Dnevna soba * na zidu okrenuta ka hodniku gde je ulaz u kucu plus ulaz u 2 spavace sobeBreezeless minus ili plus kod klime?
Breezeless minus ili plus kod klime?
Hahaha, kako kome, meni je beskorisno, nekome drugom presudno. To se obicno uzima za iznad kreveta ili radnog mesta, da ne poliva.Breezeless minus ili plus kod klime?
Breezeless minus ili plus kod klime?
Ako treba da baca u daljinu, onda je valjda bolje da nije breezeless?Dnevna soba * na zidu okrenuta ka hodniku gde je ulaz u kucu plus ulaz u 2 spavace sobe
Onda je by Midea.Daljinski isti ko za AERI+. Nikad cuo za Ferroli, pre bih isao na TCL/Haier za te pare.
Na papiru je loša. Ovo je u rangu nekog low budžet Vivaxa.Gledam ovu klimicu
FERROLI Inverter klima GIADA 12000 BTU A++ WiFi integrisan specifikacije nisu loše,ali dizajn otkida.Ima li neko iskustva sa ovim brendom?
Ako znas, koliko dugo ona radi ma 130w?Tcl inverter TAC-12CHSD/TPG31I3AH
Smesna potrosnja. Stan 100 kvadrata sva vrata otvorena modulira na 130 W
Pogledajte prilog 494838
Pitao sam za smislen odgovor a ne nadrkani stav. Ako te mrzi da pises normalan odgovor ne pises nista. Prosto u specifikacijam pise od-do, pa je moje razmisljane bilo kako trosi manje od deklarisanog. Hvala Rio na smislenom odgovoru!!!Odakle sad da sve kineske klime na hlađenju idu na minimum 300 W???
Ponavljate ovde svi istu priču copy paste.

dok ne smanjis temperaturu ili ne otvoris vrata, ili prozor...Ako znas, koliko dugo ona radi ma 130w?
da, bolje je...Ako treba da baca u daljinu, onda je valjda bolje da nije breezeless?
Ne, ne i ne.Kakve su prenosne klime za kucnu upotrebu? Je l' se isplati tako nesto ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari