Igrao sam malo pre fear ali je bilo ko u battlefield dvojci, onaj fazon što moraš da blejiš pored zastavice određeno vreme da bi je osvojio, extra. Mnogo napeto, i nije samo krljanje, ne mogu da se setim kako se zove.
ja sam vas sve ubacio u friends i svi ste bili crveni celo vece. TeamSpeak nazalost nemam, tj nemam mikrofon, nemam ni gde da ga stavim...pa ako je TeamSpeak uslov da se igramo zajedno onda ja nazlost ispadam iz kombinacije.
Cheateri su smradovi. Bio je jedan lik što se stalno šeta sa kolcem u glavi. Znači da su ga svi rokali neviđeno a njemu ništa.
Friends lista uvek radi ali mora davam bude refreshvana lista servera. Znači kako kliknete na source internet pa na ono dugme iznad, odmah idete na friends.
Nije od njih skoro niko koristio penetrator, neki "murtaljez" su imali. I što bi mu konstantno zabado u glavu kolac neko iz njegovog tima, ama stalno??To kad mu je kolac u glavi može da znači da mu ga je zabio neko iz njegovog tima.
Gde vi to igrate? Meni se niti jednom nije desilo da mi neko bude sumnjiv - jednostavno neki ljudi dobro igraju, vidi se kada rokaju medikit-ove, a poprilično brže se trči bez oružja, pa dok ti njega puniš on te stigne i nalupa sa unarmored attack, koji je iz jednom ili max iz dva udarca koban.
Nisam video da iko šeta po zidovima ili da se ne može ubiti.
Ma mora da bude mrtav kad mu u roku od 2 milisekunde strpam 2 "gromobrana" u gavu. Nema teorije da ostane živ. A uprkos tome on stigne osim mene da pobije još dvojicu koja mu isto zabodu po koji!!! Ali baš se vidi razlika između nekog ko stvarno igra dobro i ko vara. Ove što igraju dobro uglavnom ni ne vidim a već sam pokojan, i jako se teško pogode jer se kreću ko Džeki Čen. Dok ovi što varaju srljaju na metke ko muve bez pola glave.
Bolje nek svi uključe team speak barem zbog "live" obaveštenja o serverima. Videću i ovde da napiem gde smo (sa nekim zakašnjenjem)!
Znači team speak server 68.235.19.44, soba Benchmark1, šifra fear.
Nickovi:
Cwelle
LorD_Ludak
gringo
Rale
SilentDEX
Dimke
A.k.a.MisticxSR
MileWorf
Worfe, kontam da su ti usta blizu mikrofona. Jako se nerazgovetno čuješ. Ako planiraš da saopštiš server, malo udalji mikrofon od usta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari