Šta je novo?

Jedna blaga najava....

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
byMaX je napisao(la):
Mislim, ljudi, suprotstavljati se Koletu sa socijalnim Venice 3000-kama i Uroš-sklepanim vodenim hlađenjima (at best) nije ni izbliza dovoljno.

A sta fali mom sistemu? To mi kao vracas sto sam te isprozivao za Venice? :)

cjena

Salu na stranu, koliko kosta sve to kad se podvuce crta! vidim da je samo hladjenje 1500 eura! otprilike kao moja mashina kopmplet :) ne ozbiljno koliko je to na kraju! komplet konfigracija! puno je to kokosa!

I konacno dodjosmo do sustine zasto ljudi pljuju Intel :d

Dothan je doradjena P3 arhitektura i to niko ne moze da ospori da je P3 izuzetan procesor.

Poenta je da je kompletna P4 arhitektura totalni promasaj i jedino sto ih prodaje je Intel-ov potpis.

Stojcha je napisao(la):

Dothan je doradjena P3 arhitektura i to niko ne moze da ospori da je P3 izuzetan procesor.

Poenta je da je kompletna P4 arhitektura totalni promasaj i jedino sto ih prodaje je Intel-ov potpis.

Nemoj protiv P4 arhitekture tako, sad ce audiofreak da ti izvadi milion Tehnickih dokumentacija Intela u kojima mozes jasno da vidis koliko je nadmocna ta rahitektura :D a pogotovo kad programiras u Assembleru :p

Stojcha je napisao(la):

Odosmo malo u offtopic, ha? :)

Hajde Kokose, kad ce vishe ti OC rezultati? :)

nije bas kompletna
Northwood jedini moze da se nosi sa tualatinom
i dobar je CPU

Stojcha je napisao(la):

Sta je bre sa vama!!

U vreme P3 kleli ste se u one przilice Athlone i Durone a sada ide ova cuvene recenica "i to niko ne moze da ospori da je P3 izuzetan procesor."

Za godinu-dve ce da bude prica da je ustvari P4 arhitektura izvanredna i da se to tek sada vidi :D

Hajde bre AMD-ovci opredelite se koji vam Intel CPU smeta :d , Kokosov ili P3 ili Dothan.....ili neki sasvim drugi :d

simpson H je napisao(la):
Sta je bre sa vama!!

U vreme P3 kleli ste se u one przilice Athlone i Durone a sada ide ova cuvene recenica "i to niko ne moze da ospori da je P3 izuzetan procesor."

Za godinu-dve ce da bude prica da je ustvari P4 arhitektura izvanredna i da se to tek sada vidi :D

Hajde bre AMD-ovci opredelite se koji vam Intel CPU smeta :d , Kokosov ili P3 ili Dothan.....ili neki sasvim drugi :d

P2, Tualatin i Coppermine su bili odlicni procesori i sasvim solidno su isli rame uz rame sa savremenicima od AMD-a. :)

Ja jos uvek imam Celerona 300A@517 koji (posle skoro 7 god.) odradjuje net i TV.

Sto se tice Dothana... ako se pokaze dobar eto meni jedne nove mashine kuci :d

I na kraju, sta bre ima da se plasim Kokosovog procesora kad je on 100C ladniji od kompletne konkurencije :D , bezi mi samo 2 lige i par sezona.

P.S. A 'cuvenu recenicu' nisam prvi put napisao i stojim iza nje ;)

Poslednja izmena:
Sta je bre sa vama!!

Vid' sad ovog flejmera bem ti :d P3 arhitektura je bila i ostala sjajna, P4 je samo solidna a u poredjenju sa AMD K8 samo prosecna. Uostalom da je tako sjajna ne bi je Intel napustio ko siroce kao sto je to uradio u svojim planovima. :d :d

Smeta nam duvanje u tudju trubu !
Kad postavis neki ozbiljan rezultat javi se do tad porucujem svim intelovcima nazad u misije rupe gdje vam je i mjesto ;)

monteboy je napisao(la):
Smeta nam duvanje u tudju trubu !
Kad postavis neki ozbiljan rezultat javi se do tad porucujem svim intelovcima nazad u misije rupe gdje vam je i mjesto ;)

Slusaj bre ti napuvani decak!

Oprosteno ti je jer si relativno nov ovde, ali za ovakve prozivke mogao bi prvo da procitas sta se zbivalo na forumu pre nego sto si se registrovao. A sto se ozbiljnih rezuultata tice imao sam ih dok si ti vukao serpice po pesku i vikao tuuu tuuuu!!
I ova danasnja vremena.... u moje vreme takvi kao ti su donosili vodu starijima posle fudbala. Nevaspitanje bre!!
Ispade da je ona narodna uvek tacna. "S'kim si-takav si". Nisam mogao ni da ocekujem bolje od nekoga ko je podrzavao optimusa u onim lazima.
Dno, samo dno!!!

Poslednja izmena:
hehe,
Ovi seniori k'o zvezdini navijaci! :d Samo se busaju PLUSKVAMPERFEKTOM :D
Ded, Boki malo manje nervoze, malo vise konkretnih rezultata ;) Vidis kako Kokos sprema Comeback i ne pominje sta je radio u "stara dobra vremena"! ;)
A ono podyebavanje za procesore koje je Monti quotovao je cist spam, trebalo je neko da ga obrise! A ako se vec zayebavas budi baya pa otrpi zayebanciju do kraja!!!

Nedjo je napisao(la):
hehe,
Ovi seniori k'o zvezdini navijaci! :d Samo se busaju PLUSKVAMPERFEKTOM :D
Ded, Boki malo manje nervoze, malo vise konkretnih rezultata ;) Vidis kako Kokos sprema Comeback i ne pominje sta je radio u "stara dobra vremena"! ;)
A ono podyebavanje za procesore koje je Monti quotovao je cist spam, trebalo je neko da ga obrise! A ako se vec zayebavas budi baya pa otrpi zayebanciju do kraja!!!

Dragi Nedjo ja samo komentarisem nevaspitanje ovih danasnjih "omladinaca" i kuda to sve vodi.

I ne, necete me isprovocirati, penzija kolika-tolika, kaplje svakog prvog u mesecu :d :d
Gde bre da izgubim to covece:)

Poslednja izmena:

Oprosteno ti je jer si relativno nov ovde, ali za ovakve prozivke mogao bi prvo da procitas sta se zbivalo na forumu pre nego sto si se registrovao. A sto se ozbiljnih rezuultata tice imao sam ih dok si ti vukao serpice po pesku i vikao tuuu tuuuu!!
I ova danasnja vremena.... u moje vreme takvi kao ti su donosili vodu starijima posle fudbala. Nevaspitanje bre!!
Ispade da je ona narodna uvek tacna. "S'kim si-takav si". Nisam mogao ni da ocekujem bolje od nekoga ko je podrzavao optimusa u onim lazima.
Dno, samo dno!!!

Sta si se naduvao bre kao bozicna pogaca ? ;)
Idi u klub penzionera ako ti nesto smeta -> na mladima svijet ostaje !

Interesantno mi je samo bilo nigdje te na ovim threadovima nema koji se ticu bilo kakvih OC rezultata.

Sto se tice fudbala -> Bicu u BG oko 13.8 pa mozemo na Adu opicit koju partiju fudbala da vidimo ko ce ko me vodu donosit ? Ionako bi me interesovalo upoznat veci dio drustva ovdje

Sad se javi Kokos sa njegovom najavom od koje ce tek da se vidi sto ce biti ?

A ti na sav glas pucas i generalizujes u pravcu AMD korisnika.

Daj covece sacekaj rezultate pa onda duvaj koliko zelis !

Poslednja izmena:

Haha.. :d
Slazhem se donekle sa tobom, ali ne pishe tebi u lichnoj karti da si nosilac oc spomenice iz 90 i neke :). Mada ni Monte ne treba bash tako da nastupa ako vec ne zna sa kim pricha :d .

Poslednja izmena:
monteboy je napisao(la):
Sta si se naduvao bre kao bozicna pogaca ? ;)
Idi u klub penzionera ako ti nesto smeta -> na mladima svijet ostaje !

Interesantno mi je samo bilo nigdje te na ovim threadovima nema koji se ticu bilo kakvih OC rezultata.

Sad se javi Kokos sa njegovom najavom od koje ce tek da se vidi sto ce biti ?

A ti na sav glas pucas i generalizujes na AMD korisnike.

Daj covece sacekaj rezultate pa onda duvaj koliko zelis !

Znas kako nevaspitani?

Mi stariji smo malo cesce u kontaktu nego vi, ono malo sah, domine i tako to :d

A sto se Kokosovih rezultata tice samo da kazem "Bez starca nema udarca" :d

Toliko o mladjima i nasledju :d :d

Znas kako nevaspitani?

Mi stariji smo malo cesce u kontaktu nego vi, ono malo sah, domine i tako to :d

A sto se Kokosovih rezultata tice samo da kazem "Bez starca nema udarca" :d

Toliko o mladjima i nasledju :d :d

Ja se iskreno izvinjavam nisam znao da je poznati veteran u pitanju !
Samo bi me interesovalo primas li boracku penziju i je sili u Vijetnamu izgubio nogu ?

Poz.... ;)

zaprzice Kokos vama AMD-ovcima :smoke: :-devil-:

monteboy je napisao(la):
Ja se iskreno izvinjavam nisam znao da je poznati veteran u pitanju !
Samo bi me interesovalo primas li boracku penziju i je sili u Vijetnamu izgubio nogu ?

Poz.... ;)

Veteran, jakako, poznat nasiroko po invalidskim magistralama (otud mu valjda ta penzija na koju je toliko ponosan). Vidi, sto je glasniji i slikovitiji, manje je ubedljiv. Been there, done that.

Poslednja izmena:
M1ka je napisao(la):
Veteran, jakako, poznat nasiroko po invalidskim magistralama (otud mu valjda ta penzija na koju je toliko ponosan). Vidi, sto je glasniji i slikovitiji, manje je ubedljiv. Been there, done that.

Pa gde si ti, nema te od 2003 godine kada si zadnji put postovao :d :d

Hoce li ti rezultati, taman je zahladilo :)

E nisam se skoro ovoliko nasmejao...bolji thread nisam chitao...hehehe...
Nisam nigde video pa da pitam:recimo da resim ja da kupim taj P4 sa box kulerom.Nemam para za perverzije(h2o hladjenja ili turbo aero *****a....e)-sta cu kad sam siromah.Na koliko Rpm radi taj box kuler da bi drzao intela na,recimo 55c?Normalno da nije klokovan.....a na koliko da je 20% klokovan?
Ovo pitam iz razloga sto je vecina ljudi u ovoj jadnoj zemlji korisnik box kulera i koristi komp.za net,igrice,office i po neku aplikaciju.
Kad dodje do igrica...intel mi ne uliva pouzdanje jer moj venice retko dodje do 50c u ovim letnjim uslovima.Kod prijatelja u istoj eksploataciji taj intel se przi bukvalno...

Poslednja izmena:
Polako ljudi covek rodjendan da proslavi pa onda :D

Mislim da u slucaju "Kokos vs Amd" vazi stara izreka "ne moze sut sa rogatim", tj. nikakvo vodeno hladjenje ne moze da se meri sa Mach 2Gt. Po testovima sa neta P4 na 4700mhz ostvaruje vreme od oko 26s u SuperPi testu a ako uzmemo u obzir pretpostavku da ce Kokos sigurno raditi SuperPi sa blizu ili preko 5Ghz, moje je misljenje da ce imati SuperPi rezultat od oko 24s, sto je nedostizno cak i za vodeno hladjeni CYK-ov izvanredni primerak San Diega.
P.S. Samo sam glasno razmisljao...

DARK SIDE je napisao(la):
E nisam se skoro ovoliko nasmejao...bolji thread nisam chitao...hehehe...
Nisam nigde video pa da pitam:recimo da resim ja da kupim taj P4 sa box kulerom.Nemam para za perverzije(h2o hladjenja ili turbo aero *****a....e)-sta cu kad sam siromah.Na koliko Rpm radi taj box kuler da bi drzao intela na,recimo 55c?Normalno da nije klokovan.....a na koliko da je 20% klokovan?
Ovo pitam iz razloga sto je vecina ljudi u ovoj jadnoj zemlji korisnik box kulera i koristi komp.za net,igrice,office i po neku aplikaciju.
Kad dodje do igrica...intel mi ne uliva pouzdanje jer moj venice retko dodje do 50c u ovim letnjim uslovima.Kod prijatelja u istoj eksploataciji taj intel se przi bukvalno...
Ne prelazi 2600 rpm/min, sa iskljucenim EIST-om. A jako tesko ces ga naterati na tu temperaturu, u igrama ne predje 45 C, drzim ga na 3600 mHz. Ubacio sam 12-cu da izvlaci vazduh napolje, i 8-cu da duva u kuler procesora, u BIOS-u snizio napone struje ventilatora i ko da ih nema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno