Šta je novo?

Iskustva sa racunarskim radnjama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste drzak, jeste bezobrazan, ali je hteo da vam učini uslugu da bi prodao nešto.

On njima da ucini uslugu??? Sta reci...

Bottom line, mogao sam da progutam i odem ovo oko diskova pa da posle kukam kako su me ispalili, *****ali i šta sve ne.

A sta da ja posaljem nekog da preuzme ono sto dogovorim telefonom??? Pa ne mora taj neko da se razume u hardware.

Pazi...ako tebi neshto treba...ti cjesh se snacji :) ako tebe boli uvo za sve..shto oni da se nerviraju. Ja uvek za sve odem sam..koliko god da je daleko.
Da mi neko drugi donosi neshto i ne bude sve ok, ja smatram da bi samo sebe smeo da krivim.

deka je napisao(la):
To se zove "radna garancija", tj. svaka stvar pokvarena u tom roku zamenjuje novom bez komentara, i obicno traje 7 dana: takvu garanciju sam dobijao npr. za diskmen, masinicu za sisanje...
A imao sam situaciju kada sam pre par godina uzeo TV u Tehnomarketu koji je posle par dana je poceo da postaje svetliji i tamniji kao da se neko igra sa daljinskim!?!? Terali me ljudi da ga JA nosim u servis!?!?! Ja lepo spakovao TV, otis'o u prodavnicu i rek'o: 'ocete da dajete nov il' da vratite pare? Boli me bre kajla sta pise u zakonu, nece 2 dana star TV placen XXX€ da ide u servis ni pod razno! Muljali prodavci sa nekim mutnim likom i doneli mi nov TV ;)
Treba biti odlucan (ako treba i drzak i bezobrazan), i voditi pit-bula sa sobom :D

mah da... isto. evo na kraju je sve ispalo ok ali tek posle

Treba biti odlucan (ako treba i drzak i bezobrazan), i voditi pit-bula sa sobom :D

i naravno sve se svelo na "nasha dobra volja"... za sada im brishem negativni glas

Pre neki mesec sam uzeo 7300GT u Imtelu i da kucnem u drvo, nikakvih problema... jes da su prodavačice blago smorene :) ali je to ogroman napredak u odnosu na recimo moje prvo iskustvo sa njima, 2001. godine išli ja i komšija da on uzme GF2 MX400; em smo ih jedva našli pošto su bili totalno neobeleženi, em nas je portir na vratima smarao ko smo, šta smo i gde idemo, em smo upali ljudima u kancelariju jerbo nije bilo shopa ko sad, em je grafička bila "upakovana" u papirnu kesu za burek na kojoj je pisalo "Imtel" :d
Ozbiljno, sve pohvale za imtel, prva su ruka, veliki izbor, OK cene... komšiji je crkavao MP3 plejer i još nešto al su mu zamenili brzo i bez zezanja.

Mislim da je ipak u pitanju kvazi-tržišna utakmica i aljkavost naših prodavaca, pri čemu ipak ima i svetlih primera.
Ljudi, zapitajte se zašto DPM i momak koji tamo radi (mogao bih se zakleti da je upravo on i vlasnik) dobija sve same pohvale na ovom tread-u, dok svi drugi dobijaju i pohvale, ali padne i kritika.
Odgovor je vrlo jasan, ČOVEK RADI POSAO ONAKO KAKO SE POSAO I RADI! Profesionalno i korektno. End of story, tačka, kraj....
Mene kao krajnjeg kupca baš boli uvo i za maržu, i za mađare, i za dilere, i za...
Interesuju me uslovi prodaje, cena, garancija.
Ali to mora da se poštuje, ko može može, a ko ne,... Pa neka prodaje paradajz na Kaleniću.
Ako može DPM, mogu i ostali.
Buy, the way, da ne ispadne kao reklama, ne poznajem nikoga u DPM-u (uzgred, prijatelj mi je vlasnik jedne druge firme - veleprodaja) i ovo NIJE bila reklama. Hteo sam samo da naglasim da i u Srbiji može da se radi pošteno, a ne kokošarski.

Pre jedno 3 meseca me je prijatelj zamolio da mu pomognem oko sklapanja konfiguracije.
Spreman da kesira do 1000e za dobru masinu sa OBAVEZNO TV-ulazom na grafickoj.
Nadjem u NS-u na pocetku ulice Pap Pavla u firmi MK RACUNARI vrlo povoljnu konfu, ali nisu imali graficke sa TV-ulazom- rekose mi da pricekamo 2-3dana dok ne donesu hardver iz BG i nesklope ga, mozda dobiju.
Posto se ortaku zurilo pronadje on u Backoj Palanci u firmi ABAKUS x800gto-Vivo (zaista nismo taj dan nasli ni jednu prodavnicu u NS koja ima graficku sa TV-ulazom).
U doticnoj prodavnici racunara-Abakus- su mu rekli da ce nabaviti za 3 dana doticnu graficku- sto se taman poklapalo sa dopremanjem i sklapanjem konfiguracije iz MK Racunara.
Posle 3 dana ortak i ja odemo po komp u MK Racunare gde nam dadose zeljenu konfiguraciju bez graficke.
Nakon toga se zaputimo u Backu Palanku po graficku.
Posle predstavljanja "dosli smo po graficku koju ste nam rekli da ce te imati danas" -tip sto je radio- gleda me zbunjeno, cese se po glavi, pita ostale zaposlene-1 devojka i 2momka- da li su narucili grafu, odlazi u drugu prostoriju prevrce nesto po kutijama, vraca se i kaze "zaboravili smo da narucimo".
Na svu srecu tu je bio gazda i vlasnik koji ih je pogledao ispod oka i vidno iznerviran njihovom neodgovornoscu (posto su narucili brdo nekog hardvera sto niko nije kupovao, a nisu narucenu graficku) izvini se i zamoli nas da dodjemo za 2 dana jer ce tada imati doticnu graficku.
I zaista, moj ortak ponovo ode i kupi doticnu graficku koju smo ugradili u konfiguraciju kupljenu u MK Racunari.
Sve je radilo normalno 3 dana kad je graficka RIKNULA!
Ortak popizdeo nacisto odnese graficku u doticnu firmu Abakus gde su uzeli graficku na servis- i koji je trajao po zakonu 30 dana.
Naravno- nisu mu popravili, vec su zamenili graficku (ne znam cemu cekanje onda od 30 dana)
Ja sam umro od smeha kad sam video koliko samo je cekao na racunar jer mu se samo zurilo.
Ispadne tacna izreka "ko polako ide taj brzo stigne".
Ispadne skoro mesec-ipo dana da dobije komp koji zaista radi.
A mozda je to samo losa karma?
Da kucnem u drvo- komp radi ko zmaj, ali zbog neprofesionalnosti i neodgovornosti prodavaca izgubis i zivce i vreme i pare uzalud.
Mogu samo da pohvalim ljude iz MK Racunara koji su stvarno korektni i profesionalni.
Njih sam preporucio svim prijateljima koji su kupovali komp i koji su takodje zadovoljni njihovom profesionalnoscu.

@MK RACUNARI
Zbog dve stvari nisam kupovao tamo. Garancija 1 godina na Intel&AMD procesore, ploce, memorije, wd diskove itd, na sve sto kod drugih normalno idu 3 godine, 6 rezac. Mislim... I nervira me sto pisu jedne cene u cenovniku, a na licu mesta druge (neke manje neke vece).

@abacus
ne razumem koji stav ti zastupas ? Da je normalno zavlaciti kupce i neispunjavati garanciju i obaveze ili nesto drugo, ne razumem te jasno. I sta ti znaci pitanje koliko ko zaradjaju i gde radi ? Evo ja zaradjujem oko 350e mesecno, i ? Koliko ti zaradjujes ?

Kad' smo vec kod Imtela, malo im zameram na slaboj ponudi maticnih ploca, razumem da su zastupnici Gigabajta, volim ja Gigabajt, ali bi ipak bilo lepo da malo diverzifikuju ponudu. Posebno mi nije jasno to sto su SVE ploce koje trenutno kod njih postoje za postolje AM2 daleko, daleko iznad 100 evra (blize 200), samo je jedna jedina oko 90e cini mi se i nje trenutno (naravno) nema.

Interesuje me da li ce se na tom polju uskoro nesto promeniti.

Konkretno, ima ljudi koji kao ja zele da sve sto kupuju kupuju u jednoj prodavnici, posebno kada se radi o velikom upgrade-u i ne bih zeleo svakako da za plocu placam 100+ evra i da uz to budem maksimalno ogranicen jednom jedinom plocom koja kosta nesto malo manje od 100 evra, usput od jednog jedinog proizvodjaca. U ostalim firmama ima ploca i za 70-80 evra ali ja zelim da pazarim samo u Imtelu. :)

evo, ja moram da pohvalim M&S - reklamirao sam kingston ddr2, i sve je proteklo bez ikakvog problema. jes da sam cekao 3 nedelje da stigne zamena, ali su bili korektni i dali mi 1 modul na koriscenje dok ovaj stigne.
tako da... za pohvalu...

Hteo bih da pohvalim MilSOFT! Kod njih kupujem vec duze vreme i jako su ljubazni! Nosio sam nekoliko puta na reklamaciju komponente (DVD-RW, napajanje,...) i zamenili mi bez ikakvih problema za nove komponente! Prema meni su veoma korektni!

Konkretno, ima ljudi koji kao ja zele da sve sto kupuju kupuju u jednoj prodavnici, posebno kada se radi o velikom upgrade-u

Ovo ima smisla samo kada kupujes ceo racunar, kada se radi upgrade, kupujes komponente tamo gde je jeftinije i ima sta ti treba :type:

ma da
al onda za 5 komponenti obidjes ceo grad, ukljucujuci i trafiku u Mirijevu na kojoj pise PC Shop, i bar 6 prodavnica (jer u onoj jednoj imaju al da dodjes sutra, ili su preko telefona rekli 100€ a sad je cena misteriozno porasla na 105€) :type:

Poslednja izmena:
Da li je neko imao iskustva sa computer hous firmom iz Mirijeva?

Moguce i da pomenuti Igor ima negativna iskustva sa paranoicnim kupcima pa gleda da ih se "resi" unapred tim odbojnim stavom.

Nisam hteo da se uplicem u pricu do ovog posta.

Covek je nepristojni ispaljivac.
Zvao sam u petak i pitao za sony sdm-hs75d, rece da ima nekoliko na stanju. Ja mu rece da cu doci u ponedeljak jer tad dobijam kintu - kaze nama frke. Zvrcnem ga u ponedeljak pre podne i pitam da li mogu da dodjem po monitor posle 17h jer radim - kaze nema frke. Eto mene u pola 6 sa zenom i klincem kod njega. Da ste vi ljudi samo videli tu facu kad sam mu rekao dobardan i model monitora. U fazonu - vidi ovaj stvarno dosao! Monitora nema. Uvalio mi vizitku da se cujemo malo kasnije jer "stize decko iz magacina". Otisli smo da problejimo po bulevaru. Posle pola sata ga zovem sa mobilnog - monitora nema. Posaljem zenu sa klincem kuci i popnem se gore kog njega. Ajde, reko, da sacekam(posle pola sata sam dobio stolicu), on je svakih 10 minuta zvao nekog i mrmljao da ja ne cujem. Posle sat vremena i jos jednog poziva rece mi da nema nista od monitora i da ce mi ga doneti na kucnu adresu veceras ili sutra. Ja rece dovidjenja, a slagao sam - necu tog lika vise da vidim! Prosetao sam do pakom shopa u balkanskoj i kupio monitor.
Inace radnja je ofucana i prljava, gasi cigare u casama itd.

Servis kompova PC KLINIKA :(

Pozdrav svima.

Skoro sam ovde na forumu postavio pitanje u vezi preporuke servisa za laptope, jedan od clanova mi je preporucio PC KLINIKU i posto nisam u Valjevu mogao da resim problem ,nazovem ja njih i objasnim detaljno model i tip laptopa sta je radjeno u cemu je problem (prokleti konektor za hard disk) i flet kabal od tft-a (za koji se ispostavilo kasnije da nije bio kvar).
Receno mi je da ga donesem okvirna cena (hmm ne bas mala) i navodno bice reseno ,naglasio sam da dolazim iz Valjeva i da mi se ne dolazi dzabe ako nemaju delove ili su male sanse za popravku - NE,ne samo vi dodjite !

Glavno iznenadjenje je usledilo kad sam dosao tamo .Momak sa kojim sam razgovarao bio je uljudan i korektan ali drugi koji je neki nazovi serviser (posle cu objasniti zasto nazovi) je letimicno pogledao problem i rekao da je to MNOGO ZEZANJA I NE GARANTUJE POPRAVKU - u prevodu nije mu se ni radilo i da ja lepo vratim kuci laptop :hair: Ja sam ostao bez texta ,rekao sam da sam dosao iz Valjeva (hmmmm samo parking sam trazio 45 minuta) i da sam lepo pitao telefonom da li se moze srediti ,tu je se umesao momak sa kojim sam razgovarao telefonom i ZAMOLIO GA ?! da uzme lap u razmatranje , hmmmmm kao da mi ga radi dzabe :mad: . I ovaj je prihvatio ,ali naravno kao i da nije posto sam dosao posle 7 dana i nista nije popravljeno (verovatno ni pipnuto).Naravno nisu mi nista naplatili (hmmm pa samo jos i to da su trazili je..bo bi im kevu :-devil-: ).

Naravucenije puko sam 20e za gorivo izgubio 2 dana cekao lap 7 dana i nista . Hmm nasem bezobrazluku nema kraja i sve ovo mozda i ne bih pisao da nisam ja SAM kao obican amater koji zna da sabere dva i dva ,zamenio (prepravio slican konektor od nekog HP-a) zalemio ga na plocu a flet nije lezao dobro u konektoru i tako popravio svoj laptop :banana: a "strucnjaci":smash: u PC KLINICI nisu uspeli ali su me zato lepo izvozali i otkacili .

Ako neko ima problem sa kompom moja preporuka im je da ovaj servis zaobidju u sirokom luku (osim ako mozda nije spao neki kablic ili takve gluposti - to verovatno znaju) da ne bi prosli kao ja :cuss:

pozz :wave:

Poprilično ozbiljna optužba. Bilo bi dobro da se u threadu nađe još dobrih ili loših iskustava sa pomenutom kućom. Nisam ni čuo za njih, tako da ne mogu ništa da tvrdim.

U svakom slučaju ružno, i veoma srpski. ;) Ako ne čučiš pored čoveka koji ti pere auto, ni to ti neće odraditi kako treba.

Ako neko ima problem sa kompom moja preporuka im je da ovaj servis zaobidju u sirokom luku (osim ako mozda nije spao neki kablic ili takve gluposti - to verovatno znaju) da ne bi prosli kao ja :cuss:

Evo, ja sam imao upravo obrnuto iskustvo sa PC klinikom.... Elem, sjeb`o sam lap-top koji nije moj tj ispao mi je na zemlju (doduse docekao sam ga na nogu, nije bas pao na pod :D ) i zaklopio se naravno te mu je od udarca ekran kompletno prs`o :S: E posto je bio u pitanju Fujitsu Siemens zvao sam njihovo predstavnistvo u BG-u pa su me uputili na neke servise koji nemaju veze s vezom, zvao razne servise i utrenutcima ocaja cak i likove iz Halo oglasa :D Trebao mi je nov ekran za lap i nigde nisam mogao da ga nadjem...ama bas nigde...Zvao sam i Pakom-ov servis al` su mi rekli da mora da se salje u Nis :trust: i da je popravka od xyz do xyy... tj nesto astonomski... E sad ortak mi preporuci PC Kliniku i dade telefon izvesvnog Tome...Cuo se sa covekom rekao u cemu je problem, koj model i rece nema frke, ima kompatibilan ekran, cena ta i ta moze da se sredi u tom i tom roku... Ja odneo, covek sredio (posto mi je bilo hitno da ga vratim) i gotova stvar...Doduse posto je morao raditi na brzinu takoreci nesto nije bilo dobro zategnuto pa je ekren kad se pomera gubio sliku -nesto oko flat-a valjda - .Ja ga opet doneo i momak mi u toku dan sredio problem (naravno besplatno) i od tada je komp sljakao kao nov - a zakleo bih se i da je ekran bio bolji nego onaj prethodno :D
E sad, to je bilo pre oko 1.5 godine pa je moguce da su se u medjuvremenu nesto "pokvarili", al ko ce ga znati...

Poslednja izmena:
Poprilično ozbiljna optužba. Bilo bi dobro da se u threadu nađe još dobrih ili loših iskustava sa pomenutom kućom. Nisam ni čuo za njih, tako da ne mogu ništa da tvrdim.

U svakom slučaju ružno, i veoma srpski. ;) Ako ne čučiš pored čoveka koji ti pere auto, ni to ti neće odraditi kako treba.

Eh Nidzo na tvoju srecu nisi cuo za njih ja jesam pa sam prosao kako sam prosao , a zalosna istini je bas to sto si rekao - nasa posla i veoma srpski u svakom slucaju ja sam se srecom (i uz veliku pomoc prijatelja koji mi je pomogao) izborio sa kvarom ali sam se posteno namucio (lap sam otvarao barem 10 puta dok nisam sredio).

@GSM
Pa rekao sam i ja "ako je spao kabal ili sl." za to su dobri ali neke improvizacije i prave majstostorije za to su duduci.Svako ko je drzao srafciger u ruci i ima rezervni tft panel zna da ga zameni ali da od 2 konektora napravi odgovarajuci i to sve fino spakuje eeeeee to ne moze :d .

Pozz

Nisam hteo da se uplicem u pricu do ovog posta.

Covek je nepristojni ispaljivac.
Zvao sam u petak i pitao za sony sdm-hs75d, rece da ima nekoliko na stanju. Ja mu rece da cu doci u ponedeljak jer tad dobijam kintu - kaze nama frke. Zvrcnem ga u ponedeljak pre podne i pitam da li mogu da dodjem po monitor posle 17h jer radim - kaze nema frke. Eto mene u pola 6 sa zenom i klincem kod njega. Da ste vi ljudi samo videli tu facu kad sam mu rekao dobardan i model monitora. U fazonu - vidi ovaj stvarno dosao! Monitora nema. Uvalio mi vizitku da se cujemo malo kasnije jer "stize decko iz magacina". Otisli smo da problejimo po bulevaru. Posle pola sata ga zovem sa mobilnog - monitora nema. Posaljem zenu sa klincem kuci i popnem se gore kog njega. Ajde, reko, da sacekam(posle pola sata sam dobio stolicu), on je svakih 10 minuta zvao nekog i mrmljao da ja ne cujem. Posle sat vremena i jos jednog poziva rece mi da nema nista od monitora i da ce mi ga doneti na kucnu adresu veceras ili sutra. Ja rece dovidjenja, a slagao sam - necu tog lika vise da vidim! Prosetao sam do pakom shopa u balkanskoj i kupio monitor.
Inace radnja je ofucana i prljava, gasi cigare u casama itd.

Tek mi ti nisi jasan, pročitao si ovde sve i svašta o tom liku i ti opet odeš i još se iznenadiš što je takav. Paaaa, misliiiim... Ne razumem. Ljudi, ako već imamo ovakav thread, pa što, bre i dalje idete i kupujete u tim radnjama za koje se ispostavi da su za izbegavanje? Ili je težina ovde iznesenih tvrdnji toliko nikakva da se ignorišu ili imamo ozbiljnijih problema sa kupcima nego sa prodavcima. :d Evo, ja sam čak 'imao i razumevanja' ;) za onaj slučaj sačekuše u subotu popodne (pošto videh da me neko citirao ranije), ali opet ne bih ništa pazario kod Igora jer jednostavno ne vidim šta tamo ima što nema u drugim radnjama. Da bar ima neku svemirsku ponudu, ali ništa... I opet svaki dan neko ovde doda kako je juče bio i ovaj ga ispalio... :wall:

Tek mi ti nisi jasan, pročitao si ovde sve i svašta o tom liku i ti opet odeš i još se iznenadiš što je takav. Paaaa, misliiiim... Ne razumem. Ljudi, ako već imamo ovakav thread, pa što, bre i dalje idete i kupujete u tim radnjama za koje se ispostavi da su za izbegavanje? Ili je težina ovde iznesenih tvrdnji toliko nikakva da se ignorišu ili imamo ozbiljnijih problema sa kupcima nego sa prodavcima. :d Evo, ja sam čak 'imao i razumevanja' ;) za onaj slučaj sačekuše u subotu popodne (pošto videh da me neko citirao ranije), ali opet ne bih ništa pazario kod Igora jer jednostavno ne vidim šta tamo ima što nema u drugim radnjama. Da bar ima neku svemirsku ponudu, ali ništa... I opet svaki dan neko ovde doda kako je juče bio i ovaj ga ispalio... :wall:

ne momce ja sam pogledao ovaj tred nakom skustva sa gospodinom

pa i ja sam zvao taj finiks. Javio mi se taj car, sav mrzovoljan. Sta god sam pitao, imao je ali rezervisano, mada ako dojem odmah i uzmem vise komada... :). Nije mi zvucao ozbiljno, pa sam ih otpisao, a sad ovo citam LOL! Pa nisam znao da je taj legenda majku mu :).
Inace komtrejd, cene maticnih ploca, prhh, ja sam mislio da se sale, kad sam video da se ne sale,pobegao sam, dzaba lepe promotrke i flajeri.

pohvala za MILSOFT...kupim za kuma tada 754 atlon,giga rama,19 monitor...ispade fina kinta..medjutim...neki sugav cipset cas hoce da radi sa 2 modula cas nece...menjam slotovo...drndam vunu...rekoh...ne valja memorija..odnesem...zovu posle par dana i kazu da dodjem...kazu memorija je ispravna ali evo ti nova za svaki slucaj...opet je zezalo ali se videlo da nije do toga...sve u svemu veoma prijatni ljudi.
m&s na bb...udar struje i crknu mi grafika i amd 3200 venice..ja mislio ploca..odnesem...ni reci nisu rekli uzeli lepo plocu i testirali celu noc..ja dosao..covek mi pokaza kako sve radi...rekoh hvala i izvinite :)

dpm je ok...kad mi je crkao taj procesor jesam cekao oko mesec dana ali ***...bila nestasica tih 3200 u bg pa sam ga razumeo...na kraju da mi da pare a ja rekoh aj se menjamo..ti meni d 805 i razliku i ja dodam jos malo za ddr2 i sve ok...covek pristade...pozdravismo se i sve radi kao sat

microsystems...pre nekih godinu dana uzimam ja lp top od njih..u to vreme 1900 e najskuplje i najbolje u ponudi...rece mi devojka da mora da se da neki kes unapred a ja joj rekoh da sam iz rakovice i da ne bih dolazio da li moze bez toga..jel da idem na +40c do dorcola i nazad pa opet popodne...ona pristade...ja dosao poslepodne..lap ceka...kupismo i odosmo

losa iskustva...dual computers u bulevaru iza picerije orao...znaju da prodaju mnogo losu robu...znam dosta njih koji su kupovali kod njih i za njih nemam lepih reci...znaju poluispravnu robu da uvale kad nemaju na lageru sta im treba za konfiguraciju

nafurani prodavac

ortak pre nekoliko dana uzeo komp u nekoj firmi "something something" computers i zove me da banem da pogledam. prvo što mi je zapalo za oko je neko čudo od miša koji je izrađen od najgore reciklirane plastike i oblikom koji je sve, samo nije ergonomski. instaliramo par igrica, svaka ima po neki bug. hmmmm.... ostavim ortaka zadovoljnog, da bi me posle 2 dana zvao jer nista neradi kako treba, bla, bla... banem ja kod njega i stvarno, gotovo sve buguje, izleću plavi ekrani. reinstaliram xp - bugovi, instaliram win2k pro - bugovi, instaliram win 2k adv server - winamp nebaguje. aj bar čovek da može muyiku da sluša. pokrenem gold memory, ljudi, posle 2% ok sve posle su errori - jedan za drugim, ko zna kako je ista radilo. kažem ortaku da ide u servis i kaže da je memorija shit. ortak ode u servis. prodavac (ujedno i serviser - 1 man firm) uključi komp i prilikom memory cheka se izbeči na ortaka u fazonu "vidiš da radi‚ š'a oćeš", a ortak mu kaže da smo pokrenuli gold memory... prodavac bez reči uzima drugu memoriju, ubada u ploču, izvadivši staru memoriju, pri čemu je samo rekao - eto! nikakve reči žaljenja ili izvinjenja. ortak je izašao iz radnje a da mu fag nije rekao ni doviđenja. znači tuga :mad:

Sve ovo sto si napisao bi imalo smisla da si imenovao firmu o kojoj je rec.

Sve ovo sto si napisao bi imalo smisla da si imenovao firmu o kojoj je rec.
potpuno se slazem treba da navede naziv firme da drugi user-i na forumu ne bi dosli u istu "nikom pozeleti" situaciju

ima toliko glup naziv da nisam uspeo da zapamtim, nesto kao "royal computers" ili tako nesto. nalazi se blizu sajma

btw, drugi ortak je imao extra objasnjenje (kada je sklapao komp pre koju godinu) za fx5700 i fx5700le. na pitanje koja je razlika iymedju ove dve karte prodavac je rekao da 5700le ima vise kablova(!?). ovaj put je bila neka druga firma, zaista se nesecam koja

Poslednja izmena od urednika:
Evo upravo sam procitao post vezan za pc kliniku... ja sam sa njima imao samo pozitivna iskustva.
Prvi put sam imao problem sa Compaq Armadom koja mi je ispala sa sedista kada sam zakocio (bila je malo brza voznja u pitanju :D ) a naravno nije bila u torbi. Dosao sam do njih po preporuci jednog drugara i ljudi pogledali laptop, rekli koliko ce da kosta i kada ce biti gotovo. Nakon 7 dana sam dosao, platio i otisao srecan.
Drugi put sam doneo firmin fujitsu koji je totalno umro... pogledali ga i rekli da mi se ne isplati popravka zbog cene (kao ako bas hocu moze al je cena xxx) zvao sam posle jos neke servise i od svih dobio isti odgovor tako da taj nikada nije popravljen.
Treci put je opet bio firmin racunar. Ovaj put je u pitanju bio Compaq Evo kom je prestao da radi serijski port i baterija. Baterije su mi rekli da ne rade ali su mi nabavili novu po normalnoj ceni a serijski port su popravili za 2 dana. Cena za tu popravku je takodje bila korektna.
Ovo zadnje je bilo pre 2-3 meseca tako da sam ja sa njihovom uslugom veoma zadovoljan.

evo mog iskustva- gigatron, banovo brdo

i kako je dobro sto je kuler vruc, jer to znaci da dobro naleze,

Nije te slagao. kada budes imao kuler cije je bakarno/metalno/aluminijumsko telo hladno ili si :
1. nabavio prototip nasa-inog novog cpu-a
2. Ugasen ti je komp
3. crko ti je komp

@topic nikad nisam ni kupio u radnji gde su neljubazni. Imtel shop je ok. barem se radnici razumeju u to sta prodaju.

Ustvari, moram reci i jedno ocajno iskustvo. Moja licni stav je da u MB softu ne bih kupio ni mrtvacki sanduk. Prosle godine nazalost, drugaru je trebao kuler za venice, nabavili smo one tray 3200+ . Obisli smo SVE radnje ovde u kraju, ja sam zvao i VP imtela, nista. I ajde da uzmemo u MB softu, da ne tripujem ja, valjda se ova zemlja uozbiljila.
Kuler je potpuno izgreban, koriscen, u kutiji nije bilo ni regulatora brzine koji ide uz taj model.
No sreca zbog pustanja venicea u rad je bila isuvise velika da bi se cimali oko kulera.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno