Pakom jos i moze da se svrsta u grupu velikih ali... KimTec? Sta je to je*ote?
Ovi drugi jesu poznatiji ali ne znam koliko su veliki... Erc, da li oni prodaju uopste nesto osim monitora?
Ja bih uzeo SVE, znaci plocu, procesor, grafiku, memoriju, kuciste i napajanje. Pa ne znam da li da se upustam u tu avanturu sa tom firmom.
Ako bi bila znacajnija usteda u odnosu na druge, zaista ne vidim razlog zasto ne bi uzeo kod njih.
Nisam siguran kako A-Maze ispunjava garanciju a za Imtel sam siguran - nosio sam hard.
Com Line computers ako je ko i cuo za njih,mada ako posecujete PC berzu culi ste sigurno...Kupio sam hard od 40 gb kod njih,crko je posle 10 dana,ja lepo garanciju u ruke i pravac firma,uzmu oni hard,kazu dodjite za 3 dana bice novih pa cemo vam zameniti...Ja posle tri dana opet pravac grad,kaze nema hard diskova na trzishtu,bice za MOZDA 3 dana...Ja odem i on mi nekako DOBAVI taj hard...Ja srecan kuci,namestim sev,instaliram,prodje dva dana i taj rikne...Ja kod njih,kad opet nema hard diska da mi zameni,razvlaci me opet deset dana i na kraju mi da hard od 30 gb i 200 dinara...I taj je radio 5 dana,i sad sam mu rekao da definitivno ovu pare nazad,i ona je rekao da dodjem u ovaj ponedeljak,ja otisho,kaze-nemam sad pare,zovem te za dva-tri dana...Evo celo jutro ga cimam,sad se ne javlja niko u firmi,na mob se javlja neka devojka koja kaze da "gazda" nije u mogucnosti da se javi...Mozete le ida me posavetujete shta da radim,a da ne treba da mu srushim firmu?
Nasho ih preko PC Berze...
Tamo sam uzeo DVD rezač i MP3 plejer, ima tome više od godinu ipo. Delovali su mi ozbiljno, a ako još uvek opstaju uz reklamu u SK-u svakog meseca, pretpostavljam da nisu ušli u biznis zarad brzog zgrtanja para i zatvaranja radnje.Ja bih uzeo SVE, znaci plocu, procesor, grafiku, memoriju, kuciste i napajanje. Pa ne znam da li da se upustam u tu avanturu sa tom firmom.
Ta CM serija ima na usisniku vazduha termo-senzor, pa ako je u kućištu oko 50C automatski 'odvrne' ventilator na maksimum brzinu. Često pomogne dodatni ventilator za provetravanje kućišta da se utiša, ako nije zgodno menjati celo napajanje.CoolerMaster napajanje od 500w iz eXtreme power serije. Instaliram ja to napajanje, radi ko sat, potpuno ispravno ALI ventilator na doticnom napajanju je bio veoma glasan
I ja jos jednom da pohvalim Imtel... slicna stvar je u pitanju... jednom od ovih mojih ortaka koje sam naprzio da kupuju u Imtelu crko komp pre neki dan... samo mu se iskljucio odjednom... ja mu kazem, napajanje je 90% ali postoji sansa da je ploca ili procesor (ili oba) kazem mu da ne kupuje napajanje dok ne proveri... on kupi napajanje u Imtelu i naravno, ispostavi se da uopste nije u pitanju napajanje... on u medjuvremenu kupi novu masinu, ostavi im preko 50.000 dinara, oni mu tog istog dana sklope masinu (koju sam mu ja sastavio) i odrade mu dijagnostiku kvara na starom racunaru i utvrde da je crkla i ploca i procesor... znaci, maksimalno brzo sve odrade... on ih je onda pitao da zameni to napajanje za koje nije imao ni kutiju i oni mu to uradise bez ikakve frke, u stvari vratili su mu pare u dinar... stvarno svaka cast... mislim, jeste da je on kod njih ostavio pravo malo bogatstvo ali opet, mislim da bi oni to uradili i da nije... inace, on se odusevljava njima i kaze da su profi maksimalno, ljubazni, svaki dan ode da se malo isprica sa prodavcima...Zato cu ja uskoro da kod njih kupim novu masinu...
...No postovao sam zbog ovih 50.000 dinara i pravog malog bogatstva :wall: ... Chovek je mislio ozbiljno ili je u pitanju sarkazam???
Šteta samo što ne mogu da se setim kako se zove radnja na Karaburmi zbog koje sam se vozio džabe do BG. 5 puta sam telefonom proverio da li imaju DFI ultra-d pre nego što ću doći do njih da bi mi oni kad sam se pojavio izneli Infinity SLI. Došlo mi je da ih podavim sve koliko ih je bilo u radnji tada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari