Šta je novo?

Jeftine klime

Ima, ako.mislis na zadatu, trenutno je iskljucena ali stoji broj kada je ukljucena.

Prilozi

• Screenshot_20260702_152426_TCL Home.webp
    Screenshot_20260702_152426_TCL Home.webp
    11.7 KB · Pregleda: 27
Mislim na temperaturu u prostoriji, ne zadatu
moja TCL recimo to nema, sto je bas iritantno

Nema ni ova, uzeo sam skoro neki merac na Temu koji prikazuje temperaturu i vlagu pa se moze pratiti preko Smart life aplikacije

Poslednja izmena:
To je elite - light?

ne znam zasto stede na tome, klima svakako ima taj senzor ali ga ne prikazuje u app jer joj je neophodan za ispravan rad.

To je softverski iskljuceno...klosari, bukvalno ih ne kosta ni jedan cent.

Kvarite temu....

Svaki put moram da proveravam cenu i kako se to Fujitsu uklapa u pricu o jeftinim klima uredjajima,
kada im najslabiji uredjaj kosta 50k+ rsd a uglavnom se jeftinim smatraju ovi oko 30k rsd

Tako isto prica od juce, da li da kupim Vox ili TCL elite i kaze bolja ti je midea a mala razlika....
Ja kazem odlicno onda.... definitivno kupujem mideu,
kad ono ....midea 57k a ja gledao klimu od 32k jer mi treba 2 komada....
Pa nije 50+ hiljada najjeftinija, 39-40 je najjeftinija KETA, bila je i KPCA 35-36 hiljada.

Kupio sam Galanz inverter pre 4 godine za sprat. Prezadovoljan. Sad tražim istu takvu za dnevnu sobu i nema nigde. Znate li šta se dešava? Ko je bio uvoznik do sada?

Galanz ima matore modele kod nas. Imali su solidne i robusne modele pre 10+ godina. Danas nema nikakvog rezona kupiti ovaj brend

40-44k za 07 keta nije malo para, a 12ica je 65k. Vox, Fox, Venting 12ice krecu od 27k i za 44k vec nude 18ice...to je mozda dobra cena za taj medium-high end brend, ali nisu jeftine klime nikako.

Pa dobro jasno, ima mnogo jeftinijih klima vidim i neke Profilocool za 23 hiljade, ali opet nekako mislim da za što ti kažeš medium-high brand nije toliko jaka cena i u neku ruku može da se zavede pod "jeftinom".

Ne vidim da je neko pomenuo ovaj model klime i napisano koje proizvodjac?
Mozes li da citiras?

Imam 5 Vox klima i sve je proizveo Aux
Vremena se menjaju, sad imaju i Aux i Changhong
To je neki AUX, bolje uzeti ovo zbog duze garancije https://www.eponuda.com/inverter-klime-cene/vox-inverter-klima-uredaj-ifg12-aactw-cena-41658919 (IFG ima WiFi, IFX ne)
Pogledajte prilog 544374
energy-label
Pogledajte prilog 544375
ili neku od ovih (sve 3 su iste)
energy-label

A ove su TCL (Venting i Fox, isti, Venting i Tesla nemaju WiFi)
Energetska%20efikasnost%20VAC-12CHSDXA41-I.png
2104046-TESLA-04-560x560.jpg
Zaboravih da pomenem https://www.eponuda.com/inverter-klime-cene/vox-ijf12-pcpmw-inverter-klima-cena-12446925 i da napisem da su te Proficool/Indesit/VOX IDA12 zapravo Changhong.

Nesto si tu izmesao...

Vec imam 4 kom Vox IJF12-PCPMW to je cist AUX nije Changhong

danas -sutra mi stize IDA12-VCWHS pa mogu da vidim koja je u pitanju posto nju nigde nisam video uzivo, novi je model.

Nisam ja izmesao nego ti, pise da sam IJF12 zaboravio da dodam (uz IFG i IFX, isteklo vreme za izmenu poruke) a Proficool ICSD12, Indesit INSPI312A2WFNQ i Vox IDA12 su isti (Changhong) model.

Nazad
Vrh Dno