Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

colt je napisao(la):
Aj' dodji na SBB-ov CoD2 server nekad ako hoces:)
Evi ti IP - za rifle only: 82.117.194.232:28960
- za All Weapons: 82.117.194.233:28960
CoD majka :D
nemam COD2:S:

colt je napisao(la):
Kupi, skini, ukradi :D
ili mogu ja da ti dam posto si u BG-u :)
znaci i MP radi na gusarskim verzijama igre?

colt je napisao(la):
Da, na nasim serverima i istocnoevropskim :d
nasim serverima...nice...aj pa videcju pa cju ti javiti al hvala u svakom slucaju ;)

evo jos jedan screen(necju vise, ne brinite)malo da se pohvalim pre nego sto legnem da spavam(morao sam):smoke:

хуз да биaћ нау?:D

p.s. ne mogu da verujem da i u F.E.A.R. Combatu ima cheatera,uzasno ja bi to sve na kolac odmah:mad: :mad:

Poslednja izmena:
Al je dobar ping :d :d .
Na sta je licila ta partija ??

Poslednja izmena:
M!ST!CX je napisao(la):
u koja ludnica kako sam kidao na nekom nemackom serveru ,) :smoke: bruka
nego sto se tice swapa meni stvarno ,najiskrenije ni u jednom trenutku nije swapnulo a menjao sam bar 5 mapa zza ovih par sati igranja..tako da....vidimo se preko nisana;)
evo jedan od skrinova imam jos neke ali su prevelike(po "tezini")

sto se tice servera videcju sta mogu da ucinim po tom pitanju
Zasto si sam sebe udario po glavi??? :smash: (Self=1 :d )

BTW, swapovanje je sigurno do velicine tekstura. Smanjite to malo.

EDIT: Cik pogodite koji je moj nick na Xfire. :d

Poslednja izmena:
hejvule je napisao(la):
Al je dobar ping :d :d .
Na sta je licila ta partija ??
ping je bio ocaj ali me to nije sprecilo da budem 1.
:smoke:
Cwelle je napisao(la):
aa to ,to je verovatno od rocket lunchera protivnik mi je bio jako blizu ba sam i sebi presudio:)

Poslednja izmena:
Cwelle je napisao(la):

To sigurno zbog onih bombi sugavih :d
Aj, josh neko sa xfire, da shirimo granice bratstva i prijateljstva :d

koje tacno? ima 3 vrste bombi

Jel ima neki server za F.E.A.R. COMBAT na kome igraju uglavnom ovi koji pricaju srpski i ostale slicne jezike?? Znate sta mislim?
Igrao sam sa gomilom portugalaca i jednim rusom, i samo sam rusa razumeo sta prica jer je svako pisao poruke na svom jeziku.
De igrate vi???
Jel mozemo da se dogovorim za neko odredjeno vreme kad ce sto vise nas da se okupi pa da pikamo fear. I dajte IP ovde. Ja sa svojom konecijom kad hostujem, prima samo 6 igraca.
Ajde, znate na sta mislim!:-devil-:

Uglavnom nema previše vremena da se ćaska, pa ne vidim što je to uopšte bitno? :D

Uglavnom nema previše vremena da se ćaska, pa ne vidim što je to uopšte bitno? :D
Meni je licno mnogo zanimljivije da se napucavam sa nekim koga poznajem(makar i sa foruma,nebitno je)nego sa strancima.Nekako mi je sladje kad ubijem (ne)prijatelja.:-devil-:

Ja ću sutra uveče, oko 10 sati (subota u 22h) biti na nekom od servera. U Friends listu ubacite nadimak MileWorf pa će vam igra reći gde sam. Ko hoće nek izvoli. Nadam se da će se neko pojaviti. Javite se ovde ko hoće da igra da znam da li da ulazim u praznu sobu ako vas ima više, ili u neku puniju ako vas ima malo.

Poslednja izmena:
Ja ću sutra uveče, oko 10 sati (subota u 22h) biti na nekom od servera. U Friends listu ubacite nadimak MileWorf pa će vam igra reći gde sam. Ko hoće nek izvoli. Nadam se da će se neko pojaviti. Javite se ovde ko hoće da igra da znam da li da ulazim u praznu sobu ako vas ima više, ili u neku puniju ako vas ima malo.

Kakve sobe?

samo da znate ima domaci server :D novisad xserver ili tako nesto pa bi mogli da se dogovorimo pa da okuvamo tamo malo ovako srpski :D nego jel ima teamspeak server za fear ili kako to vec ide bilo bi vrh da moze da se dogovara u toku igre mnogo mi zeznuto kad moram da pisem...

Užas je dopisivanje, ništa od koordinacije, to bi dalo posebnu draž igri. Ovako izgleda na totalni urnebes gde se ne zna ko pije ko plaća. Je'l ide taj teamspeak kroz najmanji ADSL?

@Anubis & Nidza
Idi na www.download.com i skini Roger Wilco... nezavisan program za pricu preko neta ;) Tako ja djuskam sa ortacima i usput se dogovaramo gde i sta. I Fear i RW rade odlicno preko 128/64 kabla (to je samo uvece, preko dana mi je 64/64 kbps, pa cu da probam i to). Koliko sam gledao, sam RW zauzima jako malo bandwidth-a.

Poslednja izmena:
Upravo skidam pa će ga uključim!
...
OK, sad reci kako se koristi!!

Poslednja izmena:
samo da znate ima domaci server :D novisad xserver ili tako nesto pa bi mogli da se dogovorimo pa da okuvamo tamo malo ovako srpski :D nego jel ima teamspeak server za fear ili kako to vec ide bilo bi vrh da moze da se dogovara u toku igre mnogo mi zeznuto kad moram da pisem...

aj dajte neko vreme, predvece po mogucnosti, uvece se ide na pivo i zene :D

Nisam našao ovaj novisad xserver. Ima neki EUnet server na listi ali ne znam da li je to naš server ili šta?
Kako se koristi ovaj Roger Wilco??? Podesio sam ga na Midde_Mouse button, press to talk. Ali šta da mu stavim za Channel i Host Base Station

Poslednja izmena:
@Worf
Najbolje je da ides na 'voice activated', posto tada cim pocnes da pricas automatski se ukljucuje, tako da nema potrebe da pritiskas bilo sta.
Drugo, kada se dogovorim sa drustvom da djuskamo, uvek neko od nas ode na create, napravi sobu, i tu se nadjemo. Ne postoji jednostavnije.
Imas pm.

Ako ja napravim Channel, da li to utiče na moj bandwidth?? Ako da, onda bi bil bolje da channel napravi neko sa ADSL 768 ili bržom konekcijom. Ja imam 256. Jel to dovoljno?? U svakom slučaju ak neko prav channel, nek se zove "Benchmark" a za password nek stavi "fear" (trenutno ga ja držim otvorenog samo radi probe). Ako se igra u dve ekipe, jel to znači da bi trebalo svaka da ima svoj channel???

Poslednja izmena:
najbolje da svako od nas da svoj nick na Fear-u pa da se medjusobno ubacimo u Friends liste moj nick je:
A.k.a.MisticxSR
(ja sam Worf-a vecj ubacio)
p.s. ja svakog dana po par sati igram tako da nije problem da me nadjete;)
poz

Poslednja izmena:
Vrh Dno