Probaj FireFoxTom je napisao(la):Evo nista samo da kazem da ako neko nije probao Operu (7.54) - obavezno da proba....
jjaaaaako dobar program (inace internet browser za one koji neznaju)
Ja sam posle njega uninstalirao IE6 i Outlook (XPLite!)
Upravo to...OptiPlex je napisao(la):Cemu to kad bi se ionako vratio na Operu![]()
hehe... ili je tada vec bio toliko napredan, da do sada nisu morali nista da mu dodaju!Tom je napisao(la):tek tu vidis koliko je IE krs!!! pa nisu ga menjali od 3.11!!! :-devil-:
ZoNi je napisao(la):ma, super su i Opera i FFox, ali ja jos nisam video ama bas nista kod tih browsera sto bi me "ponukalo" da predjem na njih kao default, sa Maxthona (ili cak Slima ili Avanta)... bas nista! :type:
ZoNi je napisao(la):hehe... ili je tada vec bio toliko napredan, da do sada nisu morali nista da mu dodaju!![]()
![]()
ma, super su i Opera i FFox, ali ja jos nisam video ama bas nista kod tih browsera sto bi me "ponukalo" da predjem na njih kao default, sa Maxthona (ili cak Slima ili Avanta)... bas nista! :type:
sigurnost? koristim IE based browsere VRLO dugo i nisam NIKADA imao NIKAKAV problem! Dakle, AFAIK sigurnost je OK!Matthias je napisao(la):Ehh opet Zoni i njegov omiljeni IE
A jesi li razmisljao da su mozda brzina i sigurnost u pitanju? Mislim da su to prva dva faktora kod browsera.
Mare je napisao(la):Ranije je IE (ver 4 ili 5) imao to da prikazuje stranu jos dok se ucitava kao FireFox (trenutno mi je bar tako podesen)... a od ver 6 prikazuje vecinu strana tek kad ih skroz ucita, nekad nece nista da prikaze dok ne ucita i vecinu slika isto to se prenosi i na Maxton......
evo ja sam npr. koristio Netscape 2 (vrlo kratko - par dana), pa N3, pa 3.01 Gold (koji sam obozavao)... onda sam presao na IE4, pa IE5, pa MyIE, pa Crazy Browser, kratko Avast i onda MyIE2 i sad Maxthon...Voodoo_NBGD je napisao(la):Ja se samo pitam sta ste vi svih ovih godina koristili za net ako ste tek sad otkrili Opera i Mozilla browsere? Mislim, niste valjda IE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari