A to sto je besplatan nema veze,
Vlasterx je napisao(la):Pogotovo kad nekog ubiješ letećim majgerijemTo je naravno bilo u MPu koji je išao uz punu verziju igre, ne znam kakva je ova besplatna.
Vlasterx je napisao(la):Što se tiče ET-a, postojala je veća grupa ljudi koja je igrala tu igru, ali on ovde nije zaživeo zbog nedovoljne medijske zastupljenostiNije bilo sajtova koji bi okupljali ljude oko te igre pa se zato nije toliko primila, a sa druge strane pored onog glupog CS-a koji može da pokreće i najgora mašina iz "prdekana" igraonica koje su se 2000-2001 pojavljivale na svakom koraku u gradu, zahtevniji ET pa i bilo koja druga igra jednostavno nisu imali šanse. Blame Canada :d
fear kao i oblivion mnogo voli bar 1.5gb ram-a (2gb da ne primetis ni najmanji swap) na zalost ali tako jegx-x je napisao(la):e mene muci sledece: igra stalno swapuje i ucitava nesto i ponasa se ko da imam 256mb rama , a ne 1gb. probao sam vise servera i jednostavno kad ulazim u prostorij neku on nesto ucitava drka itd. i naravno unistava mi gameplay. Takodje jos jedna zamorna stvar - portovi na serverima. Na svakom serveru je na drugom portu. Smaranje za podesavanje firewall-a...ali to swapovanje mi ide jako na zivce i odvraca me od igre.
Sad ćeš se oduševiti odgovorom - nisam primetio takve problemegx-x je napisao(la):e mene muci sledece: igra stalno swapuje i ucitava nesto i ponasa se ko da imam 256mb rama , a ne 1gb. probao sam vise servera i jednostavno kad ulazim u prostorij neku on nesto ucitava drka itd. i naravno unistava mi gameplay. Takodje jos jedna zamorna stvar - portovi na serverima. Na svakom serveru je na drugom portu. Smaranje za podesavanje firewall-a...ali to swapovanje mi ide jako na zivce i odvraca me od igre.
filipenko je napisao(la):Ne znam šta da ti kažem, imaš nabrijanu mašinu sličnu mojoj, ali je moja na difoltu, samo sa jačom grafičkom, sve mi je na max kao što si i ti opisao, ali mi ne drlja ništa...kako se startuje mapa do kraja imam dovoljno frejmova, bez ikakvih smetnji. Da nije problem u nečemu drugom, da ugasiš antivirus, defragmentuješ hdd...?
izmena: ili ja to možda nisam naleteo na iste mape kao i vi...? Nije nemoguće, ima ih 19, ja sam probao 4.
Ma daj, šta ti je?The pocetnik je napisao(la):Ala je ovaj poslednji post bio malo vise ironican.
Verujem da se opet proziva gx-x![]()
Agilni je napisao(la):Ma daj, šta ti je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari