- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Čovek je napomenuo da je "juče čitao", tako da nije njegova "krivica". 
Poslednja izmena:
Čovek je napomenuo da je "juče čitao", tako da nije njegova "krivica".![]()
Da, na fin nachin se ogradio od svoje (tjs tudje) izjaveSvejedno, pre tako radikalnih izjava korisno bi bilo oprobati to u praksi, a tek onda iznositi misljenje i donositi zakljucke. BTW na konfiguraciji u potpisu sve na MIN - neigriva kriza. Neigriva meni, moj buraz je lagano igra iako fps padne s vremena na vreme (veca bitka) na jednocifrenu vrednost. Da ne napominjem da izgleda duplo ruznije sa tim podesavanjima nego Farcry
![]()
Svaka cast na temi! Mislim, tacno je lud onaj ko ne primjeti razliku 20, 25, 30 ili 60 fps-a!![]()
Ne zelim da odlazim u offtopic, ali cu samo da odgovorim
Jednostavno, ne svidja mi se taj mentalitet kod ljudi, cim je neko drugaciji, odma je ili glup ili bolestan. Pa sta ako neko ne primecuje razliku? Nije normalno ako neko ne primecuje razliku izmedju 30 i 60 FPS-a na PC, ali je potpuno normalno da narod izlazi svaki vikend i opija se? A njima niko ne govori da idu u bolnicu da se lece, iako je alkoholizam mnogo gori nego nesposobnost razlikovanja 30 i 60 FPS-a. Jednostavno ostavi ljude da zive sa svojim problemima i "problemima", bez etiketiranja i vredjanja. Hvala
Sto se tice teme, mislim da se vecina slaze da je razlika vidljiva. Sigurno postoje i oni koji je ne vide, a ako ne zele da veruju drugim ljudima koji razliku primecuju, oni ce terati svoju "pricu" da ne vredi vise od 30 FPS-a, ti to ne mozes da promenisAli kao sto sam vec rekao, vecina vidi razliku, samo sto neki jednostavno obracaju manje paznje da li igraju sa 30 ili 60 FPS-a.
Zavisi od samog koda. Odnosno zavisi da li su tajmer odgovoran za iscrtavanje i tajmer(i) odgovorni za ostalo sinhronizovani.vMislim "frames per SECOND" je prilicno precizno definisana stvar, igra se ne uspori ako imas 1 FPS, vec ti ne vidis sta se desavalo u toj jednoj sekundi...bar bi tako trebalo da bude...
Ja vidim odlicno,a verujem i vecina i niko me ne moze ubediti da neke igre profitiraju od FPS-a veceg od 30.
Npr. C&C 3 je lockovan na 30 FPS i jedino kad se oseti kocenje je kad se ekran skroluje.Tenkovi idu maksimalno glatko i tu ne bi pomoglo ni 300FPS. Cak mislim da bi i na manjoj vrednosti FPS-a isto izgledalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari