Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ti uradi onda kontra kao što sam objasnio ispod videa u postu, klikći LAN4 umesto 2 i 3, i to tako da ostane chekiran u IPTV, a ne u Internet, ili obratno kada vraćaš na Internet.
Malo besmisleno ignorisati ceo video ako je jedina razlika da se drugi checkbox klikne

Managed switch je odprilike ovoliko KP pretraga
ubacis kabl u svoju stranu powerline adaptera u jedan od njegovih portova koji konfigurises za mix, i onda internet u portove koje namestis za internet, a iptv u portove koje namestis za iptv, imam video za namestanje bas ovoga za ovaj switch.

Poslednja izmena:
Pa ti uradi onda kontra kao što sam objasnio ispod videa u postu, klikći LAN4 umesto 2 i 3, i to tako da ostane chekiran u IPTV, a ne u Internet, ili obratno kada vraćaš na Internet.
Malo besmisleno ignorisati ceo video ako je jedina razlika da se drugi checkbox klikne

Managed switch je odprilike ovoliko KP pretraga
ubacis kabl u svoju stranu powerline adaptera u jedan od njegovih portova koji konfigurises za mix, i onda internet u portove koje namestis za internet, a iptv u portove koje namestis za iptv, imam video za namestanje bas ovoga za ovaj switch.
Hvala puno na pomoći,iz nekog razloga ne mogu da pristupim modemu preko wifi,tako da sam zapeo tu.

opcija pristupa interfejsu rutera preko wifi-a mora se prvo ukljuciti (dok si prikacen preko kabla):
2023-04-05_09-59-51_W6B4mNQM3.png

zato sam ti i rekao da probas prvo preko wifi da ne bude posle da ne mozes da vratis sa IPTV na Internet

opcija pristupa interfejsu rutera preko wifi-a mora se prvo ukljuciti (dok si prikacen preko kabla):
2023-04-05_09-59-51_W6B4mNQM3.png

zato sam ti i rekao da probas prvo preko wifi da ne bude posle da ne mozes da vratis sa IPTV na Internet
Hvala po ko zna koji put,uspeo i da udje u u podešavanja modema i naravno kad skapiras suštinu veoma je jednostavno nekom portu dodeliti ili internet ili iptv.

Kako se vrši sortiranje kanala u favorites listi?I dalje u "Upravljaj kanalima" imam samo opciju da dodam/izbrišem kanale.

Vratili sortiranje kanala i povratak na prethodno gledani kanal (dugme koje je bilo za sliku u slici) u Iris 2.0. Upravo dobio azuriranje.
Ako si mislio na back taster za vraćanje na predhodno gledani kanal to koliko vidim nije rešeno na verziji softvera 1.99.16.

Ništa ne primetih posebno...inače na HPH07 kod mene je još uvek 2.5.4 firmware, znači ono nije klasičan update nego su odradili ovo oko back dugmeta i to sortiranje omiljenih kanala.

Kod mene stiglo na HPH07. Nisam pogledao na Q11.
Meni je to dugme ok za povratak (bivše za PiP), bar je tako nekad izgledalo dugme za vreme zemaljskih televizija.
Čini mi se da su ubacili mogućnost brisanja "Nastavi da gledaš" u podešavanjima, za naslove iz video kluba i za TV. Mislim da to raije nije bilo, zgodna opcija ali malo radikalno urađena, ili sve ili ništa :)

Imaju sigurno 5 dugmadi na daljinskom trenutno koja nemaju funkciju, ona u četiri boje i ono mikrofon dugme, gde se valjda birao jezik, koje ničemu nije služilo u zadnjim nadogradnjama jer nisi mogao ništa da biraš.

Povratak na prethodni kanal mi lepo legao. PiP sam inače koristio za to uglavnom.
Realno su od 2.0 Irisa izbacili jednu lepu gomilu korisnih opcija zarad izgleda.

Onda je bio beki update .Ajd ako citaju nek dodele dugme za mozaik i dual audio bar na sporrskim kanalima kao i video klub u FULL HD u , kad ih vec 4K signal Arene Sport ne zanima ili otvaranje boxa .

E dobro je ovo za brisanje prethodno gledanog sadržaja u video klubu...ostali mi nedovršeni silni naslov iz HBO OD tokom zimske promocije, od Belog lotosa do onih SAS-ovaca, mislim, odgledao sam sve to ali ne i odjavne špice i on ih onda tretira kao nezavršeni odnosno neodgledani sadržaj, sad jednim potezom pera ode sve u kantu, baš je upadalo u oči kad se otvori glavni meni. Znači, podešavanja pa istorija gledanja, ne može pojedinačno da se briše što napisa Neša ali bolje i ovo nego nikako.

Da li je klasičan apdejt ili nije nevažno je, pisali su ljudi da imaju 2.6.5 valjda verziju i da ima kao neke razlike u odnosu na 2.5.4. e sad šta je istina ne znam. Na onom starom belom debelom i ne znam koji mu je firmware, nešto piše sa gomilom slova i brojeva i nije 2.5.4 kao na HPH07. Što se mene tiče to je to, ostaje žal što se ovo sortiranje ne odnosi na sve a ne samo na omiljene kanale a što se pip-a tiče svakako da lažu kada kažu da ne postoje više mogućnosti kada ima tih par slobodnih dugmića još za isprogramirati. A stvarno i bez zezanja te priče oko ''otvaranja'' boxa i 4K signala zaboravite, iz više razloga. Video klub u FHD bi možda i mogli da odrade ali 20% da će biti a 100% da neće :D

...
Imaju sigurno 5 dugmadi na daljinskom trenutno koja nemaju funkciju, ona u četiri boje i ono mikrofon dugme, gde se valjda birao jezik, koje ničemu nije služilo u zadnjim nadogradnjama jer nisi mogao ništa da biraš.
...
crveno dugme sluzi za restart

Nocas bio apdejt za hph07 kod mene, verzija softvera 1.99.16, i dalje mio ne radi back dugme?

Stigao update, ali kada se ide u sortiranje favorites liste ima izlistano samo 50 kanala.Ostali favorit kanali se nalaze u favorit listi ali se ne mogu sortirati.

Meni radi na HP4024 ali ne radi na q11. Na q11 trenutno to dugme ne služi ničemu, ne radi ni pip ni back
Ne radi na Q11, probao danas na oba. Nema nikakvu funkciju.
Da li je ovo osnov za opravdanu, hitnu i neophodnu zamenu STB uređaja :)

Zaboravio sam da su stavili crveno dugme za restart, da nas ne šetaju mnogo :)
Slabo gledam teletekst zadnjih (mnogo) godina. Jeste zeleno za teletekst na kanalima gde postoji teletekst.

Popravili su na HPH07 da nestane "MUTE" znak kada stišaš na nulu posle par sekundi. Bravo!

Da li nekome radi CEC na HP4024? Imam LGTV i nikako da proradi.

Pominjao je neko na temi da radi cec na 4024 (prošli fw, doduše)

Dobih nazalost update...
Kakva glupost sa ovim back dugmetom .Nema ga ni EON .Da ukines PIP zbog toga a nema ga EON bez veze a to ti komparativna prednost u ponudi .Kao da ih je savetovao neko iz SBB a .Da su bar pustili mozaik koji su imali ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno