Za Dabu:
Srachunaj koliko je koshtala tvoja konfiguracija,te razmisli da li je "50.000 pravo malo bogatstvo".
Shto se tiche BUS Computers-a oni ni nemaju "radnju" u Subotici vec samo ispostavu tj. VP iskljuchivo! Drugim rechima nemaju maloprodajni objekat.Inache sa njima saradjujemo vec 4 godine i malo je reci da su jedni od najprofesionalnijih.(Nash mesechni ceh kod njih se krece u granici izmedju 2000 i 4000 eura + PDV).
E, jes' ovaj Civil stvarno slihtara... sad cu da mu marnem tu kesicu kad budem dolazio, ionako treba da kupim jedan Pioneer DVR-111D kod vas! :dNe preterivati,još prošli put si zaradio onu kesicu koja te čeka samo nikako da se 'legitimišeš' kad svratiš... :d
Evo od mene jedan negativan glas za POSITIVE iz Novog Sada.
Pre neki dan odem kod komsije koji je po prvi put u zivotu kupio racunar. Znaci totalni pocetnik. Pogledam ja u garanciju da vidim sta ima unutra i kazem mu da je konfa OK. Sempron AM2 3000+,MSI ploca i Power Color x1300 256/128bit.
Ja radoznao,sta ces,donesem od kuce 3Dmark 2001 i pustim test.Kad ono oko 6500 markova.Reko kakvo je ovo ****** od graficke.Sestrina GF4 64/128bita daje takav rezultat. Instaliram ja Everest kad ono lepo pise graficka je 64 bit-na. Odem na Power Color-ov sajt kad imam sta da vidim od tri 64bit-ne kartice uvalili su mu najlosiju sa memorijom na 250 MHz(ove druge dve imaju 400MHz). Ja tu popizdim. Cackam ja jos malo kad ono procesor radi na 1,6 GHz 200x8(trebao bi na 1,8).Uh. Odem u bios kad tamo ne mogu da promenim mnozilac.Znaci mrzelo ih je da flash-uju plocu. Ja tu skroz popizdio nateram komsiju da mi to vratimo da se to sredi. Lik u Positivu meni kaze: pa mozda je serviser greskom ubacio tu karticu. Reko jel taj corav i ne vidi da je kartica uska tj. osakacena. Svaki serviser bi to trebalo da zna. A za procesor kazea dobro flesnucemo plocu. Greske se desavaju.
Ma daj molim te. Videli da covek nema pojma o racunarima pa ajde da ga *****emo. Srecom zna mene,inace bi imao krs od grafike za 5900 din. Ko zna koliko ljudi tako *****u?! Kakve sto*e!!!
P.S.: Jos jedan pozitivan glas za Imtel.
Ma sta mi naprica, 4 godine a nisi bas upoznat sa istorijom BUS-a u Subotici, ajde proveri da li su imali nekada radnju u okolini Trga oktobarske revolucije...oni inace cesto vole da se sele po gradu a moj ceh kod njih u prvi mesec dana poslovanja bio je oko 3000 eur pa me to na kraju kostalo malo vise od toga, posto racunarsku opremu nabavljam za prilican broj firmi (u zadnjih 15 meseci) svaka firma koja se bavi distribucijom opreme preko njih i ima bilo kakve veze sa njima je automatski diskvalifikovana u mojim ponudama, ima razloga i zasto.
Elem sada znam ko im je kontakt pa mozes slobodno da im posaljes link sa ovom porukom kao sto si i ranije uradio (predpostavljam), da se oni ne trude. :banana:
Inache, moram da ih pohvalim uvezli su na nashe instistiranje najpovoljniju plochu u Srbiji za Core2Duo - ECS P965T
Zar oni nisu i inace uvoznici ECS-a za Srbiju?
Novica... to bese ona legenda se news-a?Novica, Novicomp je OK. On nema sve komponente nego samo ono za sta ima dobre cene. Ranije je imao ludacke cene za Abit, otkad Abit nije interesantan overklokerima nema nesto mnogo ni da ponudi.
Cackam ja jos malo kad ono procesor radi na 1,6 GHz 200x8(trebao bi na 1,8).Uh. Odem u bios kad tamo ne mogu da promenim mnozilac.Znaci mrzelo ih je da flash-uju plocu. Ja tu skroz popizdio nateram komsiju da mi to vratimo da se to sredi. Lik u Positivu meni kaze: pa mozda je serviser greskom ubacio tu karticu. Reko jel taj corav i ne vidi da je kartica uska tj. osakacena. Svaki serviser bi to trebalo da zna. A za procesor kazea dobro flesnucemo plocu. Greske se desavaju.
Ma daj molim te. Videli da covek nema pojma o racunarima pa ajde da ga *****emo. Srecom zna mene,inace bi imao krs od grafike za 5900 din. Ko zna koliko ljudi tako *****u?! Kakve sto*e!!!
P.S.: Jos jedan pozitivan glas za Imtel.
Moj savet je ako mozete kupujte tehnicku robu u inostranstvu. Sve sto sam do sada kupio napolju radi i dan danas bez greske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari