Šta je novo?

izaš`o Need for Speed Underground 2

Moja devojka sinoc predje..... :D
Lujka je igrala vec nekoliko dana po 4-5 sati......ima TT :) zensko :)
Ja sam i dalje neka bulja sa nisanom 340z :d kome je skoro ubacena turbina :d

Pa igrao sam i ja 4 dana po 3 sata i stigo do 30%.
Sa civicem skoro sam preso na tt

cekaj jel neko vozio uopste skyline-a?niko ga ne pominje,kad se on dobija?

Ej mislim da su ga ovaj put vrhunski smorili sa ovim kruznim trkama od po 4 i vishe kilometara sa po nekoliko kruga ... gde ti recimo izleti beli kombi u poslednjoj krivini i izgubish trku... pa sve iz pocetka... smor!

PA tto je bio slucaj i sa prvim dijelom....izgleda to je postala na neki nacim tradicija ;)
Poz...

PINHEAD je napisao(la):
cekaj jel neko vozio uopste skyline-a?niko ga ne pominje,kad se on dobija?

Ja sam presao igru, na kraju te samo ispale i kazu ti da si presao igru congratulations, i kaze ti da si otkljucao sve delove u Quick Race modu. Skyline je OK, nije onaj isti, al sta ces. Ima super handling! Dobija se na nekim od poslednjih URL trka. Da vidite tek LVL3 hidrauliku. Zezanje do max-a! Presao sam 87% igre na MEDIUM I HARD settingu (i na EASY kad sam se iznervrao ponegde na HARD-u posle 7 neuspelih trka :p )

Igra je*e keve, makar sta vi rekli.

P.S. Grafika je budjava na slikama, al sta cu kad imam GF4MX460 :p

Pozdraw!

Prilozi

• mazdarx7.jpg
    mazdarx7.jpg
    72.6 KB · Pregleda: 130
  • skyline.JPG
    skyline.JPG
    57.3 KB · Pregleda: 131
Pomagajteee!!!

'Alo ljudi pomagajte hitno!!!

Preshao sam oko 54% igre tj izvezo sam sve trke u 4 delu igre i nema vishe nicega na mapi i nishta se ne deshava... Dobio sam poruku od one ribe da joj vratim neka kola u Car Lot !? Bio sam tamo i nishta se ne deshava... Posle sam pogledao status (T) kad tamo pishe da sam izvezo 6/7 URL-ova a na mapi nema ni jedne trke!!!

Ako je neko instalirao patch 1.1 i ako mu radi nek mi se javi na private da mi pomogne oko detalja :d

Hvala unapred!

Verovatno moras da budes na jos jednom casopisu ili DVD-u da bi ti se otkljucao taj jos jedan URL, znaci moras jos zvezdica da imas, nabudzi kola nesto si verovatno zaboravio da uradis........

Jel si iskljucio ostala cuda na mapi?

Mozda se prsten zavukao ispod kruzica. :D

... ma ne ljudi - nema nicega pa ni zvezdica. Na mapi postoje samo prodavnice definitivno. Nabudzio sam 3 automobila skroz....

...sad prelazim one trke iz World Map-a kome se pristupa iz Garaze... a i tu mi je cudno... ako trku zavrshim (citaj: pobedim) iz prvog samo mi ponudi da se vratim u prethodni meni, a ako restartujem trku da mi pare i poene (pa sad cim krenem prvo restartujem jednom pa vozim)!?

hmmm, ja jos ne kontam kako da rotiram kola u garazi... :p Neko pomenu scroll wheel, al pretpostavljam da je problem sto je kod mene po defaultu podeshen da pali webwheel (mouseware). Sad cu da ga iskljucim, pa da vidim...

Zaboravio sam shta je pisalo za scroll weel ali poenta je samo da ga drzish pritisnutog (kao 3 dugme) i pomerash misha...

Ej nabudzio sam da mi se pojavi zvezdica... u pitanju je bio stil automobila... e sad zashto nije bio moj auto (jedan od 3) na nivou - jako duga prica!!!

Hvala u svakom slucaju. Poz

joriq je napisao(la):
hmmm, ja jos ne kontam kako da rotiram kola u garazi... :p Neko pomenu scroll wheel, al pretpostavljam da je problem sto je kod mene po defaultu podeshen da pali webwheel (mouseware). Sad cu da ga iskljucim, pa da vidim...
DA treba da drzis scroll duze kao trece dugme , bas kao sto je rekao ovaj user ..
Poz... :bottle:

e tek u NFSU-2 je SkyLine - SkyLine!!! u prvom delu je bio naj losije izmodeliran, nije ni licio na sebe!!! a ovde prava munja :)

Ovaj NFSU2 je najvece zlo koje je ljudski um smislio!!!
Od kako sam ga instalirao razmisljam "Dali da uopste spavam", "Da javim ovima na poslu da sam bolestan", zanemarujem sve vrste obaveza (cak i one koje se placaju), ni sa kim se ne druzim, Ne lunjam po gradu (sto inace jako volim da radim).....i tako to, lista ide u nedogled. Cak sam prestao da vozim trke, samo se vozikam po gradu i trazim pacijente da ih operem u duelu :D

@loco
oftopic: kakva ti je to makina u potpisu :) zverina neka

@Voodoo: Može li ovako nešto? :D

Dosta off-topica, jel' neko prokljuvio kako da odigram LAN partiju ili ne...? Uvek mi se zaglavi u "Connecting to lobby" i ne pomaže ni kada resetujem igru...

loco je napisao(la):
Ovaj NFSU2 je najvece zlo koje je ljudski um smislio!!!
Od kako sam ga instalirao razmisljam "Dali da uopste spavam", "Da javim ovima na poslu da sam bolestan", zanemarujem sve vrste obaveza (cak i one koje se placaju), ni sa kim se ne druzim, Ne lunjam po gradu (sto inace jako volim da radim).....i tako to, lista ide u nedogled. Cak sam prestao da vozim trke, samo se vozikam po gradu i trazim pacijente da ih operem u duelu :D

Ma pusti, i ja u sledecih nedelju dana imam 2 kolokvijuma + selim se + popucali mi kapilari:d i jos uvek buljim! :D

dAmN je napisao(la):
jel moze hidraulika da se koristi dok se vozi???

Ti bi hteo i krila? Ne moze, kad ubrzas preko 40-50 "iskljuci" ti se hidraulika. Dobra *******cija, Hiraulika lvl 3: Digne ti se makina skroz i onda stavis da ti radi hidraulika na prednji deo (bounce) i onda odvalis nitro. Kratko vreme vozis na 2 tocka, al steta sto nisu napravili da se dobijaju bodovi :( Cak i za rikverc se dobijaju bodovi :p

@liquidplasma Pa i nisu ti neka kola po izgledu

Meni je moj TT lepsi.

Igra je do j*j* samo mi nije jasno to da kad mi stigne poruka da pogledam u CarLot-u nova kola, ja odem tamo a od novih kola nema ni N a kamoli sve ostalo. SkyLine je OK ali ja se i dalje drzim TT-a i Honde Civic. Vec sam se smorio sa ovim kruznim trkama, ubijaju u pojam, tako da trenutno samo trazim ove papane da ih derem u 1vs1 i da dobijem josh koji unique deo. Na Hondi imam unique: hood, engine, dok na TT-u imam unique: spoiler, body kit, nitro, turbo. Ovaj carbon mi je fenomenalan. A nije mi jasno samo zasto mi niko nijejavio da imam split hood i vrata, to sam tek skontao kad sam otishao u spicial parts na coal.....

Prilozi

• TT.JPG
    TT.JPG
    48.4 KB · Pregleda: 118
Pazi kad i ja na TT-u imam iste unique parts: spoiler, body kit, turbo, sad ce pretpostavljam da mi padne nitro... Izgleda da ima unapred odredjen redosled upgradeova

Nego, sto su meni ljakserski ovi spineri, mislim, one vinile jos mogu da istrpim!

Evo i ja malo da se pridruzim. U attachu su moje dve najvrednije masine (ostavio sam mesto i za SkyLine). Imam jedan savet kako da nabijete sto vise poena na driftu: idite sto vecom brzinom (3. ili cak 4.) i onda uletite u neku brzu i dugu krivinu pod rucnom (bitan je tajming, neposredno pre krivine kako bi driftovao kroz celu krivinu). Ovo vazi za downhill drift ali generalno vise se ceni brzina drifta nego koliko ces puta da driftujes. Ja sam tako dobio preko 100.000 poena i jedno Drift King preko ekrana (imas ono Good, Superb, Insane, Outrageous ..... i na kraju Drift King :D). Jos jedan kuriozitet, RSX mi je ubedljivo najbolji za drift (probao sam RX7, 240) iako je FWD. Primetio i sam i par gluposti: iako masine imaju preko 300 kW (bilzu 500KS) jako je frustrirajuce kada na driftu u drugoj brzini pocne da se davi. Jos jedna glupost je zvuk Supre. Kada se dobije level 3 engine upgrade, Supra izgubi svoj mocni zvuk rednog 6-aka i dobije neko smesno rezanje. A mogu da dokazem da Supra od 1000+ KS i dalje zadrzava svoj shmek. Uostalom, slao je i Bane(r) zvuk Supre u mp3 ( 9.81s od 0 do 400m).

Prilozi

• rsx.jpg
    rsx.jpg
    48.2 KB · Pregleda: 111
  • supra.jpg
    supra.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 114
  • drift.jpg
    drift.jpg
    9.4 KB · Pregleda: 108
230.000 u down hill driftu sam napravio oko one statue u drave in-u kod burzujske kuce. skupa je bilo ~320.000 ;) Audi TT.

gx-x je napisao(la):
230.000 u down hill driftu sam napravio oko one statue u drave in-u kod burzujske kuce. skupa je bilo ~320.000 ;) Audi TT.

A 'de je screenshot?! :-devil-:

gx-x je napisao(la):

I ja sam ono neke statue. Jedino me zeznulo sto sam par puta upropastio dobre driftove udarajuci u kola.

Ja sam takodje imao oko 200k oko statue ali je sam drift bio oko 380k, screenshoot nemam da potkrepim ovo, poshto je bilo pre 2 dana da nisam lupio screenshot. Danas sam se skroz iznervirao kada sam stavio sve upgrate 3lvl. izgubio sam sve one free ridere da se trkam sa njim. A preshaop sam 66% i ostale mi samo ostale trke, koji skenj, valjda ce biti josh neshto, ovako mi je skenj samo vozim nove trke a nishta ne osvajam. Slikao sam se za cover-e 20/20 za sve DVD-e i sve ostali je puno, parts unlocked 100% a samo 66% jel to znaci da odsad moram samo da vozam trke da bi preshao sve?

_/Neo\_ je napisao(la):
@liquidplasma Pa i nisu ti neka kola po izgledu

Meni je moj TT lepsi.

Pa naravno... Svako hvali svog konja :D

Evo ova Mazda RX-8:

P.S. Nemam Pixel Shadere, tek da vidis kako se vidi kod druga!

Prilozi

• rx8.jpg
    rx8.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 144
Nazad
Vrh Dno