Šta je novo?

Jeftine klime

Ma jok, spojicu oba creva i skratiti da visi sa nosača i kaplje u travnjak, to mi se nekako najbolje pokazalo kada je ispod zemljana površina.

Kud ćeš tanju plastiku od Vox/Aux? Nego, ima li razlike između tog Vox i onog Indesit od istog OEM, ako si upoređivao?

Ima garanciju valjda, pa nek vrati ako ne valja. Bilo da je buka ili nedostatak performansi, sve se da izmeriti
Ima VOX 5god, toliko i radila kod mene i mesec preko...

Kod mene ukupno 5 Vox klima nije ni jedna crkla.

Mada ako ćemo iskreno ni od drugih brendova nije ništa crklo niti zahtevalo bilo kakvu servisnu intervenciju, a sve su to klime od najjeftinijih pa do srednjeg cenovnog ranga.

Kod mene radi i dalje jedna fix-speed Vox iz 2004-te! Spoljašnja je ogromna, OEM je Samsung.

Za sledeći put pitaj instalatera da unutrašnji kondenz sprovede u tacnu, tako da visi samo jedno crevo. Lepše izgleda
Meni su se zbog toga skupljale ose i razni insekti oko spoljne jedinice (spoljna jedinica je odmah do prozora)... Kako sam stavio Y spojnicu, rešio sam se tog problema

Kod mene ukupno 5 Vox klima nije ni jedna crkla.

Mada ako ćemo iskreno ni od drugih brendova nije ništa crklo niti zahtevalo bilo kakvu servisnu intervenciju, a sve su to klime od najjeftinijih pa do srednjeg cenovnog ranga.
Na VOXu se posle 2 godine razmrdali konektori gde se kabl priključuje na uj, a na Vivaxu spao sa osovine ventilator na sj. Uzrok je loš kvalitet tih komponenti. Za sad rade obe, a do kada će... Oba kvara po isteku garancije.

Nazad
Vrh Dno