Šta je novo?

Izasao TR- Aniversary

Pa eto, mozda sad budes malo bolje skapiran. I ti si jedan od retkih koji imaju mogucnost da imaju obe stvari. Tako da ne vredi mnogo pricati ljudima da su konzole bolje za multiplatform igre (ja cak ni to ne mislim, doduse alternativa je skupa), kad to resava samo deo problema. Sve one PC igre bi im postale nedostupne kad bi dali pare na 360, a ne na upgrade. Ne mogu ljudi da skupe ni za dobar PC, a ne i jedno i drugo. I onda valjda skapiraju da su im one igre za PC sa celim fazonom koji ih prati draze bez obzira na sve. Da je kupovina konzole resenje, svi bi to odavno uradili, ali jasno je da za (bivseg)PC gamera SAMO konzola nije resenje. Mogla bi da prodje kao neka dopuna.

PS: gledao sam paralelno, Lost Plenet LETI na PC-u u odnosu na xbox. Definitivno je 30 vs 60 fps. Ali da moras da imas 8800 gtx, moras :) A kad padne, padne na 40 i nesto na sekund.
Pricam o 1280*960, sto je opet vise od 720p.

I sve sto pricam vezano za PC, mislim na relativno jak PC, nesto kao ovo moje.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje u vezi setovanja igre:
Koja je razlika izmedju 16xAA i 16QxAA ?

:wave:

Level Midas?

Pokupio sam 2 srebrne plocice i sovinu glavu. Treba da stignem do 3 plocice. Kada skocim na bele stubove oni pocnu da se spustaju. Sa desne strane ( zuti kvadrat) stub se ne pomera. Nemam ideju sta dalje? Evo i slike. Dovukao sam i veliki sanduk koji je blokirao prekidac za spustanje resetki na mestu gde sam sada, zeleci da nekako stignem do belog stuba, koji je najblizi tplatformi gde se nalazi 3-ca plocica, ali nece..

Patetični su komentari PC gejmera... kao i uvek. "To na PC-ju niko ne igra". Zar sada 90% igara nije upravo multiplatform. I tvoj Oblivion u koga se kuneš je baš takav kakav je zbog Xbox-a. Sve dobre igre koje su izašle u poslednje vreme su prebačene sa konzola ili... ah, da, zaboravih, one smorne igre koje ti igraš, tipa Total War i Warhammer nisu nikada bile na konzolama :D. Ali opet, te igre ne čine ni većinu, ni najbolje što izlazi za PC. No, o ukusima se ne raspravlja.
Ništa nema loše u portovanju, ali ako za PC prebace PS2 / PSP / Wii verzije, to je sramota, jer PC ima više snage nego Xbox360 i PS3... Opet dolazimo do priče o isplativosti, kao i činjenici da je jedina mana modernih konzola upravljanje u igrama pojedinih žanrova...

Pročitaj i ti lepo šta sam napisao. Upravo sam naglasio da to što sam rekao nema veze sa multiplatform igrama generalno, već sa konkretne 2 igre za koje kukaš kako eto na PCu izgledaju bezveze. Kao suprotan primer je na površinu izbio Ridik. Uopšte se ne radi o kukanju na multiplatform igre, već se radi o tome da neke igre jednostavno na nekoj od platformi više nemaju prođu pa se zato obraća pažnja na neke druge platforme. Zato PC dobija PS2 port, jer se zna da će ta igra imati slabu prodaju na PC platformi, ne žele da se puno trude oko te verzije pa se traže vune :)

Total War i Warhammer imaju veću prodaju na PCu od svih Lara i Pirata sa Kariba zajedno. Mešaš babe i žabe. Pored toga, reč je o toliko različitim igrama na toliko nivoa, da bismo mogli do sutra da raspravljamo oko toga šta više vredi. Smorne single play orijentisane igre lagano odlaze u zaborav, deal with it...Naravno, uvek ima ljudi koji vole da odigraju igru kao što je Lara, kako zbog starih želja tako zbog toga što je to ipak nekakav brend, hoće ljudi da vide čega tu sve ima. No, PC tržište odavno ne nose takve igre, već "tamo neki" Warhammeri, Total Warovi, WOWovi, Warcrafti i tome slične stvari...As I said, deal with it :) Niko ni ne želi da igra đubre poput Pirata sa Kariba.

Poslednja izmena:
Level Midas?

Pokupio sam 2 srebrne plocice i sovinu glavu. Treba da stignem do 3 plocice. Kada skocim na bele stubove oni pocnu da se spustaju. Sa desne strane ( zuti kvadrat) stub se ne pomera. Nemam ideju sta dalje? Evo i slike. Dovukao sam i veliki sanduk koji je blokirao prekidac za spustanje resetki na mestu gde sam sada, zeleci da nekako stignem do belog stuba, koji je najblizi tplatformi gde se nalazi 3-ca plocica, ali nece..

Ovo bi trebalo da je resenje (napiso sam po secanju):

Skocis na stub ispred tebe, potom na stub sa bodljama levo u odnosu na sliku koji si postovo (ne vidi se na slici), drzeci se rukama otidi na drugu stranu (kreces se u smeru kazaljke na satu), naspram kose platforme koje je levo od onog stuba sto se ne vidi, odgurni se od zida/skoci na kosu platformu. Poceces da se klizes prema bodljama, skoci jos jedanput i uhvati se za ravnu platformu koje je ispred te kose platforme na zidu. Sa ravne platforme skoci na visoki stub koji se vidi na slici krajnje levo, sa njega na sredisnji stub koji se nalazi ispred pocetniog stuba, na koji si prvo skocio. Sa tog sutba skoci na kosu platformu pored njega njega (dalje desno ka vratima), sa nje skoci na ravnu platformu koja se nalazi na zidu, pre nego sto padnes na bodlje. Sa te platforme skoci na stub koji se nalazi u gornjem desnom uglu (opet govorim sve u odnosu na sliku) sa njega skoci levo na stub sa bodljama, na rukama otidi okolo stuba (ne secam se u kom smeru) i skoci na stub ispred otovra gde se nalazi olovna (srebrna poluga) sa njega skoci u otvor i pokupi polugu.

A ti mi reci kako si uspeo da dodjes do one zlatne sovine glave u onoj sobi gde ima vatre na sve strane?

Poslednja izmena:
Pročitaj i ti lepo šta sam napisao. Upravo sam naglasio da to što sam rekao nema veze sa multiplatform igrama generalno, već sa konkretne 2 igre za koje kukaš kako eto na PCu izgledaju bezveze. Kao suprotan primer je na površinu izbio Ridik. Uopšte se ne radi o kukanju na multiplatform igre, već se radi o tome da neke igre jednostavno na nekoj od platformi više nemaju prođu pa se zato obraća pažnja na neke druge platforme. Zato PC dobija PS2 port, jer se zna da će ta igra imati slabu prodaju na PC platformi, ne žele da se puno trude oko te verzije pa se traže vune :)

Total War i Warhammer imaju veću prodaju na PCu od svih Lara i Pirata sa Kariba zajedno. Mešaš babe i žabe. Pored toga, reč je o toliko različitim igrama na toliko nivoa, da bismo mogli do sutra da raspravljamo oko toga šta više vredi. Smorne single play orijentisane igre lagano odlaze u zaborav, deal with it...Naravno, uvek ima ljudi koji vole da odigraju igru kao što je Lara, kako zbog starih želja tako zbog toga što je to ipak nekakav brend, hoće ljudi da vide čega tu sve ima. No, PC tržište odavno ne nose takve igre, već "tamo neki" Warhammeri, Total Warovi, WOWovi, Warcrafti i tome slične stvari...As I said, deal with it :) Niko ni ne želi da igra đubre poput Pirata sa Kariba.

Stvarno ne želim sa tobom da raspravljam na tu temu. Znao sam da ćeš se uhvatiti za Warhammer prozivku, a glavnu stvar stavljaš sa strane. Nisu samo u pitanju dve igre. Pogledaj dugo očekivani fijasko zvani Halo 2, pogledaj Resident Evil 4, pogledaj Splinter Cell DA, koji ne radi na G80, Rainbow Six koji secka na 8800GTX-u, GRAW2 koji se čeka godinu dana, COD3 koji nije ni izašao. Kako možeš da kažeš da su dve igre u pitanju??? Što se tiče "deal with it", mogu samo da kažem da, kao što me Kanter nikada nije zanimao, tako me je prošla i cela MMORPG groznica. WoW, Guild Wars i sl. za mene nisu igre. Oblivion, Quake IV, FEAR, Far Cry - to smatram IGRAMA!

Ovo bi trebalo da je resenje (napiso sam po secanju):

Skocis na stub ispred tebe, potom na stub sa bodljama levo u odnosu na sliku koji si postovo (ne vidi se na slici), drzeci se rukama otidi na drugu stranu (kreces se u smeru kazaljke na satu), naspram kose platforme koje je levo od onog stuba sto se ne vidi, odgurni se od zida/skoci na kosu platformu. Poceces da se klizes prema bodljama, skoci jos jedanput i uhvati se za ravnu platformu koje je ispred te kose platforme na zidu. Sa ravne platforme skoci na visoki stub koji se vidi na slici krajnje levo, sa njega na sredisnji stub koji se nalazi ispred pocetniog stuba, na koji si prvo skocio. Sa tog sutba skoci na kosu platformu pored njega njega (dalje desno ka vratima), sa nje skoci na ravnu platformu koja se nalazi na zidu, pre nego sto padnes na bodlje. Sa te platforme skoci na stub koji se nalazi u gornjem desnom uglu (opet govorim sve u odnosu na sliku) sa njega skoci levo na stub sa bodljama, na rukama otidi okolo stuba (ne secam se u kom smeru) i skoci na stub ispred otovra gde se nalazi olovna (srebrna poluga) sa njega skoci u otvor i pokupi polugu.

A ti mi reci kako si uspeo da dodjes do one zlatne sovine glave u onoj sobi gde ima vatre na sve strane?

Sovina glava se NE nalazi u toj sobi sa bazenom i vatrama. Tu se nalazi druga srebrna plocica.Moras da na dva mesta spustis poluge ( levo i desno sa stepenicama). Te poluge imaju zadatak da najblizi stub platformi na koju moras da skocis da bi dosao do plocice, izdignu dva puta. Pratis redosled nastajanja vatri, ides za njima i skocis u vis i odma taster na gore , da ti vatra ne oduzme energiju.
Sovina glava se nalazi da istom mesu za koje sam te pitao, samo sto kada povuces polugu i stubovi pocnu da se dizu, skocis na levi metalni stub. Zatim desno na kosi stub, skok desno na platformu koja se pomera iz zida i levi skok na izbocinu u zidu. Iza belih cigala je SOVINA glava.

Pa nema sta da cekamo, godisnjak je tu i odlican je! Jako mi se svidja sto su izbacili Rambo Laru iz Legenda, ima mnogo vise istrazivanja, resavanja zagonetki, pentranja i tumb rejdovanja od prostog napucavanja koje dominiralo u prethodniku.

Sto se tice ove nove verzije, ima par razlika u odnosu na press release od pre nedelju dana, malo su fontovi sredjeni, grafika je ispeglana (depth of the field, bloom/HDR se javljaju na mestim u kojima ih nije bilo u R55) - i izgleda odlicno, skoro i da se moze zaboraviti na next gen mod, koji je ovog puta i zvanicno izostao.

Da li je tacno da save-ovi iz R5 ne rade na zvanicnoj verziji?

Stvarno ne želim sa tobom da raspravljam na tu temu. Znao sam da ćeš se uhvatiti za Warhammer prozivku, a glavnu stvar stavljaš sa strane. Nisu samo u pitanju dve igre. Pogledaj dugo očekivani fijasko zvani Halo 2, pogledaj Resident Evil 4, pogledaj Splinter Cell DA, koji ne radi na G80, Rainbow Six koji secka na 8800GTX-u, GRAW2 koji se čeka godinu dana, COD3 koji nije ni izašao. Kako možeš da kažeš da su dve igre u pitanju??? Što se tiče "deal with it", mogu samo da kažem da, kao što me Kanter nikada nije zanimao, tako me je prošla i cela MMORPG groznica. WoW, Guild Wars i sl. za mene nisu igre. Oblivion, Quake IV, FEAR, Far Cry - to smatram IGRAMA!

To su i za mene igre, ali se ti nisi i uhvatio za njih, već kukaš za Rainbow Six Vegasom, Resident Evil 4, Piratima sa Kariba i sličnim igrama. Jednostavno odbijam da prihvatim da PC tržište izumire, nestaje, da se srozava samo zato što neki naslovi koji su relativno nebitni za industriju i neki žanrovi koji se ionako sve manje igraju padaju u zaborav. Tako su nešto tvrdili i oni koji su igrali P&C avanture svojevremeno. PC tržišzte je u konstantnoj evoluciji, makar onaj najkvalitetniji deo, odnosno onaj deo koji je izuzetno popularan. Šta mene briga za tamo neki techdemo poput Rainbow Sixa što secka ua 1920 x 1080 sa 4xAA i 8xAF. Na primer, igrao sam Battlefield 2 4 meseca, i za to vreme mi ni palo na pamet nije da igram bilo koji fps, igrao sam Warhammer Dawn of War i za to vreme mi nije ni palo na pamet da igram bilo koji rts. Jedostavno, protiv živog protivnika je sve zanimljivije i bolje. Naravno, krš igre će uvek težiti da budu što više multiplatfromske, među njih se uvek ušunja i poneki ekstra naslov, ali neću valjda kukati zašto secka igra koju ni inače ne bih igrao ili zato što nestaje žanr sa kojim sam raskrstio (i ne samo ja, već mnoštvo ljudi, što prodaja i interesovanje pokazuju) već dobrih nekoliko godina? Onaj kome su bitne takve igre treba da nabavi konzolu i gotovo. Verovatno ću je i ja nabaviti, ali jedino PS3, kad dobije više naslova. Upravo zato što će na njemu biti najkvalitetnijih naslova za igranje u smislu o kome govoriš, koje neće biti multiplatform (da napomenem samo da je za mene multiplatform kada nešto izađe za PC i za konzole, a ne za PS3 i X360, ovo drugo je konzolaška igra). Ne pada mi na pamet da uzimam Xbox da bih igrao igre koje su mi dosadne i na PCu samo zato da bih eto odigrao tu igru bez seckanja, što mogu i na PCu u kojoj rezoluciji niže i bez AA i AF.

Izvinjavam se ljudima u ovom topiku što sam malo istrolovao i izmučio vas, obećavam da je ovo poslednje :)

Poslednja izmena:
@byMaX

Nemoj Total War nadigre trpati u koš sa ostalim igrama. To je serijal koji kompleksnošću i kvalitetom spada u vrh igara na PC-u, i ima jako veliku bazu poklonika.

Pa kako je krenulo izgleda da ce za igranje Crysis-a i Buio Shocka i 8800gtx biti spora kartica?
Sta mislis?

To su i za mene igre, ali se ti nisi i uhvatio za njih, već kukaš za Rainbow Six Vegasom, Resident Evil 4, Piratima sa Kariba i sličnim igrama. Jednostavno odbijam da prihvatim da PC tržište izumire, nestaje, da se srozava samo zato što neki naslovi koji su relativno nebitni za industriju i neki žanrovi koji se ionako sve manje igraju padaju u zaborav. Tako su nešto tvrdili i oni koji su igrali P&C avanture svojevremeno. PC tržišzte je u konstantnoj evoluciji, makar onaj najkvalitetniji deo, odnosno onaj deo koji je izuzetno popularan. Šta mene briga za tamo neki techdemo poput Rainbow Sixa što secka ua 1920 x 1080 sa 4xAA i 8xAF. Na primer, igrao sam Battlefield 2 4 meseca, i za to vreme mi ni palo na pamet nije da igram bilo koji fps, igrao sam Warhammer Dawn of War i za to vreme mi nije ni palo na pamet da igram bilo koji rts. Jedostavno, protiv živog protivnika je sve zanimljivije i bolje. Naravno, krš igre će uvek težiti da budu što više multiplatfromske, među njih se uvek ušunja i poneki ekstra naslov, ali neću valjda kukati zašto secka igra koju ni inače ne bih igrao ili zato što nestaje žanr sa kojim sam raskrstio (i ne samo ja, već mnoštvo ljudi, što prodaja i interesovanje pokazuju) već dobrih nekoliko godina? Onaj kome su bitne takve igre treba da nabavi konzolu i gotovo. Verovatno ću je i ja nabaviti, ali jedino PS3, kad dobije više naslova. Upravo zato što će na njemu biti najkvalitetnijih naslova za igranje u smislu o kome govoriš, koje neće biti multiplatform (da napomenem samo da je za mene multiplatform kada nešto izađe za PC i za konzole, a ne za PS3 i X360, ovo drugo je konzolaška igra). Ne pada mi na pamet da uzimam Xbox da bih igrao igre koje su mi dosadne i na PCu samo zato da bih eto odigrao tu igru bez seckanja, što mogu i na PCu u kojoj rezoluciji niže i bez AA i AF.

Izvinjavam se ljudima u ovom topiku što sam malo istrolovao i izmučio vas, obećavam da je ovo poslednje :)

Nigde nisam rekao da PC kao igračka platforma izumire, već da ima tona igara koje bih hteo da igram (da nemam konzolu), a onda bih se nervirao, kao i svojevremeno za Resident Evil 4. Nisam se uhvatio za dve igre, kao što sam rekao, ima ih dosta. Možda su tebi nebitne, ali meni su, pored navedenih igara koje nam se obojici sviđaju, zabavne za igranje, iako možda neće ostati zapamćene kao legendarne i sl. Jednostavno, kad prave multiplatformske igre, za konzole se gleda da budu što bolje urađene, a za PC - kako ispadne. PC ima svojih igara, meni je samo žao što je piraterija učinila to da se extra odrađuje samo redak broj SP igara, kao i MMORPG-ovi i akcioni MP naslovi, koje ne možeš da piratizuješ..

Jel ima neko snimak kada su ubijena dva kentaura? Smorio sam se sa gadjanjem a nece da povuce njihov stit sa Q i E.
Edit: Snasao sam se :)

Poslednja izmena:
Stigao sam valjda pred sam kraj nivoa Egypt-Sanctuary of the Scion, problem je u tome sto neznam kako da stignem do drugog mesta(na screenshotu) gde treba da stavim poslednji simbol kljuc da bi mi se otvorila kapija. Kako da dodjem do njega?

Prilozi

• lara.JPG
    lara.JPG
    125.2 KB · Pregleda: 69
  • lara1.JPG
    lara1.JPG
    131.3 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
Odustajem. Kentauri su me nacisto smorili. 2h sam se maltretirao i kraj.
Koliko sam pratio Kentaur je 8-mi level. Da li je Egypt poslednji level?
Ima li ko da je prosao Kentaure, sa instalacionim dvd-om. Znaci ne save-ove za Laru koja ima, navodno, time-bomb?

Odustajem. Kentauri su me nacisto smorili. 2h sam se maltretirao i kraj.
Koliko sam pratio Kentaur je 8-mi level. Da li je Egypt poslednji level?
Ima li ko da je prosao Kentaure, sa instalacionim dvd-om. Znaci ne save-ove za Laru koja ima, navodno, time-bomb?

Posle Egypta ide jos jedan nivo, zavrsni. Pogledaj post broj #48 u ovoj temi, vec je neko nalaeteo na kentaure i dao sam komplet resenje u okviru spoilera - izuzetno lako za prelaziti opet.

A evo ti i save od normalne verzije, odmah nakon kentaura, pocetak Egypt nivoa. Svi Relici i Artefacti do te tacke su sakupljeni.

Prilozi

• Centaurs Pwned.rar
    2.7 KB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
Posle Egypta ide jos jedan nivo, zavrsni. Pogledaj post broj #48 u ovoj temi, vec je neko nalaeteo na kentaure i dao sam komplet resenje u okviru spoilera - izuzetno lako za prelaziti opet.

A evo ti i save od normalne verzije, odmah nakon kentaura, pocetak Egypt nivoa. Svi Relici i Artefacti do te tacke su sakupljeni.

Ćuj, bolan , ćito ja. Al ne vredi, nece pa nece.
Secas se onog crtanog sa mackom i misem na brodu. Imali su konzerve, ali ni traga od otvarača. Najzad su pronašli otvarač, ali od konzerva ni traga.

Tako je kod mene.

Imam tvoje save-ove, ali nemam više tu verziju TRA.

Stigao sam valjda pred sam kraj nivoa Egypt-Sanctuary of the Scion, problem je u tome sto neznam kako da stignem do drugog mesta(na screenshotu) gde treba da stavim poslednji simbol kljuc da bi mi se otvorila kapija. Kako da dodjem do njega?

Resio sam problem(bez pomoci). :banana:

Poslednja izmena:
Neko je trazio saveove za TRA sve do St. Francis Folly, imam samo dva savea, jedan odmah pre boss fajta sa T-Rexom (cim se loaduje T-Rex je 10m od Lare), drugi save je Tomb of Qualopec, sve je uradjeno samo treba da se pokupi prvi deo Sciona i pobegne iz grobnice, posle cega sledi sledeci nivo St. Frances Folly. Naravno do tacke gde je napravljen save, sve relikvije i artefakti su pokupljeni.

Prilozi

• TRA Save.rar
    12.1 KB · Pregleda: 50
Poslednja izmena:
Neko je trazio saveove za TRA sve do St. Francis Folly, imam samo dva savea, jedan odmah pre boss fajta sa T-Rexom (cim se loaduje T-Rex je 10m od Lare), drugi save je Tomb of Qualopec, sve je uradjeno samo treba da se pokupi prvi deo Sciona i pobegne iz grobnice, posle cega sledi sledeci nivo St. Frances Folly. Naravno do tacke gde je napravljen save, sve relikvije i artefakti su pokupljeni.

Ja tražio i ja zahvaljujem.

Jel' izasao public release TRA i koliko je tezak?

Definitivno je po meni ovaj remake Anniversary jedan od najboljih avantura koje sam igrao u zivotu.Kraj je mnogo dobar :banana:
Bilo mi je potrebno nesto vise od 12h + da ne
racunam kolko sam vremena uzaludno potrosio prelazeci neke deonice :S:
Konacna ocena oko 8.6, inace bi dobila vecu da je kamera jos bolje odradjena(u nekim situacijama sam se nasao da naslepo prelazim neku prepreku wall)
Legend je smesno lak i prekratak u odnosu na ovaj remake....
Preporukaaaaa! :guitar:

Poslednja izmena:
Uzeh da probam i još jednom da se zapitam čemu hype oko ove igre:smash: ?Meni je svaka Lara ista,bezveze.Skakućem tamo sa njom bez nekog većeg smisla i užasno loše pucam.:d

Definitivno je po meni ovaj remake Anniversary jedan od najboljih avantura koje sam igrao u zivotu.Kraj je mnogo dobar :banana:
Bilo mi je potrebno nesto vise od 12h + da ne
racunam kolko sam vremena uzaludno potrosio prelazeci neke deonice :S:
Konacna ocena oko 8.6, inace bi dobila vecu da je kamera jos bolje odradjena(u nekim situacijama sam se nasao da naslepo prelazim neku prepreku wall)
Legend je smesno lak i prekratak u odnosu na ovaj remake....
Preporukaaaaa! :guitar:

Upravo tako. Ovo je prva igra posle Prince serijala, koju sam u stanju da u cugu odigram 4h.
Trenutno sam u nivou u kome treba da otvorim prolaz u podu , okrecuci kamene stubove.
Do sada sam utrosio oko 15h igranja, a kraj se i ne nazire.

Nisam primetio neku sustinsku razliku izmedju I i II verzije igre, osim sto save fajlovi nisu interoperabilni.

Upravo tako. Ovo je prva igra posle Prince serijala, koju sam u stanju da u cugu odigram 4h.
Trenutno sam u nivou u kome treba da otvorim prolaz u podu , okrecuci kamene stubove.
Do sada sam utrosio oko 15h igranja, a kraj se i ne nazire.

Nisam primetio neku sustinsku razliku izmedju I i II verzije igre, osim sto save fajlovi nisu interoperabilni.

A sta ja da kazem, koji sam dosao do 80% igre i nije me mrzelo da ponovo pocnem zbog prelaska na "normalnu" veziju igre. Kako god okrenem igra je odlicna, prelazim je u dahu - tako pre neki dan igram ja TRA vec 2-3h, i govorim sebi ajde samo jos do sledecg sejva i prekidam, ajde jos do sledeceg sejva... i na kraju sam sastavio skoro 5h a da nisam ni primetio - e to volim kod dobre igre. Izuzetno mi se svidja sto se gameplay sastoji od 95% tumb rejdovanja i samo 4% napucavanja sa neprijateljima - ostalih 1% dodje za proklinjanje i psovanje kamere koja se ponekad bash zaglupi :smash: .

Izmedju I i II verzije postoje samo minorne razlike u grafici, II verzija je graficki doterana i ispolirana - u II verziji na nekim mestim ima blura, DOF-a, bluma i HDR-a (valjda je to HDR) gde u I verziji na istim mestima tih efekata nije bilo (tipican primer je nivo Lost Valey, kad Lara izlazi iz hodnika na otvoreno tamo gde je onaj vodopad i oni silni zupcanici).

Poslednja izmena:
Uzeh da probam i još jednom da se zapitam čemu hype oko ove igre:smash: ?Meni je svaka Lara ista,bezveze.Skakućem tamo sa njom bez nekog većeg smisla i užasno loše pucam.:d

Drzi se ti nfs serijala.

Da li je nova Lara totalna kopija prve Lare iz 97 sa malo promenjenim zadacima i novom grafikom?

Nazad
Vrh Dno