Šta je novo?

Izasao TR- Aniversary

:D ne igram ti ja to.Igram Colina samo:d .Šta znam,nije meni samo ta igra takva,o svim igrama sličnim njoj (DMC,Prince...) imam isto mišljenje.:wave:

Nije za tebe takav tip igara.

Pazi, ja jesam ljubitelj i Fps igara, ali sam recimo Stalkera, odigrao celih 2h i uninstal. Nista mi se tu nije svidelo.

Da li je nova Lara totalna kopija prve Lare iz 97 sa malo promenjenim zadacima i novom grafikom?

Jeste a i sa skracenim nivoima i manje igranja. U sustini nije lose ali kec je kec :) Primetio sam da Cistern nema nego odmah je stopljen u Tomb of Tihocan.

Moj tr je negde oko 3,7 gb kakva je to verzija i kakva je to time bomb varijanta ako neko zna ili na pm.

Moj tr je negde oko 3,7 gb kakva je to verzija i kakva je to time bomb varijanta ako neko zna ili na pm.

Imas dve verzije, prva je oko 3.7GB i ne instalira se vec se samo prekopira sadrzaj DVD-a na HDD i pokrenes EXE - nema krekovanja, dok je druga verzija oko 2.6GB na DVD-u, moras regularno instalirati igru ->Setup.exe (klasican setup proces),posle instaliranja zauzima skoro isto mesta na HDD-u koliko i Prva verzija, kad je instaliras moras da je cr*ckujes. Prva verzija je Press Release i ima implementiranu Usage Based DRM ili Time Based DRM SecuROM zastitu i mocices da je igras jos neko vreme - do 21 Juna 2007, posle tog datuma mozes da je bacis. Druga verzija je Full Retail - sa punom SecuROM zastitom.

Ti onda imas prvu verziju, kojoj uskoro istice rok upotrebe.

Poslednja izmena:
Zavrsio sam igru.
Lost City ( The Great Pyramid) je bas tezak nivo. Trazi izuzetno tacan timing.
Najlepsi nivo mi je The Greece.
Sve u svemu. Nije mi zao 18 provedenih sati igranja.
Ocena igre 90%.

Poslednja izmena:
Hehe, evo oces resenje i za ovo?

-Prvo i osnovno, treba da ih naljutis, prvi put ce pokusati da te skamene, da bi izbego skamenjavanje pozicioniraj se ispod kentaura kad se on digne na dve noge, tako postoji izuzetno mala sansa da te skamene.
-Drugi put kad ga naljutis, odmah posle skamnjavanje jedan ce krenuti galopom na tebe, da te razvali stitom. Izvedi uspesan adrenalin dodge + head shot i kentaur ce biti osamucen za kratko vreme, izlazuci metalnu drsku svog stita, zakaci grapple za stit osamucenog kentaura i otkini mu ga s ruke.
-Isto ovo ponovi sa drugim kentaurom.
-Kad obojica ostanu bez stitova, razljuti ih da bi pokusali da te skamene, kada krenu da prikupljaju energiju za skamenjavanje (ili sta vec) otrci do jednog od stitova koji leze na sredin borbenog polja, podigni ga i usmeri ka jednom od kentaura, zrak ce biti reflektovan i kentaur ce se skameniti za kratko vreme. Za kraj iskoristi sacmaru ili desert eaglove i rasturi prokletinju na pramparcad.
-Isto ovo primeni sa drugim kentaurom.

nije to bas tako lako meni nece da se zakaci to cudo pa me skebaju veoma brzo :eyebrows: :mad:

Jednostavno odbijam da prihvatim da PC tržište izumire, nestaje, da se srozava samo zato što neki naslovi koji su relativno nebitni za industriju i neki žanrovi koji se ionako sve manje igraju padaju u zaborav

Jedino je Vegas od svih onih koji ste naveli vredan paznje i svakako zanr u koji spada nije nebitan i ne igra se sve manje - igrao si GRAW zar ne ? :)

upomoc
dva dana pokusavam da pobedim kentaure medjutim ne ide neznam izvesti adrenalin doodge a ni kako nanisaniti zlotvora u glavu

upomoc
dva dana pokusavam da pobedim kentaure medjutim ne ide neznam izvesti adrenalin doodge a ni kako nanisaniti zlotvora u glavu

Imas detaljno opisanu proceduru kako srediti kentaure u jednom od mojih postova nekoliko strana pre ove, u okviru spoilera.

kako mi je pocetak bio fin i zanimljiv tako mi je Egipat monoton i postao vec dosadan. Grcka - Palace MIddas mi je najbolji za sada nivo. Nekad je to bio Cistern sada blagi uzas kako su ga unistili. Ocena za celu igru 3+

Cekajte, ovaj TR se bazira na proslim delovima?

hvala svima konacno sam presao te kentaure sad vidim da je prosto ko pasulj
kad sam ja sa mojih 39 uspeo uspecete svi naravno meni je trebalo tri dana dok
nisam potrazio vase savete hvala jos jednom

Poslednja izmena:
TR igram na Celeronu 900mhz , 512mb rama i 9600se Igra leti na 1024x768.
Ko je spomenuo C2D i 8800...? :)

Ja ne znam na čemu vi ovo igrate ljudi ali ja na mašini iz potpisa u 12x10 2xAA i 2xAF ne mogu nikako! Već na početku čim izađem iz kuće u onaj park ide između 8 i 10 FPS-a! Kad Lara trči kroz onaj lavirint izgleda kao slow-motion.

@ZverBre
Pretpostavljam da misliš na originalni TR iz '98

Čekaj, ne kapiram, TR Anniversary nema next gen na pc-ju (izgleda lošije od Legend-a) i opet secka na solidnim mašinama???

Ja ne znam na čemu vi ovo igrate ljudi ali ja na mašini iz potpisa u 12x10 2xAA i 2xAF ne mogu nikako! Već na početku čim izađem iz kuće u onaj park ide između 8 i 10 FPS-a! Kad Lara trči kroz onaj lavirint izgleda kao slow-motion.
A da popustiš malo sa AA i AF? Ili da probaš najnovije, tek izašle drajvere?

Pa de da popustim kad držim na minimumu, 2xAA i 2xAF a drajveri su 7.4? Što kaže ByMaX, to je TR:Legend bez next-gen-a a njega sam igrao na x800gto i imao jednako loš frame-rate a 1950pro je ipak 2x bolja. Doduše ja imam onu PR verziju pa me teši da je možda do toga.

Verovatno i jeste, bar tako kažu mnogi. Nabavi ovu novu, ta će ti ionako ubrzo isteći.

NA 16xHQAA u 1280x1024, kod mene leti.

Ja imam neku budjavu verziju koja se ne instalira nego se samo iskopira na hard i nema next gen.
Jel ima neka verzija koja ima next gen, jer ovako stvarno izgleda losije od Legenda.
Kod mene stoji zakucana na 60 fps u 1280x1024 sa 4AA i 16AF

Jel ima neko link za kompletan walkthrough ? :wave:

Nazad
Vrh Dno