Nema. Zato sto je novi iris sh*t! Jednu od najuobicajenijih komandi su strucnjaci izbacili. Video klub totalno nepregledan. Puštanje filmova u video klubu je kod mene znatno sporije. I ubrzavanje takodje. Cuje se prvo zvuk, a slika zamrznuta, pa tek posle 3-4 sekunde pusti sliku.Potrebna pomoć.
Gde je sada dugme back, vrati na prethodno gledan kanal na IRISU 2.0?
Hvala unapred!
Hvala.Nema. Zato sto je novi iris sh*t! Jednu od najuobicajenijih komandi su strucnjaci izbacili. Video klub totalno nepregledan. Puštanje filmova u video klubu je kod mene znatno sporije. I ubrzavanje takodje. Cuje se prvo zvuk, a slika zamrznuta, pa tek posle 3-4 sekunde pusti sliku.
Meni je stari iris odlicno radio. Ne znam da li je vama ostalima nesto zezalo, pa ste sada odusevljeni.
Vracanje iz video kluba ili settingsa je sada komplikovanije. Ranije ides samo back dugme i vratis se na uzivo. Sad moras da stiskas tv dugme.
Jel to na optici? Na optici ne sme da kasni. Kod mene su ucitava sve dok trepnes.Nema. Zato sto je novi iris sh*t! Jednu od najuobicajenijih komandi su strucnjaci izbacili. Video klub totalno nepregledan. Puštanje filmova u video klubu je kod mene znatno sporije. I ubrzavanje takodje. Cuje se prvo zvuk, a slika zamrznuta, pa tek posle 3-4 sekunde pusti sliku.
Meni je stari iris odlicno radio. Ne znam da li je vama ostalima nesto zezalo, pa ste sada odusevljeni.
Vracanje iz video kluba ili settingsa je sada komplikovanije. Ranije ides samo back dugme i vratis se na uzivo. Sad moras da stiskas tv dugme.
Kako je već pomenuto, nema te opcije na IRIS-u 2.0. Meni će to najviše nedostajati. Imam nekih 50-tak kanala koje sam sortirao i samo njih gledam (zapravo 90% vremena prvih 20-30). Kad bih mogao da biram, ostao bih na starom IRIS-u samo zbog toga.Gde se radi sortiranje, izgiboh tražeći?
moses da napravis listu svojih fejv kanala i da ih setujes da samo njih otvaras .Ne moze redosled i Broj da se menjaGde se radi sortiranje, izgiboh tražeći?
Katastrofalno resenje,komanda jednostavno izbacena.Jedina nada mi je bila da pokusam sa slika u slici,pa sa OK da miksam iz ekrana u ekran,a onda se poceo uporedo da ide audio sa oba kanala.Katastrofa! I isto sto me mnogo iritira (bar mene jer sam pre tako lakse pronalazio na kojoj areni je prenos kog meca) je sto su ukinuli (tj.nisu ukinuli nego dodali jos brdo koraka) onaj deo grafike gde kada prebacis na neki kanal pre ti je odmah pisalo sta je bilo,sta je trenutno i sta ce biti.... sad toga vise nema ustvari ima,ali moras levi taster pored OK,pa tamo da tumaras kroz meni. Premotavanje unazad je isto postalo problematicno,kao da ono 2x,4x,8x,16x... ispisuje bez obzira na to koliko puta aktiviras taster... Za ostalo i nemam nekih vecih prituzbi... slika u slici je tako lose resenoPotrebna pomoć.
Gde je sada dugme back, vrati na prethodno gledan kanal na IRISU 2.0?
Hvala unapred!
Kod mene prihvata #1397#Zna li neko kako se sada pristupa skrivenim podešavanjima na Mts-ovom Huawei Q11 risiveru?
Od kada se pre par dana ažurirao softver na Iris Tv-u, ne prihvata * 104030 * , niti #1397#.
Uopšte ne prihvata komandu " * ", niti komandu "#".
Umesto da isprave greske i da prilikom sortiranja omoguce numeraciju od 1. pa nadalje, oni ukinuse sortiranje. Jednostavno resenje.Nema sortiranja, nema dugmeta za povratak na prethodni gledani kanal... Ma divota od Iris-a 2.0. Dve najbitinije stvari za normalno gledanje programa su ukinuli. MTS strucnjaci
Ma najcrnje je sto mene sad salecu stariji ljudi u ulici i traze da im pokazem koji je novi BACK taster na daljinskom i kada im kazem da ga vise nema ne veruju mi vec se naljute... u fazonu da ne zelim da im pomognemUkinuli da ne zbunjuje narod 🤣🤣
ja se ne secam da sam video,a i probao sam vecinu tastera nijedan nije BACKPa možda i ima, šta piše u uputstvu novom?![]()
pa zato Nema beck dugme i na Eonu .Meni radi sve super. Bolji mi je od starog. Lepši i jednostavniji za upotrebu. Sličniji eonu. Nema povratka na prethodni kanal ali te kanale koje vrtim svakako znam brojeve pa mi nije teško da kucam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari