Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko uspeo da upari bluetooth daljinski od andorid TV sa iris daljinskim? TV je XIAOMI P1 55" SMART.

Da li je uopšte dobio neko Iris 2.0 u poslednja 2-3 dana?

Nein...

Kazem vam verovatno su dobili reklamacije na novo azuriranje i onda su prekinuli dalje sirenje update-a.daj boze da je tako i da poprave to sto ne valja,nadamo se.

Mislim da odavno nema nekog ubdatea na 2.0 a mislim da u Vojvodini ni jedan grad nije azurirao sistem. Ako gresim nek me neko demantuje.

Mislim da odavno nema nekog ubdatea na 2.0 a mislim da u Vojvodini ni jedan grad nije azurirao sistem. Ako gresim nek me neko demantuje.
Na severu Bačke,2.0 izašao pre oko mesec dana🙂.Ali bolje da nije,bar dok se ne reše neke opcije koje kod 2.0 ne postoje.Sortiranje kanala,back dugme za prethodno gledani kanal....

Када си у апликацији изађеш из ње а када гледаш програм уживо да се вратиш на претходни. То би било логично.
Сортирање канала и додаљеивање нове позиције ме више брине али није немогуће урадити.

"Back" dugme, kada sme već kod njega :)
Da li na Irisu 2 radi kao dugme za povratak na "Live" ili "Uživo" program?
Gledam košarku i još nešto sporta većeras, pa kada vratim na pet, deset minuta unazad i pogledam šta me zanimalo. Da li se i dalje pritiskom na Back dugme vrati na direktan prenos tog istog kanala.
Isto to radi i ako se izabere neka od prethodnih emisija sa trake.
Setio se da umem dosta i za to da ga koristim. Ne razumem šta im je komplikovano da prekopiraju instrukciju za jedno dugme...

Ma ne, back dugme otvara meni sa strane, ako hoces da odes na live moras da klikces jos dva tri puta neke dugmice, kazem da je funkcionalnost u drugom planu na ovom irisu 2

Da li je neko dobio nove stb uredjaje? Bila je priča da ih nema na stanju I da zato ne mogu da zamene korisnicima. Ja čekam jedno 2 meseca da mi zamene jedan koji zakucava pa da vidim da li je jos neko imao ovakvo iskustvo?

U NS imaju.

Da li je neko dobio nove stb uredjaje? Bila je priča da ih nema na stanju I da zato ne mogu da zamene korisnicima. Ja čekam jedno 2 meseca da mi zamene jedan koji zakucava pa da vidim da li je jos neko imao ovakvo iskustvo?
Dobio ja, pre 7 dana.Obnovio ugovor(dodao tv) i doneli mi 2 nova HP4024.

Hvala drugari na odgovoru, ja sam u Beogradu i dalje se prave blesavi. Moguće da su im to aparati za nove ili za korisnike koji obnavljaju ugovor. Mi kojima je ostalo još godinu dana im očigledno nismo bitni.

Da update je i kod mene isao oko ponoci sam se uredjaj restartuje .To je to do negde 2025 sto se tice Irisa znajuci Telekom .Steta je sto ne puste mozaik koji su imali u 4K kanale Arene i promenu biranje audio feeda na sportskim kanalima pre svega .Naravno i back dugme i sortiranje kanala mada meni to licno ne smeta ..Ako čita neko ovo iz Telekoma bilo bi lepo da primene sto pre ako je vec otkljucavanje boksa nemoguca misija i poduhvat za ovo im treba dobra volja i 2 sata nekog IT inzinjera ionako je gomila sa SBB prešla na Telekom .

Прелаз на 2.0 ишао нешто пре поноћи али упдате фирмвера око 9 преподне.

U toku noći Telekom kurirska služba isporučila IRIS 2.0😂
Potvrđujem sve predhodno izrečeno, samo kozmetika bez nekih funkcija o kojima se već pričalo.

Mogli bi napisati i koji je grad u pitanju 😁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno