratko, kablove sam izbacio odavno iz mnogo razloga i preso na rutere jos dok sam koristio adsl (sa znatno nizim protokom) i cinjenica je da sam tada najaktivnije radio sa serverima pa nije dolazilo do pucanja veze ili naglog pada protoka, druga cicnjenica je da prvih 6-7-8 meseci od kad sam preso kod ovih, sve je radilo odlicno (mozda treba da naglasim da je isti sistem dakle bez kablova, preko rutera i iste pozicije), evo ti slika, pogledaj datume jer od tada krece nagli pad, sve manji protok, sve cesce pucanje konekcija, uz to posto imam i fixni vise puta se desilo da neko od ukucana razgovgara i neposredno pre pucanja konekcije neta dodje do prekida poziva.. Dalje ne zelim da obrazlazem jer nemam vajde od toga..

Kad je nesto dobro, ja to pohvalim, i jotel me je u pocetku odusevio uslugom medjutim to nije dugo trajalo.. Da ne davim o tome kako se podrska ne javlja, kako prijave o problemu niko ne ferma, kako ne znaju ni sami kad im je radno vreme (tjs ne postuju), kako su pokusali da mi uvale neke neplacene racune...

Prilozi

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    43.7 KB · Pregleda: 48
Koje konkretno wifi rutere koristis i da li je u pitanju 2.4GHz ili 5GHz wifi? Takodje da li je u pitanju WiFi 4 (802.11n), WiFi 5 (802.11ac) ili WiFi 6 (802.11ax)?

@Arox Fino zapaznje, odgovor je ne, a evo i zasto..

Ukratko, kablove sam izbacio odavno iz mnogo razloga i preso na rutere jos dok sam koristio adsl (sa znatno nizim protokom) i cinjenica je da sam tada najaktivnije radio sa serverima pa nije dolazilo do pucanja veze ili naglog pada protoka, druga cicnjenica je da prvih 6-7-8 meseci od kad sam preso kod ovih, sve je radilo odlicno (mozda treba da naglasim da je isti sistem dakle bez kablova, preko rutera i iste pozicije), evo ti slika, pogledaj datume jer od tada krece nagli pad, sve manji protok, sve cesce pucanje konekcija, uz to posto imam i fixni vise puta se desilo da neko od ukucana razgovgara i neposredno pre pucanja konekcije neta dodje do prekida poziva.. Dalje ne zelim da obrazlazem jer nemam vajde od toga..

Kad je nesto dobro, ja to pohvalim, i jotel me je u pocetku odusevio uslugom medjutim to nije dugo trajalo.. Da ne davim o tome kako se podrska ne javlja, kako prijave o problemu niko ne ferma, kako ne znaju ni sami kad im je radno vreme (tjs ne postuju), kako su pokusali da mi uvale neke neplacene racune...
Kazem ti zato sto i meni merenja preko wifi budu razlicita, kao i ping. Imam njihov ruter radi na 2.4ghz, dok mi je kabla uvek brzina kao po ugorovu i ping je 1. Tako da kod mene wifi nekad radi dobro, nekad ne, ne znam od cega zavisi nemam puno 2.4ghz signala oko mene da bi to bio problem.

WiFi4, teoretska brzina je do 600Mbps tako da za te brzine i loš signal nebo trebalo da bude problem.

Jel i vama riknuo nrt na jotel

Jel i vama riknuo nrt na jotel
Ma jok, ja lupam kad pricam da puca veza.
01/24/2025 1:42:55 PMNo Internet connection
0:28:06​

Nemam ja zivaca da razglabam i vama nesto dokazujem, ako je problem u tome sto ne koristim kabal za net, zasto onda u istim tim trenucima kada pukne net zasto bas tad pukne i fixna linija?
- raskid mi je odobren

Štrajkuje i Jotel
Bio je prekid mozda i jos uvek na nekim mestima
fiksni puca zato što je zavisan od neta

ja licno znam da im net koristimo jos od 2008-2009 ali mozda i ranije, al mnogo sam ja mlad da bi znao, odavno ih koristimo ali meni iskreno njihov net ekstra ali se desi 2 ili 3 puta godisnje da im net ode u *****, necu ni da pricam o televiziji to im je uzas, videcemo sad avgusta istice da odemo u supernovu ali nemaju optiku kod mene :/

Jotel povecao Upload brzinu na svim paketima i cenu takodje!

Svaki dan sam srecniji sto sma se otkacio od njih, i sad povecali samo upload, a down nista , koliko su smesni, ne znam kome je njihov net dobar :D

ne znam kakvo vi iskustvo imate, ali meni je njihov net i vise nego ekstra, al tv kanali su im ne daj boze, ide se u supernovu :)

Optika je savršena i bez prekida. Sa min pingom čak i na telefonu meri punu brzinu a Mercusys ruter dovaća na ulaz u zgradu. Televizija propast. Net the best.

• Like
Reagovanja: fiy
Svako ima svoje iskustvo, ja ni jedan dan nije bilo da mi je net ok, ni za dzabe od njih vise, da me neko psuje za moje novce, nece vise da me vide , evo raskinut ugovor, i sad ne pustaju da se prebaci fix broj vec 2 meseca, olosi ..

Svako ima svoje iskustvo, ja ni jedan dan nije bilo da mi je net ok, ni za dzabe od njih vise, da me neko psuje za moje novce, nece vise da me vide , evo raskinut ugovor, i sad ne pustaju da se prebaci fix broj vec 2 meseca, olosi ..
Svako ima svoje iskustvo s njima, kao sto vidis internet je uglavnom svima dobar, upravo sam silne gigabajte uploadovao i sve ide ujednacenom brzinom, a TV je katastrofa.

Daj boze da je svima i dobar, mozda sam samo ja problerm, ali ok, samo zam izneo svoje misljenje i veoma lose iskustvo sa njima,ako se meni desilo, sta mislis da tebi ili vama nece isto :)

Daj boze da je svima i dobar, mozda sam samo ja problerm, ali ok, samo zam izneo svoje misljenje i veoma lose iskustvo sa njima,ako se meni desilo, sta mislis da tebi ili vama nece isto :)
Mozda hoce, mozda nece, ako bude menjas.

Поздрав народе, мени крајем марта истиче уговор са мтс, тачније 28 марта, планирам да пређем у јотел, занима ме само интернет искључиво овај најјефтинији од 1995 месечно, оно што мене занима јесте, да ли код њих могу да се остваре неке погодности, повољности, за склапање уговора код њих са преласком из мтс мреже и ако могу које су то повољност и какве код јотела??? Хвала на одговору!!!

Isto je i za nove i za stare, 3 meseca gratis ili 6 meseci upola cene, po meni je ovo potpuno fer sto se toga tice jer mts-u stari klijent koji preko 10 godina redovno izmiruje racune manje vredi (tjs uopste ne vredi) nego novi klijent..

Нисам био лењ отишао сам у јотел представништво, може 5 месеци за 1 динар или 10 месеци у пола цене, после тога се плаћа цена интернета од 1995 динара, да кажем 2000 динара, да буде лакше рачунање, говорим само о интернету!!!

… upravo tako - to je to i deluje ok… dovoljan ti je net, raspitaj se po gradu kakav je lokalno i ako je stabilan, ne razmišljaj… naravno, ako ne postoji jeftinija-bolja alternativa…

Vrh Dno