Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

ej ajde da napravimo neku organizaciju u napucavanju posto vidim da vas dosta ima koji igrate... moze??

Stvarno bi mogli da se dogovorimo da neko sa bencha sa dovoljno velikim uploadom i zeljom da igra ovu igru hostuje partiju i da na njoj igraju ljudi sa bencha.Lepo se odgovori termin(kaze se ovde termin, ime servera(npr. benchmanijaci :D ), i sifra da bi samo ljudi koje znamo igrali na tom serveru) i ojla...

Poslednja izmena:
Provrtio sam skoro sve mape (najvise igram Conquer All i CTF) i nigde nije bilo problema sto se tice swapovanja.

Svaka čast svima kojima lepo radi, ja sam debelo osakatio grafiku, drastično ispod auto-detect koji mi je sama igra stavila, a i dalje imam problema. Giga rama, sata hard, sempi na 2,7ghz, x700pro koji ćera preko 4000 3dmark05. Evo u ovom trenutku je slobodno 700mega prema task manageru, i nije mu dovoljno.

Skoro da se ne primećuje kad se igra protiv nekih tupsona, ali čim se ode na neki server gde ima ozbiljnih igrača počne mnogo da smeta, jerbo secne u odsudnom trenutku i na čitav sekund.

Ja nikako da skontam šta da uradim da bi mi irgra normalno radila. Ako je do hardwera odma prodajem računar.

pa ne znam koji problem, jedino nod32 imam u pozadini..prvo sam mislio micro torrent zeza (SBB lokal samo vuce, znaci ne dira internet), pa LNS FW, jos jedino nod32. MAda kad sam iskljucio FW odma sam dobio sistem warrning message...******. Ne bi da gasim firewall nikako.

Ne moraš gasiti ni nod, ni fw. Meni to ništa nije rešilo.

imam 3000+ (venice) @2.25 512ram 6600gt (540/1210) samo texture na medium i lighting velocity ili kako vec na medium. sa 256/128kbps sve super radi, ne laguje nista, na dosta sam servera bio do sada, nemackih najcesce i lag mi je bio max 50 a ispod 30 konstantno, u pozadini mi je nod32 i spybot s&d sa 160mb napunjenom memorijom.... tako da mislim da ni ostalima ne bi trebalo da zeza a najmanje onima sa 1gb rama. kada sam imao toliko sve je bilo na max, ovako kada ukljucim sve na max swap-uje na nekim mestima na nesto kratko ali stvarno po nekad moze da iritira

Sa ove stranice http://www.theorica.net/download.htm skinite dva programa, SafeXP i GameXP, to su male alatke za optimizaciju Windozea XP, gasenje nekih service..., pre nego sto sam upotrebio oba programa racunar mi je strasno drljao po HDD-u, stalno trazio sta ima u My Computeru svaki put kad bi otvorio isti... nisam mogao normalno da radim ni u desktopu, kamoli da igram FEAR. Posle applajvnja optimizacija sve ide jako glatko.

Poslednja izmena:
Jel' neko moze da prijavi kako radi igra na adsl konekcijama ?

I da li ima neko ip adrese servera gde fino radi

M!ST!CX je napisao(la):
aj ljudi pomagajte koliko god puta instalirao uvek mi po startovanju igre izbaci ovo:
jel neko imao slicni problem i da li je mozda mogucje da je to zato sto pored ovog imam instaliranu i gusarsku verziju F.E.A.R.a? da li je neko od vas imao ovakvih problema i da li/i kako ih je resio
hvala puno unapred!!

Meni radi i pored instalirane piratske verzije fear-a. Dacu ti ja moju instalaciju fear-a, pa probaj.

Agilni je napisao(la):
Hmmm... i ja sam ga tako shvatio...

druze, single plejer odlicno radi i ne swapuje sa setinzima koje sam pomenuo. Takodje swapovanje nema veze sa rezolucijom u kojoj igram...Takodje nije isto na svim serverima i na svim mapama, ja sam ovaj multi do sada pikao jedno 20 sati...da mi je svuda i stalno swapovalo ne bi igrao ni sat vremena...

Ne znam, ali neki problem postoji... nego kažeš 20 sati? Ja tek nekih 5-6... odoh da vežbam, dok se organizujemo za neki Bench-deathmatch :D

Radi dobro preko ADSL-a, ako izuzmemo povremeno swapovanje u odsudnim momentima. Možda ping zeza, otkud znam, kad pogledam na kućište prestane da swapuje, smrad. Maxtor se ne čuje uopšte, tako da nema audio efekta pri swapovanju.

Overkill je napisao(la):
Wahad malo je to ram-a...

da znam da je malo, ali posle tweakovanja win-a, i gasenja gomilu nepotrebnih servisa sve super radi. Kada ukljucim max texture, kao sto rekoh, pocne vise da swap-uje sa ovih 512 i nervira a ovako samo nekih 10tak sec nakon ulaska u mapu. The pocetnik je mozda provalio da mi radi dobro posto sam u pozadini startovao operu, postovao na forum i bio mi je ukljucen msn. Na onom testu iz igre kada mi je sve na max sa 1gb rama mi je average mislim 52fps, imam negde screen u kompu.

Skidao sam igru jedno 15 sati sa Gamershell-a. Skidalo se skoro max. brzinom - 30-31 KB/s na 256/256 wirelessu i najzad kad sam skinuo nece nesto da se pokrene instalacija - drlja nesto po hardu i na kraju nishta ! Znaci, popizdeo sam :mad: :mad:
Sta da radim? Da li je neko imao ovakav ili slican problem?
Hvala na odgovoru :)

Uspeo sam nekako, samo sam cekao dovoljno dugo da se pokrene installer :D
A sto se same igre tice - totalni haos, ne zna se ni ko pije ni ko placa :D
Prvu partiju nisam ni znao kako izgledaju neprijatelji :D, oko ovoga su mogli da se potrude da se vishe razlikuju skinovi.
Kao igrac CoD-a gde se igra sporije, na ovo cu morati da se naviknem :)
Btw, da li eko ovde igra CoD2 na SBB serverima? Ako nekog interesuje napisacu IP i sve sto vam treba za igranje
Pozdrav!

Probao sam ja ali na onom IPu koji su oni dali nema nigde nikog...

A F.E.A.R. je stvarno pijaca. Mnogo dobro. Zivci su na ivici non stop, pogotovo u uskim hodnicima kada je server pun. Uf, stvarno se ne zna ko pije ko placa

Meni je jako sto i u multiju ima onih spooky zvukova i krikova one male devojcice iz singla koja ti u stvari dodje mama jel :eyebrows:
Znaci taman se opustim dok igram u fazonu nema nikog od protivnika blizu kad ono krik :zgran: a meni srchka da stane :D

Markosmi je napisao(la):
Probao sam ja ali na onom IPu koji su oni dali nema nigde nikog...

Evo ti oba IP-a:
ovaj ti je S&D Rifle only i na njemu uvek ima nekog - 82.117.194.232
a ovaj ti je isto S&D ali sa svim oruzjima i sad je poseceniji nego pre zbog lige koja se sprema - 82.117.194.233
Evo sad bas ima ljudi na oba :) pa ako hocesh dodji

Igrao...igrao...i na kraju mi je dosadilo...tako da sam poslao igru u vecna lovista. Ipak sam ja samo Battlefield igrac :)

Droga

Overkill je napisao(la):
Igrao...igrao...i na kraju mi je dosadilo...tako da sam poslao igru u vecna lovista. Ipak sam ja samo Battlefield igrac :)

Tesko je drogu menjati :eyebrows: pogotovo tako dobru :type:

colt je napisao(la):
Skidao sam igru jedno 15 sati sa Gamershell-a. Skidalo se skoro max. brzinom - 30-31 KB/s na 256/256 wirelessu i najzad kad sam skinuo nece nesto da se pokrene instalacija - drlja nesto po hardu i na kraju nishta ! Znaci, popizdeo sam :mad: :mad:

Budi strpljiv!

Meni je prvo drljao jedno pola sta, i ko zna koliko bi, ja sam prekino setup i defragovo disk, posto je bio urnisan od torrenta, skoro 80% diska je bilo crveno, kada sam zavrsio ponovo sam pokrenuo setup i posle toga bilo je samo 10 min drljanja. Problem je u tome sto je to jedan fajl od 1.7GB i dok on verifikuje svaki fajl prodje citava vecnost, pogotovo ako ti je disk fragmentisan.

Trebali su staviti sve te setup fajlove u zip datoteku i sve bi bilo OK.

colt je napisao(la):
Da si pokušao da isključiš ZoneAlarm, bilo bi brže ;)

Hmmmmm... Meni igra opet zeza, stavio sam memaru da radi na 166MHz, latencije by SPD (DDR400, 2.5-3-3-4), i jos uvek mi izbacuje onu gresku The instruction at XxXXXXXXX referenced memory at XxXXXXXXX. The memory could not be read. Sa cu menjati napajanje, pa ce mo videti da li je ono problem...

Fear

Da i ja kazem nesto za TV dnevnik :eyebrows:

Igra je odlicna ... Grafika odlicna ... ali sitne stvari su te koje odvlace paznju ...
kao sto je Klaj Klaj trcanje ... imas osecaj kao da brundas ko medved dok trcis ... inace odlican FPS Multi Player ... preporuka svima

Konfa iz potpisa ... nemam swap-a, brzo se ucitava a PING je otprilike oko 100 :S: mada sam uspeo da budem prvi u deathmatc sa 4 igraca :zgran: :eyebrows:

Preporuka svima koji nece da plate " prejeftinu igru za pruzenu kolicinu dobre zabave Battlefield 2 " :,,: :,,: :,,:

Samo se namnozilo chitera za kratko vreme da je to strasno.

Nazad
Vrh Dno