goran.a
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2006
- Poena
- 379
Drzi se ti nfs serijala.
Poslednja izmena:
Drzi se ti nfs serijala.
Da li je nova Lara totalna kopija prve Lare iz 97 sa malo promenjenim zadacima i novom grafikom?
ne igram ti ja to.Igram Colina samo:d .Šta znam,nije meni samo ta igra takva,o svim igrama sličnim njoj (DMC,Prince...) imam isto mišljenje.:wave:
Nije za tebe takav tip igara.
Pazi, ja jesam ljubitelj i Fps igara, ali sam recimo Stalkera, odigrao celih 2h i uninstal. Nista mi se tu nije svidelo.
Da li je nova Lara totalna kopija prve Lare iz 97 sa malo promenjenim zadacima i novom grafikom?
Moj tr je negde oko 3,7 gb kakva je to verzija i kakva je to time bomb varijanta ako neko zna ili na pm.
Interesuje me jel probao neko?Zahtevnost, igrivost, grafika itd.Jel treba PS3 karta da bi se igra pokrenula?
Hehe, evo oces resenje i za ovo?
-Prvo i osnovno, treba da ih naljutis, prvi put ce pokusati da te skamene, da bi izbego skamenjavanje pozicioniraj se ispod kentaura kad se on digne na dve noge, tako postoji izuzetno mala sansa da te skamene.
-Drugi put kad ga naljutis, odmah posle skamnjavanje jedan ce krenuti galopom na tebe, da te razvali stitom. Izvedi uspesan adrenalin dodge + head shot i kentaur ce biti osamucen za kratko vreme, izlazuci metalnu drsku svog stita, zakaci grapple za stit osamucenog kentaura i otkini mu ga s ruke.
-Isto ovo ponovi sa drugim kentaurom.
-Kad obojica ostanu bez stitova, razljuti ih da bi pokusali da te skamene, kada krenu da prikupljaju energiju za skamenjavanje (ili sta vec) otrci do jednog od stitova koji leze na sredin borbenog polja, podigni ga i usmeri ka jednom od kentaura, zrak ce biti reflektovan i kentaur ce se skameniti za kratko vreme. Za kraj iskoristi sacmaru ili desert eaglove i rasturi prokletinju na pramparcad.
-Isto ovo primeni sa drugim kentaurom.
Jednostavno odbijam da prihvatim da PC tržište izumire, nestaje, da se srozava samo zato što neki naslovi koji su relativno nebitni za industriju i neki žanrovi koji se ionako sve manje igraju padaju u zaborav
upomoc
dva dana pokusavam da pobedim kentaure medjutim ne ide neznam izvesti adrenalin doodge a ni kako nanisaniti zlotvora u glavu
Cekajte, ovaj TR se bazira na proslim delovima?
Imas detaljno opisanu proceduru kako srediti kentaure u jednom od mojih postova nekoliko strana pre ove, u okviru spoilera.
A da popustiš malo sa AA i AF? Ili da probaš najnovije, tek izašle drajvere?Ja ne znam na čemu vi ovo igrate ljudi ali ja na mašini iz potpisa u 12x10 2xAA i 2xAF ne mogu nikako! Već na početku čim izađem iz kuće u onaj park ide između 8 i 10 FPS-a! Kad Lara trči kroz onaj lavirint izgleda kao slow-motion.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari