.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
A.... Punkbuster ?sikili je napisao(la):Samo se namnozilo chitera za kratko vreme da je to strasno.
Agilni je napisao(la):Da si pokušao da isključiš ZoneAlarm, bilo bi brže![]()
colt je napisao(la):Zashto bi ZA imao veze sa tim?
kowalski je napisao(la):A.... Punkbuster ?
Zasto si stavio onaj zadnji broj na 4??? Taj broj nije toliko bitan za performanse. Podigni to malo, barem na 6. Inace, ova poruka ti je zbog memorije 100%. Ili si je previse zateg'o ili je neispravna.mLaki je napisao(la):Hmmmmm... Meni igra opet zeza, stavio sam memaru da radi na 166MHz, latencije by SPD (DDR400, 2.5-3-3-4), i jos uvek mi izbacuje onu gresku The instruction at XxXXXXXXX referenced memory at XxXXXXXXX. The memory could not be read. Sa cu menjati napajanje, pa ce mo videti da li je ono problem...
sikili je napisao(la):Pa isto kao sto imas Cheating Death za CS, ne pomaze nista.
BF2 na serverima sa 16 igrača možeš da igraš jedva (meni je jednom uspelo) sa 128/64, mada je za pravi ugođaj (>=32p) potrebno min 256/64zoka je napisao(la):pitanje u vezi konekcije:
imam neki wireles cija je brzina 110/90 (down/up) mereno na speedtest.nl, e sad fear mi dobro ide, ping se krece 50-100. da li bih sa ovom brzinom mogao da igram battlefield2 (nebih da kupujem igru ako nece da radi na ovoj brzini)?
vkozomar je napisao(la):Alo momci ... pa ne ostavite valjda ukljucene AV dok igrate na ovim nasim kilavim konekcijama ...![]()
Ja to sve poiskljucujem...
Cwelle je napisao(la):Da li ima domacih servera za F.E.A.R. Combat?
colt je napisao(la):Combat je nova igra, tako da sumnjam da ima...
Ovde eljudi podizu servere za ono shot se najvishe igra, a to su CS, CoD, Q4,BF2 i slicno. Ne isplati im se da podizu server za neshto shot ce igrati shacica ljudi sa Bencha![]()
pa sta je tu lose sto je pitao?VicTheTrader je napisao(la):Zato i moramo da igramo na nemačkim i mađarskim serverima. Pre neki dan tip u sred partije pitao "jel ima ovde neko ko prica srpski...".![]()
Cwelle je napisao(la):@colt: Sta ti znaci ono briething??? :trust:
Nije ništa loše, samo hoću da kažem kako ima ljudi koji bi da igraju i na našim serverima gde bi se pričao srpski jezik, a ne neki strani, i kako je prava šteta što niko još nije postavio server za ovu igru kod nas. Siguran sam da bi bilo dosta ljudi koji bi igrali redovno na njemu.M!ST!CX je napisao(la):pa sta je tu lose sto je pitao?
ja po**zdim kad npr igram CS na francuskim ili nemackim serverima a oni zvocaju na njihovim jezicima ne prestaju nista ne mogu da cujem niti razumem,iskreno ako mogu da biram bre bi slusao nase likove nego strane
M!ST!CX je napisao(la):u koja ludnica kako sam kidao na nekom nemackom serveru ,) :smoke: bruka
nego sto se tive swapa meni stvarno ,najiskrenije ni u jednom trenutku nije swapnulo a menjao sam bar 5 mapa zza ovih par sati igranja..tako da....vidimo se preko nisana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari