Za Bergen moraju godisnji servisi,za garanciju od 5 godina.Pitanje za obojicu. Koji su uslovi garancije, te produzene? Ako je servis od 50 ili 60 evra godisnje onda ta produzena nema smisla a ako je bezuslovna onda je ok.
Ovo ima veze sa Haier belom tehnikom, to je drugi uvoznik, druga pravila, to nema veze sa Haier klimama, gledaj na to kao na dve razlicite firme, i ako su obe Haier.Sve zavisi i do radnje/shop itd. Npr. za MHI kod neki pise 2-3godine! A u jednu radnju u KG sto prodaje/ugraduje samo MHI i Hokkaido klime je 5godine
Ali ovo za Haier klime je bas glupo...
A ovamo za druge aparate po 7godine itd.![]()
Budalastina sto nema na klime!Ovo ima veze sa Haier belom tehnikom, to je drugi uvoznik, druga pravila, to nema veze sa Haier klimama, gledaj na to kao na dve razlicite firme, i ako su obe Haier.
To je fabricka garancija od 3 godine + 2 godine koju daje uvoznik! Kod nas ne postoji fabricka garancija nego fiskalni racun koji ti garantuje 2 godine a preko ako ti da uvoznik. Hrvatska je EU, a mi smo divlji zapad, tj divlji istok!Budalastina!
Kod komsije ima 2+3
Tigru ne treba 2+3a mi smo divlji zapad, tj divlji istok!
Ok, vidim sad 👍U garantnom listu pise 25 (dvadeset pet) meseci garancije.
Mislim da treba ipak neki servisTasta uzela prosle godine Bergen Apollo T.Garancija iz radnje 25 meseci.Ali pise i uz registraciju na Energy Net sajtu,produzuje se na 5 godina.Dali su i neki papir u radnji za registraciju.Ja sam to uradio na sajtu i sada je garancija 5 godina.Nema nikakvih uslova za servis svake godine,koliko vidim.
![]()
Registrujte proizvod - Energy Net
www.energynet.rs
Ne napišu da bi uzimali više para, eto.Sto to ne napisu i na sajtu?Ja nigde ne vidim da su napisali obavezni servisi.Ovako,trgovina,kao na pijaci.Ne moze kod nas da bude normalno,ako je normalno.
jel i kod tlc bezuslovna garancija? Da li je 5god garancija na sve modele ili pojedine?Vox i tcl daje 5 godina
Odakle ti te gluposti života ti?Bosch nece nikad da pravi klime, kao sto ne pravi ni belu tehniku, vec turci i kinezi to rade za njih a oni samo lepe nalepnice
Stvarno ne prave,a zena uzela neku skupu bosovu masinu za sudove kao bos kvalitet🤦♂️🤣Bosch nece nikad da pravi klime, kao sto ne pravi ni belu tehniku, vec turci i kinezi to rade za njih a oni samo lepe nalepnice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari