markokostic75
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.04.2019
- Poena
- 135
Ok jasno ..Gde nema argumenata krene etiketiranje i frustracija . Hteo sam da na forumu podelim info nije mi bila namera da solim pamer nikom ...Sve ok .
Uveo MTS pre par dana, slika na Iris Tv-u (HP4024) ozbiljan krš. Jel imam neke opcije da vratim i raskinem ugovor ili je to to za naredne 2 godine?
To je i meni rekao covek iz mts pogotovo sto mi na selu nemamo optiku,kaze krs teski ali ipak mi je instalirao i imam probni period 2 nedelje ali vec znam unapred da cu da raskinem i da predjem na msat(satelitska) koju imam evo vec dve godine i radi bez problema i kanali se super vide,ali devojka je htela da predjemo na iris,da moze gospodja da vraca unazad 😂😂 ali smo se debelo zeznuli.tako da se vracamo na msatUveo MTS pre par dana, slika na Iris Tv-u (HP4024) ozbiljan krš. Jel imam neke opcije da vratim i raskinem ugovor ili je to to za naredne 2 godine?
Evo pogledao, radi savrseno kod mene.Kod mene secka, a gledaj unazad ne radi uopšte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari