Šta je novo?

Jedna blaga najava....

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
@The pocetnik
Ma covece, vidis da sam pricao o AMD rekordu a to ko drzi svetski rekord u SuperPi, naravno da ga drzi PentiumM sa 18.594s a postigao ga izvesni TAM.

P.S.Znao sam da ce se neko naci da me ispravlja kako svetski rekord nije 21s ali me mrzelo da odmah ispod mog predjasnjeg posta dodam jos jedan.

Moso je napisao(la):
@The pocetnik
Ma covece, vidis da sam pricao o AMD rekordu a to ko drzi svetski rekord u SuperPi, naravno da ga drzi PentiumM sa 18.594s a postigao ga izvesni TAM.

P.S.Znao sam da ce se neko naci da me ispravlja kako svetski rekord nije 21s ali me mrzelo da odmah ispod mog predjasnjeg posta dodam jos jedan.

Pa kada si znao trebao si da stavis.Znas kako su Intelovci pedantni-sve sto im ide u korist oni to navode na sva zvone, a za druge stvari .... :D

@all:
Nego dosta teoretisanja nego sacekajmo mi lepo rezultate pa cemo da vidimo ko je i za koliko bolji.

Evo sta mozemo ocekivati od Kokosa:

Clan extreme systems "The Stilt" poseduje veoma dobar primerak P4 procesora, ukombinovan sa plocom Asus P5WD2 Premium (VDDR mod, active cooling on NB) i trenutno najboljom DDR2 memorijom koja postoji
Corsair 5400UL 1GB Kit a primerak se overclockuje (slicno kao i Kokosov) 4520MHz (1.35V, stock cooling).

Montiranjem Mach2 R404 poterao je procesor na 4766mhz uz memoriju na 1134mhz i setovanja 4 3 3 1 a dobijeni SuperPi rezultat pogledajte u attachu.
The Stilt je Memory test u Sandri radio sa 5050mhz ali SuperPi nije mogao vise od 4766mhz.
Ako poredimo CYK-ov rezultat od 27.500s sa vazdusnim hladjenjem i clockom cpu-a od samo 2970mhz i rezultat iz attachmenta super hladjenog-extra nabudjenog P4, jasno je koliko je losa arhitektura P4 procesora kada mu treba Corsair na 1134mhz, clock od 4766mhz i Mach2 da bi jedva pobedio vazdusno hladjenog AMD-a.

Prilozi

• SuperPI1M-DDR1134.png
    SuperPI1M-DDR1134.png
    77.8 KB · Pregleda: 128
@Kokos
Mozda je to los primerak jer hoce samo na 4520mhz air stock ali pogledajmo tvoj najbolji rezultat sa stock coolerom koji si postovao u ovom threadu :

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=26128

To je 4515mhz zar ne?
Po meni, dva veoma slicna CPU-a s tim sto ti imas losiju memoriju od Corsaira 5400UL
a znas i sam da na SuperPi mnogo utice i memorija.

U svakom slucaju, srecno...i jedva cekamo

DeuS.Mikelle je napisao(la):
Ljudi ja ovo citam i citam i ko ovca procitam 7 strana pretnji i prepucavanja i sad me stvarno interesuju , mnogo me interesuju rezultati ! A gde su rezultati ? i kad ce da izadju ! Ka' 'de ?

Veoma pametno posmatranje evo i ja se pitam sto se svi loze na neke najave!

Ja to sasvim drukse praktikujem !

- otvorim thread
- postavim rezove

A onda .....

Onda muk nista se ne cuje neki pravi sportisti cestitaju a ostali ......

Mislim kad se budem vratio sa odmora krajem avgusta da ce opet biti muk !
ovo nije najava samo spekulacija.

Sacekajmo rezultate!

Nego Kokos kad ce vise taj adapter kao da si ga narucio u Zimbabve ?

Aj u zdravlje i ne trosite se previse na predpostavke .....

poz....

Poslednja izmena:
monteboy je napisao(la):
Nego Kokos kad ce vise taj adapter kao da si ga narucio u Zimbabve ?

Aj u zdravlje i ne trosite se previse na predpostavke .....

poz....

Pa veruj da je nama ovde svejedno dal' je u pitanju Zimbabwe ili Nemacka. To se ceka isto, ako te usput ne prokradu carinici i postari, cisto iz fazona :d

Monteboy ti to nesto prozivas?
Ko si ti u stvari? Nisam te nesto zapazio sem po ucestalom arogantnom ponasanju !! A znas kako se to kod nas kaznjava? Pa zato oprez decace.

Kako ti praktikujes je tvoja stvar a loze se ljudi koji postuju neciji minuli rad postigni nesto nekad pa te mozda neko i zapamti ( da te podsetim ja sam nekad bio na tronu sveta ti?). I da te cika kokos nauci nesto nije umece zabosti dobar primerak cpu-a i postovati rezultat umece je mnogo drugih stvari kao na primer uzeti lemilicu pa napraviti da to malo bolje radi!.
A jako mi se iskomlikovalo oko adaptera , nadamo se da ce u roku 7-10 dana biti kod mene.

Poslednja izmena:
Kokos je napisao(la):
Ko si ti u stvari? Nisam te nesto zapazio sem po ucestalom arogantnom ponasanju !! A znas kako se to kod nas kaznjava? Pa zato oprez decace.

Kako ti praktikujes je tvoja stvar a loze se ljudi koji postuju neciji minuli rad postigni nesto nekad pa te mozda neko i zapamti ( da te podsetim ja sam nekad bio na tronu sveta ti?). I da te cika kokos nauci nesto nije umece zabosti dobar primerak cpu-a i postovati rezultat umece je mnogo drugih stvari kao na primer uzeti lemilicu pa napraviti da to malo bolje radi!.
A jako mi se iskomlikovalo oko adaptera , nadamo se da ce u roku 7-10 dana biti kod mene.
Samo lemilica?!? :zgran:
A zaboravio si "tajna oruzja" od TA peci, pa prepravljani biosi, pa garavi Ener,
pa dva psu na jedan PC, cccc...
:wave:

Kokos je napisao(la):

Gdje se ti nadje prozvan u mom postu, da mi je znat ?
Rekao sam da se ljudi ne loze na neke imaginarne predpostavke nego neka sacekaju rezultate ni manje ni vise sto to ima sa arogancijom veze to vjerovatno samo ti znas !

Da si se obratio na adresu ovog "decaka" imao bi adapter na ruke u Suboticu ovako ti nista ne ostaje nego cekati.

I nemoj mi prijetiti banom molim te ucini to sportski pa postavi konacno te rezultate i zavrsi ovu bezpotrebnu diskusiju.

Poz...

monteboy je napisao(la):
Gdje se ti nadje prozvan u mom postu, da mi je znat ?
Rekao sam da se ljudi ne loze na neke imaginarne predpostavke nego neka sacekaju rezultate ni manje ni vise sto to ima sa arogancijom veze to vjerovatno samo ti znas !

Da si se obratio na adresu ovog "decaka" imao bi adapter na ruke u Suboticu ovako ti nista ne ostaje nego cekati.

I nemoj mi prijetiti banom molim te ucini to sportski pa postavi konacno te rezultate i zavrsi ovu bezpotrebnu diskusiju.

Poz...
Pa nikad nije kasno a mozes da popijes pice uz put zar ne i da rashladite ? I nisam pretio to je samo dvosmisleno kako ti znas ( da potbadas) vidis kako je? :) :p Inace ako imas gde da uzmes nije problem ja cu te sacekati uz to josh cu da ti sredim da carinu prodjes na mahanje :)

Kokos je napisao(la):
Pa nikad nije kasno a mozes da popijes pice uz put zar ne i da rashladite ? I nisam pretio to je samo dvosmisleno kako ti znas ( da potbadas) vidis kako je? :) :p Inace ako imas gde da uzmes nije problem ja cu te sacekati uz to josh cu da ti sredim da carinu prodjes na mahanje :)

Javi mi se na private jer ga moram odmah naruciti posto u Petak vece vec krecem za SCG

E.C.T. MACH II GT CPU-KIT INTEL LGA775 - 65 Evra + postarina

Izgleda cu stvarno dobit nadimak Deda Mraz koliko ljudi na ovom forumu usrecih !

Poslednja izmena:
Super taman da za vikend resimo dileme :) Hvala imas pm a ako oces promenicu ti nick u Deda Mraz :) Mozes i memoriju da uzmes , Slobodno.

Kokos je napisao(la):
Super taman da za vikend resimo dileme :) Hvala imas pm a ako oces promenicu ti nick u Deda Mraz :) Mozes i memoriju da uzmes , Slobodno.

CPU Kit narucen u petak je kod mene !
A u subotu popodne kod tebe na ruke !

Poz...

Uh kako ce da bude zanimljivo ovaj vikend...neka neka...:)

E kako je to lepo.....umesto pljuvanja.Ako ste za žurku kad kokos postavi the best rezultate obezbedite piće,ja ću zvuk,pa udri :d :d :d :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno