Na severu Bačke,2.0 izašao pre oko mesec dana🙂.Ali bolje da nije,bar dok se ne reše neke opcije koje kod 2.0 ne postoje.Sortiranje kanala,back dugme za prethodno gledani kanal....Mislim da odavno nema nekog ubdatea na 2.0 a mislim da u Vojvodini ni jedan grad nije azurirao sistem. Ako gresim nek me neko demantuje.
Tesko obzirom da back dugme sada sluzi za izlazak iz menija aplikacija .Nadam se da i nece dok se nerese ti problem po meni sistem bez Back dugmeta je promasaj.
На уживо мораш тв тастер да притиснеш.
Dobio ja, pre 7 dana.Obnovio ugovor(dodao tv) i doneli mi 2 nova HP4024.Da li je neko dobio nove stb uredjaje? Bila je priča da ih nema na stanju I da zato ne mogu da zamene korisnicima. Ja čekam jedno 2 meseca da mi zamene jedan koji zakucava pa da vidim da li je jos neko imao ovakvo iskustvo?
U Zrenjaninu takodje imaju HP4024Da li je neko dobio nove stb uredjaje? Bila je priča da ih nema na stanju I da zato ne mogu da zamene korisnicima. Ja čekam jedno 2 meseca da mi zamene jedan koji zakucava pa da vidim da li je jos neko imao ovakvo iskustvo?
Ti si bas optimista. Ko da ih ne znasKazem vam verovatno su dobili reklamacije na novo azuriranje i onda su prekinuli dalje sirenje update-a.daj boze da je tako i da poprave to sto ne valja,nadamo se.
U ponoć kreće.Da li je uopšte dobio neko Iris 2.0 u poslednja 2-3 dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari