Ima li neko informaciju o tome kada će se kod nas pojaviti model 3220T (35W TDP), planiram upgrade svog HTPC koji ima 75W napajanje, pa mi je potrošnja bitna...
Na 50% kulera (oko 800rpm) mi je temp 71c, *****ao sam se što nisam podesio veću brzinu... Treba mi po ceo dan da testiram i sve, videću koliko ću danas da dignem, sve u svemu dizaću iz dana u dan pa ću ostati na najstabilnijem kloku i prihvatljivoj temperaturi. Ovaj CM je skroz ok, video sam da ljudi sa istim kulerom na 4ghz sa 100% kulera imaju gore temperature nego ja sada.
Trenutno pod full loadom u prime95 voltage mi je 1.168
Ta bi ploča trebalo da ima Auto postavku za CPU vent. Mislim da je to najbolje rješenje, da se ne patiš s tim.
^^ a sta ce ovo pitanje u temi o ivy bridge-u?
A ne moras odmah tako ostroPosto nisam hteo da trazim x58 temu, sto je vec zastarela, napisao sam ovde jer video sam da ima dosta komentara, drugo, pitao sam kolikoa je razlika u x79 u odnosu na pstale platforme...je sam trebao u sta da kupim forumu? Ako ti bode oci, stavi me na ignore list i iskuliraj se...
kosta10
Hvala na odgovoru. Mozda je ovo glupo pitanje, dali npr 3770k pase u x79 socket ili samo u z77 ploce?
kosta10
Hvala na odgovoru. Mozda je ovo glupo pitanje, dali npr 3770k pase u x79 socket ili samo u z77 ploce?
Posto nisam hteo da trazim x58 temu, sto je vec zastarela, napisao sam ovde jer video sam da ima dosta komentara, drugo, pitao sam kolikoa je razlika u x79 u odnosu na pstale platforme...je sam trebao u sta da kupim forumu? Ako ti bode oci, stavi me na ignore list i iskuliraj se...
P67 čipset je već star i više ga niko ne kupuje, jer je to čak dve generacije star čipset. Čak ni ploča sa Z68 čipsetom skoro da i nema, jer su sve rasprodate pa ih je ostalo zanemarljivo malo.
Z77 je doneo neke napredne mogućnosti, tako da gledaj samo njega. Mani da se zbunjuješ, to ti ne treba. Pošto vidim da si početnik, ne bi bilo loše da malo pročitaš detaljnije o karakteristikama nove generacije ploča i procesora, da ne bi napravio KLASIČNE početničke greške.
Preduhitrio si meedit: sad pogledah tačnije, ako je tačno da zaista imaš tu ploču koju si napisao, to je ova ploča: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?cat=Download&os=BIOS&Model=Z68 Extreme7 Gen3 i ovde piše da podržava Ivy Bridge. Ali nisi mi jasan, što pitaš za P67 čipset ako se zna da je tvoja ploča sa Z68 čipsetom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari