Eps je isekao kablove... Ko zna kad ce to da bude reseno, svuda optika visi sa bandere, bas malopre video centar i gornji deo grada...Jel ima danas neko prekida u optici u Vranju?
Eps je isekao kablove... Ko zna kad ce to da bude reseno, svuda optika visi sa bandere, bas malopre video centar i gornji deo grada...Jel ima danas neko prekida u optici u Vranju?
🤦♂️ Ne verujem da su namerno 🤣Eps je isekao kablove... Ko zna kad ce to da bude reseno, svuda optika visi sa bandere, bas malopre video centar i gornji deo grada...
Upravo seku i donji deo grada ispod "Pete skole".Eps je isekao kablove... Ko zna kad ce to da bude reseno, svuda optika visi sa bandere, bas malopre video centar i gornji deo grada...
Kako sam ja čuo valjda nisu ispoštovali reprogram duga i koristili su više stubova nego što je dogovoreno.Ako postoji dug, valjda je cilj EPSa da naplati zakup svojih stubova? Preko izvršitelja? Nešto? Logika?
Ako ti tolke godine nije smetao zakupac na objektima (stubovima), uzimao si pare, zašto bi ga terao? Ili se ja ne razumem u logiku?
Jedna meštanka tada je tvrdila da je cilj onih koji seku kablove da se u selu emituje samo program koji dozvoljava Telekom.
Pa iz EDS su rekli da uklanjaju mrežu operaterima sa višemesečnim dugovanjem, između ostalog i JotelSeku i po Vojvodini kablove, neka firma KBS iz Vršca je u pitanju. Štaviše, policija ne dozvoljava popravku.
![]()
U selu kod Kovačice policija u opremi sprečava da se poprave kablovi kablovskog operatera
Policija u selu Padina kod Kovačice sprečava radnike kablovskog operatora da poprave kablove, tvrde meštani.www.danas.rs
Ako neko zna je l' imaju N1, neka napiše. Moguće da imaju, pošto u članku stoji ovo.
kakav je stav jotela da li su uopste ista rekli ovima gde je ukinuta usluga koju placaju
Njihovo izjašnjenje je da "EPS izvodi radove" a EPS nema veze sa distributivnim sistemom već EDS i "da je sanacija u toku"Sta god da je u pitanju to nek razmislja onaj cija je to odgovornost, mene kao potrosaca zanima da li je nas operater poslao neki dopis, neko obavestenje, sta nude, sta kazu?
Da se razumemo, nemam ja nista protiv toga sta vi pisete, vodite vi vase debate, samo me zanima kakav je stav jotela da li su uopste ista rekli ovima gde je ukinuta usluga koju placaju?
Ja zvao juce i danas. Nakon cekanja od 15-20min. uz poruku da su svi operateri zauzeti javila se ona ista (jedina) gospodja u "call centru". Insistirao sam da kaze sta je problem i da li ima bilo kakvu okvirnu informaciju kad ocekuju da bude resen - danas, sutra, za 3 dana, za nedelju dana, nikad. Jedino sto sam dobio kao odgovor je to da kolege rade na sanaciji problema i da su im neki posekli kablove na nekoliko lokacija. To je to.Sta god da je u pitanju to nek razmislja onaj cija je to odgovornost, mene kao potrosaca zanima da li je nas operater poslao neki dopis, neko obavestenje, sta nude, sta kazu?
Da se razumemo, nemam ja nista protiv toga sta vi pisete, vodite vi vase debate, samo me zanima kakav je stav jotela da li su uopste ista rekli ovima gde je ukinuta usluga koju placaju?
Trenutno im seku kabloveU jagodini u 11 nestao i internet i kablovska.... Bio pre toga u predstavnistvu jotela....kao gazda ce da uvede arene ili se nadaju da ih telekom preuzme.... Nista zvanicno.... Stigoh kuci a ono nema signala? Daj boze da nesto trenutno rade,ali?????
Jel ima danas neko prekida u optici u Vranju?
Znaci ostacemo bez jotela 🥲Sestra srela danas ekipu, seku uzduž i popreko. 5 ekipa radi.
Znaci ostacemo bez jotela 🥲
Da ne ponavljamo priču x puta, Telekom je od SBB-a kupio prava za prenos sporta. Sport klub je zbog toga ugašen i zamenjen Arenom. SBB je prodat Etisalatu (Yettel), a Total Telekomu. Jotel je preprošle godine sklopio ugovor sa United Media za njihove kanale i to važi dokle god.Sada sam na SBB koji je opet u nekoj šemi sa telekomom zbog arena, ne zna se više ni ko pije ni ko plaća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari