PINHEAD je napisao(la):cekaj jel neko vozio uopste skyline-a?niko ga ne pominje,kad se on dobija?
DA treba da drzis scroll duze kao trece dugme , bas kao sto je rekao ovaj user ..joriq je napisao(la):hmmm, ja jos ne kontam kako da rotiram kola u garazi...Neko pomenu scroll wheel, al pretpostavljam da je problem sto je kod mene po defaultu podeshen da pali webwheel (mouseware). Sad cu da ga iskljucim, pa da vidim...
loco je napisao(la):Ovaj NFSU2 je najvece zlo koje je ljudski um smislio!!!
Od kako sam ga instalirao razmisljam "Dali da uopste spavam", "Da javim ovima na poslu da sam bolestan", zanemarujem sve vrste obaveza (cak i one koje se placaju), ni sa kim se ne druzim, Ne lunjam po gradu (sto inace jako volim da radim).....i tako to, lista ide u nedogled. Cak sam prestao da vozim trke, samo se vozikam po gradu i trazim pacijente da ih operem u duelu![]()
dAmN je napisao(la):jel moze hidraulika da se koristi dok se vozi???
gx-x je napisao(la):230.000 u down hill driftu sam napravio oko one statue u drave in-u kod burzujske kuce. skupa je bilo ~320.000Audi TT.
gx-x je napisao(la):230.000 u down hill driftu sam napravio oko one statue u drave in-u kod burzujske kuce. skupa je bilo ~320.000Audi TT.
_/Neo\_ je napisao(la):@liquidplasma Pa i nisu ti neka kola po izgledu
Meni je moj TT lepsi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari