Za BOX pakete je sad 265 a bio je 200!
Ne znam kako je kod drugih, ja dobijam račun sa početne tri cifre 205. Koristim e-račun, a živim u Novom Sadu.Verovatno je za Vojvodinu drugi tekući račun.
Da potvrdim, ista lokacija, bio 325, nov 105 ...Samo da vam skrenem pažnju, ukoliko plaćate račune elektronski i imate sačuvan šablon za plaćanje BOX paketa ili fiksnog telefona, promenili su broj računa za plaćanje
na drugu banku i novi broj:
105-00......
Namestanje blutooth povezivanja sa stb hp4024Ako ga već nisi upario...
Kucaj #1397# čime ulaziš u meni STB uređaja (tu imaš i podešavnja za HDR i slično ali nisam to dirao, radi kako treba).
Kada uđeš u meni, nađi Blutooth i daj mu da traži uređaje.
Na DALJINSKOM drži zajedno OK i VIDEO KLUB dugme jedno 5 sekundi (krenuće da trepče crveno).
Prikazaće ti se kao RB11 ili tako nešto i samo ga upari.
Sve to radi dok se ne izadje iz podesavanja kad se izadje i dalje ostaje samo standardni daljinski BT ne radi a stoji da je povezanNamestanje blutooth povezivanja sa stb hp4024
Namestio sam blutooth konekciju daljinskog sa stb HP4024 kao sto je navedeno gore.
Mora brzo da se ukuca kod da bi se uslo u meni.
Daljinski je sa blutooth znakom na poledjini.
Instalater je tvrdio da ne postoji mogucnost da se podesi blootooth, pa sam
i njemu pokazao.![]()
4024 radi odlicno, bar koliko sam ja imao prilike da vidim, a jesam u vise situacija. Pozovi korisnicki i prijavi problem, nesto ti tu ne valja, mozda se gubi konekcija sa netom...Juče su sestri uveli optiku i doneli dva nova stb-a hp4024, ono je živo smeće u odnosu na Q11. Na vdsl-u je radio fantastično, a ovaj na optici malo malo pa zabaguje, i mora restart.
Nisi rekao bitnu stvar, da zabaguje kada se vrati unazad, u realnom vremenu radi lepo. Taj problem imam ja vec mozda 16 meseci, na sva tri hph07. Zvao, dolazili, gledali, i nista nikad nisu mogli da urade.Pozvao sam i prijavio, ovo se dešava kada se nešto vrati unazad, tada zabaguje, dok live tv ide normano. Kada se vrati unazad, nakon sat i nešto vremena zabaguje, dok drugi radi normalno u drugoj sobi. Sumnjam baš da optika prekida, ali videću šta će odgovoriti.
Ne bih rekao da je do box-a. Ja imam u istom stanu i q11 i hp4024. Oba rade dobro, a hp4024 čak i bolje i malo brže.Moj propust, izvinjavam se što nisam naglasio bitnu činjenicu. Znači da je očigledno problem u android boxevima, jer je Q11 radio bez problema 3 godine. Videću šta će reći, svakako može da odustane od ugovora u roku od 14 dana. Nekako to unazad se najviše i koristi, bar mi u kući, zgodno je da se premotaju reklame itd, a ako to ne funkcioniše kako treba, onda im džabe takva usluga.
Imam i ja tu kombinaciju, mada su me danas zvali i rekli da je u Novi Sad stiglo više komada hp4024, pa ako hoću onda imam pravo da razdužim stari q11 i uzmem novi, tako da mi oba boxa budu android uređaji. Otići ću sutra do poslovnice da vidim da li će biti tako kao što kažu ili samo pokušavaju da mi uvale i drugi dodatni (ukupno treći) STB.Ja imam u istom stanu i q11 i hp4024. Oba rade dobro, a hp4024 čak i bolje i malo brže.
Q11 nije stari debeli.Ja bih još uvek imao tog starog debeljka da ga nisam sam vratio kad mi je istekao ugovor. Počeli su onda naplaćivati dodatni stb i ja to isoristio da vratim debelu ciglu. Onda kad sam potpisao novi ugovor tražio dodatni stb i dobio hp4024. Da nisam to uradio imao bih još taj stari, spori stb.
Inače prvi put čujem da sami zovu da zamene stb za noviji. Kod mene u zgradi još uvek većina ima te stare debele i niko im ne nudi zamenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari