M!ST!CX je napisao(la):aj ljudi pomagajte koliko god puta instalirao uvek mi po startovanju igre izbaci ovo:
jel neko imao slicni problem i da li je mozda mogucje da je to zato sto pored ovog imam instaliranu i gusarsku verziju F.E.A.R.a? da li je neko od vas imao ovakvih problema i da li/i kako ih je resio
hvala puno unapred!!
Agilni je napisao(la):Hmmm... i ja sam ga tako shvatio...
Overkill je napisao(la):Wahad malo je to ram-a...
Markosmi je napisao(la):Probao sam ja ali na onom IPu koji su oni dali nema nigde nikog...
Overkill je napisao(la):Igrao...igrao...i na kraju mi je dosadilo...tako da sam poslao igru u vecna lovista. Ipak sam ja samo Battlefield igrac![]()
colt je napisao(la):Skidao sam igru jedno 15 sati sa Gamershell-a. Skidalo se skoro max. brzinom - 30-31 KB/s na 256/256 wirelessu i najzad kad sam skinuo nece nesto da se pokrene instalacija - drlja nesto po hardu i na kraju nishta ! Znaci, popizdeo sam![]()
![]()
Sta da radim? Da li je neko imao ovakav ili slican problem?
Hvala na odgovoru![]()
Da si pokušao da isključiš ZoneAlarm, bilo bi bržecolt je napisao(la):Skidao sam igru jedno 15 sati sa Gamershell-a. Skidalo se skoro max. brzinom - 30-31 KB/s na 256/256 wirelessu i najzad kad sam skinuo nece nesto da se pokrene instalacija - drlja nesto po hardu i na kraju nishta ! Znaci, popizdeo sam![]()
![]()
Sta da radim? Da li je neko imao ovakav ili slican problem?
Hvala na odgovoru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari