Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

Svi ste pobegli i ostavili me da igram sa stracima koji izgleda ni engleski nisu znali.
Jeste zanimljiv onaj team speak ali samo kad ga svi koriste a ne samo 3 čoveka (2 pričaju a jedan samo sluša).

Samo što je bilo likova koji cheat-uju. Prolaze kroz zidove, kao da imaju 500 health-a...

Poslednja izmena:
Dobro je bilo.
Skinite XFire. Lakse je da se nadjemo preko njega. Moj nick na njemu je cwelle.
Sto se tice chitera, trebalo bi da igramo na serverima koji traze ukljucen Punk Buster i ne bi trebalo da bude problema.

o majku mu pa recite vise koji je server u pitanju !!! ubacio sam nikove i svi su crveni bili jedno 3 sata kolko sam igrao (od 21h do 23h i nesto malo duze), najvise me nervira sto je DM sugav do jaja, a TDM je svuda pretrpan :(

Nekim likovima zabijem 2 one šipke direktno u glavu sa penetratorom i ništa, a koliko znam, trebalo bi da riknu od jednog.
Po meni je najzanimljivije kad se igra CTF na onoj mapi gde je kao šuma.

Kako snajperska?? Koliko ja znam tu snajper najmanje koristi.
Fazon je kad se tu igra CTF, da ide minimum grupa od troje, levom ili desnom stranom (gore), i jedan će se sigurno vratiti sa zastavicom, pod uslovom da imaju dodatan backup (jedan lik da ih čeka na putanji za vraćane - koji takođe snajpuje dok čeka ako je neko slučajno mazno zastavu). Dvojica su dovoljna da čuvaju zastavu, samo uštekani (čuče negde blizu zastave), i dvojica piče po mapi, prave diverziju. Ova taktika se uglavnom spontano dešava na ovoj mapi, zna se ko šta treba da radi (od njh 8, zadnja 2 na listi prave diverziju, prva četvorica po zastavicu, ostala 2 čuvaju).

Postoji još jedna taktika u slučaju da protivnički tim zna za ovu ali to je tajna.

Poslednja izmena:
ja se izvinjavam bio sam sprecen juce da igram :) ocekujte me veceraske oko 22

Same thing tonight!
Znači ko hoće spiku je welcome, ko neće ne mora, nije obavezno. Isti nickovi...
Samo bi bilo pametno da se dogovorimo da li hoćemo TDM ili CTF ili nešto drugo, razmislite.
Ako nekog zanima Xfire nadimak mi je mileworf.

Poslednja izmena:
ja sam uvek za CTF, mnogo zanimljivije nego DM ili TDM u kojima maltene srljas k'o muva bez glave...

Igrao sam malo pre fear ali je bilo ko u battlefield dvojci, onaj fazon što moraš da blejiš pored zastavice određeno vreme da bi je osvojio, extra. Mnogo napeto, i nije samo krljanje, ne mogu da se setim kako se zove.

CF? Capture the Flag?

Ono sa Friends retko kad funkcioniše, tako da bi se dogovorili za server stvarno je potreban TeamSpeak.
P.S. Punkbuster i nije baš savršen. Idem liku iza leđa i napunim ga sa 15-tak "šipki" iz penetrator-a (nije me video i bilo je iz blizine, tako da ga nisam promašivao)-njemu ništa,opušteno se okrene i sa jednim do dva metka me ubije bez headshot-a. Iritirajuće...

ja sam vas sve ubacio u friends i svi ste bili crveni celo vece. TeamSpeak nazalost nemam, tj nemam mikrofon, nemam ni gde da ga stavim...pa ako je TeamSpeak uslov da se igramo zajedno onda ja nazlost ispadam iz kombinacije.

Možeš instalirati TeamSpeak da bi čuo na koji server da se nakačiš.

ja sam vas sve ubacio u friends i svi ste bili crveni celo vece. TeamSpeak nazalost nemam, tj nemam mikrofon, nemam ni gde da ga stavim...pa ako je TeamSpeak uslov da se igramo zajedno onda ja nazlost ispadam iz kombinacije.

naravno da nije uslov,samo je jednostavnije sa njim

Cheateri su smradovi. Bio je jedan lik što se stalno šeta sa kolcem u glavi. Znači da su ga svi rokali neviđeno a njemu ništa. Ja mu još dodam dva i ništa. Gubi jednu partiju sa dosta razlike, gine čim krene, kad odjedanput u sledećoj rundi, isti igrači, kao da su za 5 minuta uvežbali neverovatno dobro one killing spree-ove.

Ja ću večeras opet da igra. Friends lista uvek radi ali mora davam bude refreshvana lista servera. Znači kako kliknete na source internet pa na ono dugme iznad, odmah idete na friends.

Gde vi to igrate? Meni se niti jednom nije desilo da mi neko bude sumnjiv - jednostavno neki ljudi dobro igraju, vidi se kada rokaju medikit-ove, a poprilično brže se trči bez oružja, pa dok ti njega puniš on te stigne i nalupa sa unarmored attack, koji je iz jednom ili max iz dva udarca koban.

Nisam video da iko šeta po zidovima ili da se ne može ubiti.

Cheateri su smradovi. Bio je jedan lik što se stalno šeta sa kolcem u glavi. Znači da su ga svi rokali neviđeno a njemu ništa.

To kad mu je kolac u glavi može da znači da mu ga je zabio neko iz njegovog tima.

Friends lista uvek radi ali mora davam bude refreshvana lista servera. Znači kako kliknete na source internet pa na ono dugme iznad, odmah idete na friends.

Ne radi. Uvek refresh-ujem, ali jednostavno neće da nađe nikog sa friends liste.

Ma mora da bude mrtav kad mu u roku od 2 milisekunde strpam 2 "gromobrana" u gavu. Nema teorije da ostane živ. A uprkos tome on stigne osim mene da pobije još dvojicu koja mu isto zabodu po koji!!! Ali baš se vidi razlika između nekog ko stvarno igra dobro i ko vara. Ove što igraju dobro uglavnom ni ne vidim a već sam pokojan, i jako se teško pogode jer se kreću ko Džeki Čen. Dok ovi što varaju srljaju na metke ko muve bez pola glave.

Bolje nek svi uključe team speak barem zbog "live" obaveštenja o serverima. Videću i ovde da napiem gde smo (sa nekim zakašnjenjem)!

Znači team speak server 68.235.19.44, soba Benchmark1, šifra fear.
Nickovi:
Cwelle
LorD_Ludak
gringo
Rale
SilentDEX
Dimke
A.k.a.MisticxSR
MileWorf

Poslednja izmena:
To kad mu je kolac u glavi može da znači da mu ga je zabio neko iz njegovog tima.
Nije od njih skoro niko koristio penetrator, neki "murtaljez" su imali. I što bi mu konstantno zabado u glavu kolac neko iz njegovog tima, ama stalno??

Poslednja izmena:
Gde vi to igrate? Meni se niti jednom nije desilo da mi neko bude sumnjiv - jednostavno neki ljudi dobro igraju, vidi se kada rokaju medikit-ove, a poprilično brže se trči bez oružja, pa dok ti njega puniš on te stigne i nalupa sa unarmored attack, koji je iz jednom ili max iz dva udarca koban.

Nisam video da iko šeta po zidovima ili da se ne može ubiti.

Da, kada rokaju medkit-ove to se vidi, što znači da se vidi i kad ne rokaju. Znamo svi da se brže trči bez oružja, niko to nije ni pominjao. Ali kad lik stoji, okrenut leđima, ne vidi te, ti isprazniš pola penetrator-a, pa kad te konačno skonta lagano se okrene, samo te malo pljucne (znači sa oružjem, ne sa unarmed attack), a ti kao da si imao 20 health-a, a ne 100. Neki idu i KROZ zidove, ali to mi i ne smeta posebno.

Ma mora da bude mrtav kad mu u roku od 2 milisekunde strpam 2 "gromobrana" u gavu. Nema teorije da ostane živ. A uprkos tome on stigne osim mene da pobije još dvojicu koja mu isto zabodu po koji!!! Ali baš se vidi razlika između nekog ko stvarno igra dobro i ko vara. Ove što igraju dobro uglavnom ni ne vidim a već sam pokojan, i jako se teško pogode jer se kreću ko Džeki Čen. Dok ovi što varaju srljaju na metke ko muve bez pola glave.

Bolje nek svi uključe team speak barem zbog "live" obaveštenja o serverima. Videću i ovde da napiem gde smo (sa nekim zakašnjenjem)!

Znači team speak server 68.235.19.44, soba Benchmark1, šifra fear.
Nickovi:
Cwelle
LorD_Ludak
gringo
Rale
SilentDEX
Dimke
A.k.a.MisticxSR
MileWorf

To da li si ga pogodio u glavu ili nisi, moraš priznati, je teško oceniti. U svakom slučaju cheater-a ima, smaraju, i kvare igru poprilično (ko bi rekao:d ).

Worfe, kontam da su ti usta blizu mikrofona. Jako se nerazgovetno čuješ. Ako planiraš da saopštiš server, malo udalji mikrofon od usta.

Poslednja izmena:
Koristite XFire. Preko njega se lako moze videti ko igra na kom serveru. :wave:

Dodajte i mene na listu igraca, igram kao VicTheTrader. Nick na XFire je miodragsm.

Poslednja izmena:
Koristite Xfire i nakačite se na 217.160.221.126:31000

aj pa u zdravlje!!!!

Bilo je extra. Sutra u isto vreme na istom mestu ako server bude bio prazan. Ako ne, napisaću ovde drugi.

Worfe, kontam da su ti usta blizu mikrofona. Jako se nerazgovetno čuješ. Ako planiraš da saopštiš server, malo udalji mikrofon od usta.

Mikrofon mi je metar od glave, utišan skoro do kraja, boost nije uključen. Ako sam nekom bio glasan, šta bi bilo da sam ga približio ili pojačao?! :d
Ako sam se čuo ko da kamion prolazi, to se čuje moje kućište. Šta može da bude ovo sa mikrofonom?
Sorry zbog 3 posta za redom, zeza me firefox nešto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno