U kom gradu imate Novu S?Rade kanali Nova S, N1, Sport klub....
Radi Eon aplikacija i u mrezi i van mreze na Jotel internetu, svi kanali....U kom gradu imate Novu S?
U Zajecaru nemamo.
Vranje takođeu jagodini jotel ubacio insajder tv,ali nigde vise nema b92.....kako je u vasem gradu...
Probao i nema engleski a i kad stavim moju sifru pa kliknem na zeleno dugme ispod ne prihvata promenu. Serviser mi kaze da ovaj ruter od 2.4/5 GHz nema engleski i ne mogu da se promene fabricke postavke, sad sam ga zvao. Pa i nije mi toliko vazno nego sam mislio da moze. Inace brzina wifi-ja je kao u paketu OIK 3 a u drugoj sobi udaljenoj oko 7 metara i kroz dva betonska zida na 5 GHz wifi je samo malo sporiji za oko 30%. Opticki intetnet im je stvarno extra.Probaj translate u chrome-u?
Zar nemamo pravo raskinuti ugovor, zbog toga što su ukinuli nacionalni kanal khm.vratili b92 za derbi umesto insajder tv na analognoj ponudi![]()
Jotel naravno. Ako je moguce optika. Uglavnom su dobro pokriveni i moze na vecini lokacijaDa li se Jotel dobar internet operater u 2024? Kakav je net? Da li potpisati ugovor za net kod Jotela ili Supernove?
Ja stvarno nemam nikakvih problema. Vidim i da poznanici hvale, pogotovo optiku. A cene povecavaju svi operateri, to nije nista novo. I opet kad se uzme odnos cene/kvalitet, Jotel se najvise isplatiI povecanje cene svake god ,nekad i 2xPodrska 0. Jedva cekam da zavesim sa njima.
Zar nemas pravo ih tuziti, jer su ukinuli kanalopticki internet u jagodini korektan....kablovska na granici bezobrazluka....i dalje nemaju b92......pitao kada ce ....trebalo bi.....amaterizam.....info kanal na kablovskoj prikazuje informacije jos iz doba korone.....sramota
istice mi ugovor za dva meseca i posle mnogo godina verovatno cu preci kod nekog drugog operatera,iako znam da nigde nije idealno,ali oni se mnogo ne sekiraju zbog toga pa necu ni jaZar nemas pravo ih tuziti, jer su ukinuli kanal
Može samo da traži raskid po članu 131 zakona o elektronskim komunikacijama, ali više vremena će izgubiti ganjajući se sa njima prigovorima i preko institucija, no što mu je preostalo vreme do kraja ugovorne obaveze. Tužba je izvodljiva uglavnom ako se iskoriste regularni kanali komunikacije i u izuzetnim slučajevima (na primer, kao što sam ja imao situaciju sa Telekomom, gde je prošao otkazni rok pa sam morao tadašnjem direktoru da se obratim pred utuženje, jer nisu hteli da mi ugase fiksni mesec i po dana nakon datuma u kom je trebalo da stupi konačan raskid i gašenje linije).Zar nemas pravo ih tuziti, jer su ukinuli kanal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari