Šta je novo?

Izasao je F.E.A.R multiplayer

mLaki je napisao(la):
Hmmmmm... Meni igra opet zeza, stavio sam memaru da radi na 166MHz, latencije by SPD (DDR400, 2.5-3-3-4), i jos uvek mi izbacuje onu gresku The instruction at XxXXXXXXX referenced memory at XxXXXXXXX. The memory could not be read. Sa cu menjati napajanje, pa ce mo videti da li je ono problem...
Zasto si stavio onaj zadnji broj na 4??? Taj broj nije toliko bitan za performanse. Podigni to malo, barem na 6. Inace, ova poruka ti je zbog memorije 100%. Ili si je previse zateg'o ili je neispravna.

sikili je napisao(la):
Pa isto kao sto imas Cheating Death za CS, ne pomaze nista.

Pretpostavljam da si ukljucio PB filter opciju?
Ima cheat-ova koji prolaze PB proveru ali su ocigledni(nesto slicno kao u Americas Army):headshot-ovi iz prvog metka,letenje :d,wall hack-ovi.
Jedino sto pomaze je screen shot pa prijava na punkbusted ili slicni anticheat sajt(ali ko ce se "akati" sa time :) )

Gadjam lika iz Type7 oruzija (to je ono sto ispaljuje struju ili ti vec sta) dam mu 2 direktna pogodka i njemu nista, ladno me ubije i odseta dalje. To se ponovilo sa istim oruzijem jos jedanputa a sa drugim da i ne nabrajam. Naravno lik je bio prvi ubedljivo jer je neunistiv.
Doslo mi da razbijem miska i tastaturu:smash: :smash:

Sa 100% armour-a i heatlh-a potrebno je da se dva puta pogodi tom puskom da bi se neutralisao protivnik.Medjutim ako je preziveo 2 pogotka,onda nije cist sigurno..***,c'est la vie

pitanje u vezi konekcije:
imam neki wireles cija je brzina 110/90 (down/up) mereno na speedtest.nl, e sad fear mi dobro ide, ping se krece 50-100. da li bih sa ovom brzinom mogao da igram battlefield2 (nebih da kupujem igru ako nece da radi na ovoj brzini)?

zoka je napisao(la):
pitanje u vezi konekcije:
imam neki wireles cija je brzina 110/90 (down/up) mereno na speedtest.nl, e sad fear mi dobro ide, ping se krece 50-100. da li bih sa ovom brzinom mogao da igram battlefield2 (nebih da kupujem igru ako nece da radi na ovoj brzini)?
BF2 na serverima sa 16 igrača možeš da igraš jedva (meni je jednom uspelo) sa 128/64, mada je za pravi ugođaj (>=32p) potrebno min 256/64

imao sam problema oko pokretanja igre pa sam pomislio da nije do loseg filea i greskom izbrisah instalaciju(glup potez) instalirah najnoviji autopacher i sredih problem ali decju sada da skidam ponovo ~1.8GB pa ako je neko od vas ko je iz BGa po mogucjstvu iz centra(da bi se manje cimali:) )voljan da mi sreze igru na dvd(ja mu dajem prazan) ja bih mu bio mnogo zahvalan .obratite mi se na PM
hvala puno unapred
poz

Nasao sam

I ja sam imao problema sa igrom, nisam mogao da je pokrenem uopste. I onda sam uninstalirao Kaspersky (6.0.0.300), iako mi nije bio aktivan tj. nije se podizao sa sistemom i posle restarta i par BSOD :crash: - igra radi :D

Bez problema radi sa AVGom

Av

Alo momci ... pa ne ostavite valjda ukljucene AV dok igrate na ovim nasim kilavim konekcijama ... :p

Ja to sve poiskljucujem...

Meni na jednom kompu radi normalno a na drugom (boljem) mi izlazi poruka invalid game assets pre nego sto se zakacim na server... Jel zna neko kako da to izbegnem

vkozomar je napisao(la):
Alo momci ... pa ne ostavite valjda ukljucene AV dok igrate na ovim nasim kilavim konekcijama ... :p

Ja to sve poiskljucujem...

Imao sam KAV instaliran ali se nije podizao sa sistemom, znaci kao da ga nisam imao. Ili sam ja barem tako mislio :d

Cwelle je napisao(la):
Da li ima domacih servera za F.E.A.R. Combat?

Combat je nova igra, tako da sumnjam da ima... :)
Ovde eljudi podizu servere za ono shot se najvishe igra, a to su CS, CoD, Q4,BF2 i slicno. Ne isplati im se da podizu server za neshto shot ce igrati shacica ljudi sa Bencha :)

colt je napisao(la):
Combat je nova igra, tako da sumnjam da ima... :)
Ovde eljudi podizu servere za ono shot se najvishe igra, a to su CS, CoD, Q4,BF2 i slicno. Ne isplati im se da podizu server za neshto shot ce igrati shacica ljudi sa Bencha :)

Zato i moramo da igramo na nemačkim i mađarskim serverima. Pre neki dan tip u sred partije pitao "jel ima ovde neko ko prica srpski...". :(

Poslednja izmena:
VicTheTrader je napisao(la):
Zato i moramo da igramo na nemačkim i mađarskim serverima. Pre neki dan tip u sred partije pitao "jel ima ovde neko ko prica srpski...". :(
pa sta je tu lose sto je pitao?
ja po**zdim kad npr igram CS na francuskim ili nemackim serverima a oni zvocaju na njihovim jezicima ne prestaju nista ne mogu da cujem niti razumem,iskreno ako mogu da biram bre bi slusao nase likove nego strane

Poslednja izmena:
Ajmo na TDM! Evo ja odoh sad pa me nadjite! :)

Aj da napishite ovde koji vam je xfire pa da se taok lakshe nadjemo :)
Evo, ja cu prvi - miroslav88

M!ST!CX je napisao(la):
pa sta je tu lose sto je pitao?
ja po**zdim kad npr igram CS na francuskim ili nemackim serverima a oni zvocaju na njihovim jezicima ne prestaju nista ne mogu da cujem niti razumem,iskreno ako mogu da biram bre bi slusao nase likove nego strane
Nije ništa loše, samo hoću da kažem kako ima ljudi koji bi da igraju i na našim serverima gde bi se pričao srpski jezik, a ne neki strani, i kako je prava šteta što niko još nije postavio server za ovu igru kod nas. Siguran sam da bi bilo dosta ljudi koji bi igrali redovno na njemu.

Poslednja izmena:
u koja ludnica kako sam kidao na nekom nemackom serveru ,) :smoke: bruka
nego sto se tice swapa meni stvarno ,najiskrenije ni u jednom trenutku nije swapnulo a menjao sam bar 5 mapa zza ovih par sati igranja..tako da....vidimo se preko nisana;)
evo jedan od skrinova imam jos neke ali su prevelike(po "tezini")

sto se tice servera videcju sta mogu da ucinim po tom pitanju

Poslednja izmena:
M!ST!CX je napisao(la):
u koja ludnica kako sam kidao na nekom nemackom serveru ,) :smoke: bruka
nego sto se tive swapa meni stvarno ,najiskrenije ni u jednom trenutku nije swapnulo a menjao sam bar 5 mapa zza ovih par sati igranja..tako da....vidimo se preko nisana;)

Aj' dodji na SBB-ov CoD2 server nekad ako hoces:)
Evi ti IP - za rifle only: 82.117.194.232:28960
- za All Weapons: 82.117.194.233:28960
CoD majka :D

Što se swap-a tiče - nije swap sa hardom u svakom slučaju. Ali dešava se da u nekom trenutku sve stane, ali definitivno ne šljaka hard. Da li nešto sinhronizuje ili trenutno trokira net, pojma nemam, ali dešava se da zakuca na pola minuta. Možda swapuje teksture između grafičke i RAM-a, koj' će ga znati. ;)

Vrh Dno