Šta se uzrujavaš ***

Opusti se i uživaj, to je stvar navike, nikako nije tako kako si napisao. Meni apsolutno ne predstavlja problem da igram i na 20fps ako su konstantni. BF2 mi je u početku na 6600 tako radio, pa nisam imao nikakvih problema da sa tolikim FPSom budem među prvima na listi, ako ne i prvi. Isto je i sa ostalim igrama.
Goranštajn je lepo napisao da je lako da igraš sa tolikim FPSom ako si stalno igrao tako, ali ako prelaziš sa konfiguracija gde si uvek imao 60+ frejmova, normalno da ćeš da primetiš i da nećeš moći da igraš. Isto mi je bilo kada sam imao CRT monitor - dok nisam prešao na TFT, nisam znao za razliku i bilo mi je sve jedno, a opet sam mogao super da radim. Sada više nema šanse da se vratim na staro, osećao bih se kao da sam naprasno oćoravio.
Ako ću da biram između high podešavanja grafike i 20fps i low podešavanja i 60 fps, pre ću da izaberem ono prvo jer mi FPS uopšte nije u vrhu prioriteta (što ne znači da mazohistički igram igre na 5-15 fps-a)
Ovo je ko gluvih telefona... tj... ćoravih monitora

Nisam napisao da mi je glatko, već da mi ne smeta. Da sam uvek bio u trendu sa high-end mašinama i grafičkim kartama, sigurno bi mi smetalo.