Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije resenje strelica na dole a jos manje dva puta strelica na dole da bi imao pristup sadrzaju. Samo kazem da je u odnosu na stari UI ovo nedostatak i meni iskreno fali, puno puta propustim utakmicu ili neku seriju a da nisam ni znao termin iste i slucajno je vidim pri promeni kanala, sada tu mogucnost nemam.
pa isto je na EON u .Treba vremena da se naviknemo .Meni licno je Bas smetala ona traka sa slicicama koju cekas 5 sekundi da se pomeri .Ovako sam mozes da vidis kad hoces i krace stoji na ekranu a traka je svakako manja ako ne stisnes strelicu na dole i ne smeta kad i prebacis kanal .
 
Okay ali ja nikad nisam rekao da mi je EON reper kao ni to da mi se EON UI dopada. Naravno sve je stvar navike ali je problem sto od funkcionalnosti ti odradis downgrade UI i pustis korisnicima. BTW inace ta traka koja je tebi smetala klikom na back dugme se mogla sakriti, mislim da je isto i ovde na v2.
 
Садржаји у видео клубу на Ирису нису у HD резолуцији. То је скандал своје врсте.

Polako, ne srljaj i ne zuri, bice video klub u HD-u za koju godinu, za sada je sve u full SD rezoluciji. Ti bi da imas sve odjednom? Mnogo smo postali razmazeni, eno covek hoce 4k kanal, nema premotavanja pornica. itd.

Ovo za opciju back, kada se pritisne dugme slika u slici izbaci prethodno gledani kanal.
 
Калибришите екран тв и ставите на адаптив хдр.
 
Dok ide televizija ili radio, ukucati kod * 104030 *

Otici na wifi i povezati Iris box na net. Izvaditi lan kabal, da bi yt radio, ne samo yt nego bilo koja aplikacija ce jedino na wifi raditi.

Instalirati neki tv launcer (ja sam skinuo na fles i ubacio u box, apk ATV_Launcher_v0.1.5_pro_Apk4all.com), zatim ga pokrenuti. Zatim skinuti opet apk za yt na fles i instalirati (ja sam instalirao verziju i radi, YouTube for Android TV_v2.12.08_apkpure.com)

Ne moze jednostavnije :)

Pogledajte prilog 305737
Kako ovo izvesti na hp4024? Nema developer opcija niti neki filemanager da bih instalirao
 
Moraće da može 😁 krivo mi je što sam vratio stb koji su braća monteri izgubili u zgradi, taj stb bi do sada bio već rootovan i provaljen. Može se dzampovanjem dva pina ući u recovery, doduše zahteva otvaranje boxa
 

Prilozi

  • msg502187645-4179.jpg
    msg502187645-4179.jpg
    175.4 KB · Pregleda: 89
Ne možeš ništa brickovati iz ovog stock recoverya ali ne može ni ništa drugo.
Kad se uključe developer opcije nema ništa, kao da smo samo "guest" account na uređaju. Bez USB debugginga nema ni adba iz wina a ne možemo ni u fastboot ući. Izgleda da je Telekom naučio lekciju)))
 
Novi Sad će izgleda biti poslednji grad za Iris 2.0
 
Mozda su prekinuli update bas zbog back dugmeta i sortiranja kanala. Vidim da se dugo niko nije kavljao da mu je stigao novi Iris 2.0.
 
Moze se aktivirati fastboot na HP4024 preko U-Boot-a. Posle aktviranja fastboot-a unlockuje se bootloader i flashing i mogu se flesovati sve particije. Najveci problem je AVB2 koji posle reboot-a sve vraca na default.
Evo link ove poslednje nadogradnje update_2.6.7.zip
 
Jesi probao da flesujes magisk posle zipa? On bi trebao da sredi boot image
 
Posle flesovanja bilo koje particije vise ne podize sistem,prijavi da hash nije u redu i rebootuje se. Kad vratim original particiju proradi.
 
Nema razloga za zurbu,meni se kod starog irisa nikad nije desilo da kod prebacivanja kanala se uredjaj ukoci na desetak sekundi a sada se kod irisa 2 to desi bar jedanput dnevno.
 
Moze se aktivirati fastboot na HP4024 preko U-Boot-a. Posle aktviranja fastboot-a unlockuje se bootloader i flashing i mogu se flesovati sve particije. Najveci problem je AVB2 koji posle reboot-a sve vraca na default.
Evo link ove poslednje nadogradnje update_2.6.7.zip
Bas tako. Unlock bootloadera je samo privremen jer se ponovo zakljuca kad se ukljuci u struju i ne podize sistem.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno