Šta je novo?

Jeftine klime

Evo konkretno za Haier

Prilozi

• IMG_20250515_212841467_MP.jpg
    IMG_20250515_212841467_MP.jpg
    87.8 KB · Pregleda: 67
  • IMG_20250515_212835243_MP.jpg
    IMG_20250515_212835243_MP.jpg
    116.6 KB · Pregleda: 65
Ovaj prvi papir nemoj da gledas, to nema veze sa nama, gledaj u taj od Steelsofta sta u njemu pise koliko traje garancija, ako uopste pise, ja ne vidim na ovoj drugoj slici?!

Sve zavisi i do radnje/shop itd. Npr. za MHI kod neki pise 2-3godine! A u jednu radnju u KG sto prodaje/ugraduje samo MHI i Hokkaido klime je 5godine

Ali ovo za Haier klime je bas glupo...
A ovamo za druge aparate po 7godine itd. :rolleyes:
Ovo ima veze sa Haier belom tehnikom, to je drugi uvoznik, druga pravila, to nema veze sa Haier klimama, gledaj na to kao na dve razlicite firme, i ako su obe Haier.

Ovo ima veze sa Haier belom tehnikom, to je drugi uvoznik, druga pravila, to nema veze sa Haier klimama, gledaj na to kao na dve razlicite firme, i ako su obe Haier.
Budalastina sto nema na klime!
Kod komsije ima 3+2

Prilozi

• Screenshot_20250515-235351.png
    Screenshot_20250515-235351.png
    261.1 KB · Pregleda: 52
Haier revive plus je po meni bolja klima nego Bergen Apolo T, mada i Bergen pravi Haier. Ali sam uzeo Bergen. 5 godina garancije. Prve 2 godine ne mora servis. Ali posle 2 godine mora svake godine da bi garancije važila 5. Tako mi je reko serviser.

Metalac malo zeza sa dostavom TCL IS, tako da će verovatno sledeće nedelje.

Tasta uzela prosle godine Bergen Apollo T.Garancija iz radnje 25 meseci.Ali pise i uz registraciju na Energy Net sajtu,produzuje se na 5 godina.Dali su i neki papir u radnji za registraciju.Ja sam to uradio na sajtu i sada je garancija 5 godina.Nema nikakvih uslova za servis svake godine,koliko vidim.

Tasta uzela prosle godine Bergen Apollo T.Garancija iz radnje 25 meseci.Ali pise i uz registraciju na Energy Net sajtu,produzuje se na 5 godina.Dali su i neki papir u radnji za registraciju.Ja sam to uradio na sajtu i sada je garancija 5 godina.Nema nikakvih uslova za servis svake godine,koliko vidim.
Mislim da treba ipak neki servis :unsure:
Evo poruka koju dobio moj drugar kad je reklamirao ove nedelje klimu kod energyneta
Screenshot_20250516-133106~2.png

Poslednja izmena:
Sto to ne napisu i na sajtu?Ja nigde ne vidim da su napisali obavezni servisi.Ovako,trgovina,kao na pijaci.Ne moze kod nas da bude normalno,ako je normalno.

Sto to ne napisu i na sajtu?Ja nigde ne vidim da su napisali obavezni servisi.Ovako,trgovina,kao na pijaci.Ne moze kod nas da bude normalno,ako je normalno.
Ne napišu da bi uzimali više para, eto.
Da sam bolje čitao, prošle godine ne bih uzeo Vivax, nego nešto drugo, jer ovako, tih 50e godišnje, bolje da zadržim i kupim novu klimu za 300e kad ova crkne.

te produzene garancije sa obaveznim servisima su obicna prevara, jer ce na servise da potrosite vise para u narednih 5 godina nego sto vredi klima.

Vox daje 5 godina bezuslovne garancije. Em jeftina, em ne treba servisi ako ne zelis, a ima garancija. Mozda i najbolja kupovina u segmentu jeftinih klima. Jer ako pogledas, das 300-400e za klimu a 150e za servise, ko je tu lud?!

Bezuslovna na sve modele 5 godina uz registraciju na sajtu.

Pozdrav svima, hteo bi da procitam iskustva o Bosch CL2000-Set 35 WE 12 kBTU uredjaju, hvala

Sta ima tu da se procita.Bosch je Midea-in derivat.Taj model nista posebno.Klasika.Za ovo ne vise od 40000 din.To sto hvataju neupucene na ime Bosch je samo klasicna obmana.Ako hoces Midea klimu,onda i uzmi Midea-u.To vazi i za druge proizvodjace.Moze neki derivat,tipa Vox,Fox do 30000 za hladjenje.Da ne duzim dalje.Zaobici Bosch,dok ne naprave svoju klimu,da vidimo koliko su sposobni.Trenutno nisu.

Bosch nece nikad da pravi klime, kao sto ne pravi ni belu tehniku, vec turci i kinezi to rade za njih a oni samo lepe nalepnice

Kako proveriti ko je distributer TCL klime jer vidim da u produzenu garanciju dolaze samo uredjaji koje distribuira TCL Netherlands B. V?

Jel spada onda u produzenu garanciju?

Vrh Dno