Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam problem sa omiljenim kanalima i daljinskim upravljačem otkako su me prebacili na Iris 2.
Kad napravim listu omiljenih kanala neko vreme (recimo dan ili par dana) sve radi normalno, a onda iz čista mira dugme na daljinskom kojima se listaju kanali CH+- počne naopako da radi.
CH+ menja kanale unazad 106, 105, 104...a CH- menja kanale unapred 104, 105, 106...
Dva puta sam zvala korisnički servis i na kraju dobila odgovor da je to normalno jer je sistem tako napravljen da radi ?! Na pitanje zašto radi normalno na početku, a onda počne naopako da menja kanale nisam dobila odgovor.
Da li su me samo otkačili ili još neko ima ista problem?

Uveo MTS pre par dana, slika na Iris Tv-u (HP4024) ozbiljan krš. Jel imam neke opcije da vratim i raskinem ugovor ili je to to za naredne 2 godine?

Uveo MTS pre par dana, slika na Iris Tv-u (HP4024) ozbiljan krš. Jel imam neke opcije da vratim i raskinem ugovor ili je to to za naredne 2 godine?
To je i meni rekao covek iz mts pogotovo sto mi na selu nemamo optiku,kaze krs teski ali ipak mi je instalirao i imam probni period 2 nedelje ali vec znam unapred da cu da raskinem i da predjem na msat(satelitska) koju imam evo vec dve godine i radi bez problema i kanali se super vide,ali devojka je htela da predjemo na iris,da moze gospodja da vraca unazad 😂😂 ali smo se debelo zeznuli.tako da se vracamo na msat

Radi li kod vas TV normalno? Kod mene na svim kanalima ponekad se slika zaledi. Imam dva STB-a. Onaj beli debeli i onaj HP4024.

Ja sam juče primetio da "zastane" na sekund doduše samo kad ne gledam uživo.

blok 44 od 18h
Iris TV Malo malo blokira na dva uredjaja i na ekranu ide poruka o gresci 10403 pokreni ponovo ili zovi i prijavi problem.
Nemoze da se dobije operater svi brojevi su zauzeti zovite kasnije ,a preko sajta kad oces da prijavis uneses pozivni i broj telefona i dobijes poruku

Trenutno nije moguća prijava smetnje preko portala.​

Za prijavu smetnje na Vašoj liniji, molimo Vas pozovite 0800/100-100.

-Gledaj unazad neradi ili krene pa zakuca.
Box3 optika

Poslednja izmena:
Osta prica,upravo se koci i uzivo i kada se vrati unazad.mislio sam da zeza box ali je ipak na svim uredjajima isto,hp4024 je u pitanju.optika box4 plavi lite.

Upravo pokusavao da prijavim smetnje na 0800/100- 100 automat kaze sve linije su zauzete pokusajte kasnije i prekid.znaci ne mogu se prijaviti smetnje ni na portalu. Ma sjajno,raspad sistema.

I u Nisu isto, koci se slika na TV-u, IRIS go ne radi uopste. Neposredno pre ovoga je bio jedan kratki strujni pad (ugasio se tv i box, a komp nije) pa sam mislio da je do toga.
Restart rutera, i box-a nije popravio stanje. Testirao sam internet, radi normalno.
Dobro je..:sneaky: nije do tv-a.

Došao kući pre oko sat i vidim da zeza.
Lepo radi negde od početka košarke.

Deluje mi kao neka zavera. Ne verujem da se pukim slučajem mrzne slika celoj Srbiji... Nije to do boxova, nikakvo azuriranje nismo ni imali da bi od jednom svima bugovalo...

Napisah na onoj temi za box pakete i kod mene na box4 optika zakucavanje slike isto

q11 box

Meni je jos juce pocelo da baguje kada sam vratio unazad,premotavanje je radilo ali kada pustim Play slika ide 2X kao da sam pustio premotavanje na 2X,ali zato danas jos gore nego juce.

Pre desetak minuta je prestalo da prekida sliku 😃

Opet secka, vraćanje unazad isto čas radi čas ne. I juče e se dešavalo u pojedinim delovima BG. Sad vidim u svim većim gradovima.

И код мене кренуло да се "смрзне" слика од 18 часова, а сада сецне или закочи, па дође себи.
Брука!

U celoj Srbiji imaju probleme i kao rade da sto pre to otklone.

Ево 10, 15 минута је све у реду.
Надам се да су средили и да је крај ове саге.

Malopre nije radilo, sad ne gledam Iris, odustao sam.

HP 4024 dva komada. Isti problem sa zamrzavanjem slike na optici. Kad se uđe u podešavanje STB-a #1397#, pa prva opcija, Network & Internet, pa onda zadnja opcija Ethernet Test, primetan je problem na četvrtom koraku testa DNS connectivity. Dakle, globalni problem sa DNS serverom i onim opsegom adresa koje su namenjene za IPTV uslugu. Sigurno niko ne zna tačno kad će ovo biti rešeno, pa se zato operateri uopšte ne javljaju.

Strasno je kako su arogantni i bahati.
Ok imaju problem ali napise se na sajtu ,portalu ili se pusti informacija u medije da postoji problem i da ce biti resen.
Ovako kako se oni ponasaju je nedopustivo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno