Šta je novo?

Jotel

Koliko ja znam nema pravila, kod mene je prosek oko sredine ali nekad stize ranije nekad kasnije, nekom i nestigne.. odes i proveris

Nema ni u Nišu

Nema nova s na Jotel mreži. To je ekskluziva SBB-a.

Gde mogu da vidim kompletnu listu TV kanala za pakete OIK 2 i OIK 3?
Može li neko da ih objavi ovde ili mi pošalje u PP.
Hvala!

u jagodini jotel ubacio insajder tv,ali nigde vise nema b92.....kako je u vasem gradu...

Za uređaj EG8247W kad udjem na 192.168.100.1 kako pise na ruteru i da stavim svoju sifru za wifi i da promenim user i pass za login u ruter sve je na kineskom. Kako se interfejs menja na engleski? Hvala!

Prilozi

• Screenshot_20240516_085615_edit_4819080758107.jpg
    Screenshot_20240516_085615_edit_4819080758107.jpg
    131.9 KB · Pregleda: 28
Probaj translate u chrome-u?
Probao i nema engleski a i kad stavim moju sifru pa kliknem na zeleno dugme ispod ne prihvata promenu. Serviser mi kaze da ovaj ruter od 2.4/5 GHz nema engleski i ne mogu da se promene fabricke postavke, sad sam ga zvao. Pa i nije mi toliko vazno nego sam mislio da moze. Inace brzina wifi-ja je kao u paketu OIK 3 a u drugoj sobi udaljenoj oko 7 metara i kroz dva betonska zida na 5 GHz wifi je samo malo sporiji za oko 30%. Opticki intetnet im je stvarno extra.

vratili b92 za derbi umesto insajder tv na analognoj ponudi :rolleyes:
Zar nemamo pravo raskinuti ugovor, zbog toga što su ukinuli nacionalni kanal khm.

Da li je zakonom dozvoljeno tako da ukinu kanal gde je dostupan svim korisnicima !

Ima li neko zainteresovan da mi restrimuje par kanala sa Jotela? Ili da mi snima jednu seriju sa jednog kanala redovno, svakog dana naredna 2-2 i po meseca, ep je po 20 minuta. Dao bih u zamenu HBO MAX na koriscenje ili novac. Ako ima neko neka mi se javi putem pp.
Poz

⬆ … jedan od ‘uvrnutijih’ postova ovde… zar nije lakše da te neko pozove da odgledaš seriju u tom terminu ili da ti nareže ključ, pa da možeš sam kad nije kod kuće…?! Niko nema razloga da sumnja, obzirom da si dugogodišnji član…

Da li se Jotel dobar internet operater u 2024? Kakav je net? Da li potpisati ugovor za net kod Jotela ili Supernove?

Optika uvek pre coax. Coax samo ako nema optike. Naravno ako je internet prioritet.

Imam optiku vec 2 godine, neki prekid tipa pola sata, sat jednom u par meseci, to je jedino sto se zamerki tice.

I povecanje cene svake god ,nekad i 2x :) Podrska 0. Jedva cekam da zavesim sa njima.

opticki internet u jagodini korektan....kablovska na granici bezobrazluka....i dalje nemaju b92......pitao kada ce ....trebalo bi.....amaterizam.....info kanal na kablovskoj prikazuje informacije jos iz doba korone.....sramota

opticki internet u jagodini korektan....kablovska na granici bezobrazluka....i dalje nemaju b92......pitao kada ce ....trebalo bi.....amaterizam.....info kanal na kablovskoj prikazuje informacije jos iz doba korone.....sramota
Zar nemas pravo ih tuziti, jer su ukinuli kanal

Vodi računa i o otkaznom roku od 30 dana, pošto su maltene to svi uveli pa vrlo moguće da tako radi i Jotel.
Zar nemas pravo ih tuziti, jer su ukinuli kanal
Može samo da traži raskid po članu 131 zakona o elektronskim komunikacijama, ali više vremena će izgubiti ganjajući se sa njima prigovorima i preko institucija, no što mu je preostalo vreme do kraja ugovorne obaveze. Tužba je izvodljiva uglavnom ako se iskoriste regularni kanali komunikacije i u izuzetnim slučajevima (na primer, kao što sam ja imao situaciju sa Telekomom, gde je prošao otkazni rok pa sam morao tadašnjem direktoru da se obratim pred utuženje, jer nisu hteli da mi ugase fiksni mesec i po dana nakon datuma u kom je trebalo da stupi konačan raskid i gašenje linije).

Vrh Dno