Šta je novo?

Izasao TR- Aniversary

Eh, da sam ga ranije imao pri ruci. Nisam imao pojma za foru sa Shift-om.

Prijatelju, koja je to fora sa shift-om, malo me mrzi da trazim po ovom walkthrough-u??

Hvala

Prekopaj malo moje postove sa spoilerima, ima uputstvo kako preci dva boss kentaura, bez Shifta tj. Adrenalin dodge-a ih ne mozes u opste preci, pa je tamo opisana detaljna procedura izvodjenja istog.

Ljudi, zaglavio sam se ovde i vec 2 dana ne mogu da predjem ovaj deo (4. i 5. slika odozgore) :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:.

Bio bih zahvalan do neba ukoliko bi neko mogao da mi posalje save sa checkpoint-om posle ovog dela.

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Ljudi kako ja da ubijem onog velikog dinosaurusa na samom pocetku igrice?

Ljudi kako ja da ubijem onog velikog dinosaurusa na samom pocetku igrice?

Pravis adrenalin dodge svaki put kad se razjari i navedes ga da se zakuca u one bodlje na valjcima (koji se nalaze na ivici platoa gde se boris) i time mu skines svaki put oko 1/3 helta, ili da pravis adrenalin dodge i sikdas mu helt malo po malo dok ne crkne ako ne umes da ga nabijes na gore pomenute bodlje.

Samo nemoj pitati kako se izvodi adrenalin dodge, objasnio sam u prethodnim postovim do detalja, prekopaj malo po spoilerima i nacices.

Poslednja izmena:
Uspeo sam jos danas ali moje je da ti se zahvalim na pomoci...pozz hvala jos jednom

Ima Li Neko Da Je Presao Kentaure U Tomb Of Tihocan
Danima Nemogu Da Ih Ubijem
Save Game Pliiizzzz

Pokupio sam onaj drugi dio Sciona u Grckoj.Onda me napadaju neka dva konja koja bacaju neke vatrene kugle i nema sanse da ih predjem.Zna li neko?

Imas u ovde detaljno opisano kako da predjes kentaure. Potrazi moj post koji sadrzi spoiler pri pocetku ovog topica i sve ce ti biti jasno (neverovatno kako ljudi zaobilaze Search...).

Poslednja izmena:
Ja sam na pocetku igre bio malo razocaran ali posle sam se odusevio i na kraju mi je bilo zao sto sam je presao.Elem uzmem pre neki da da igram croft manor i ponovo se odusevim sa kvalitetom prepreka u njemu tako da ako ima jos neko da je presao pa mu zao a nije igrao croft manor neka obavezno odigra

Jedno pitanje?
Kako da izvedem dodge shot u nivou tomb of tohican,pokusavao sam ali nisam uspeo.
Unapred hvala

Sta treba ovde da se uradi?

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 65
Je l` neko zna gde treba da idem? Gde god da krenem dolazim do mesta gde sam već bio.

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    24.4 KB · Pregleda: 50
Vrh Dno