Kao korisnik/pretplatnik MTS-a i SBB-a,hocu na smart TV-u da gledam ,necu da se zbog raspada strima selim na MTS IPTV BOX.Boksovi me ne zanimaju,niti Sbb-ov,niti MTS-ov.Pa sigurno nije svrha Iris (Go) Smart aplikacije da je instaliraš na isti STB na kom imaš IPTV uslugu i možeš da koristiš to umesto svakako inferirniji kvalitet "Go" stream-a![]()
To što ti nosiš dodatni STB na drugu adresu na kojoj nemaš? MTS IPTV uslugu je van zamišljene uloge tog STB-a,
Hvala ti na odgovoru. Ipak, kada na isti kabl stavim drugi uredjaj, on radi bez problema. A ovaj koji ne radi lepo, kada ga prebacim na kabl na kome je ovaj koji je u redu, ponovo ne radi. Tako da sam na kraju stekao utisak da je ipak do uredjaja....Nisi ga povezao na odgovarajuci port na ruteru,ta greska je kada box nema lan konekciju.
Wifi extender se bežično povezuje sa ruterom i pritom preko svog mrežnog porta isporučuje vezu za IPTV STB. A dodatno baca wifi signal za net, kao i svi drugi extender-i. Preduslov je da ruter/ONT bude Huawei (npr. Q2).Imam pitanje kako funkcionise to povezivanje jednog tv sa ruterom preko tog wi fi extendera koji daju?
Imam tv na spratu a ne bih da sprovodim kabal do gore ako radi ta opcija
Napravi preko Button Mappera na neko dugme da pokrece Lancer, ako ne radi Button Mapper posle restarta udjes u Android/Accessibility settings i omogucis Button Mapper.Da pitam još jednom možda neko odgovori. Nakon instalacije ATV i Button mapper-a na HPH07 kako pokrenuti te aplikacije? Aplikacije su instalirane ali daljinskim ne mogu da ih pokrenem iz programa.
Hvala.
Ako si uključivao wifi na boxu: isključi ruter iz struje. Kad izbaci network settings, isključi wifi na boxu, zatim uključi ruter.Hvala ti na odgovoru. Ipak, kada na isti kabl stavim drugi uredjaj, on radi bez problema. A ovaj koji ne radi lepo, kada ga prebacim na kabl na kome je ovaj koji je u redu, ponovo ne radi. Tako da sam na kraju stekao utisak da je ipak do uredjaja....
Hvala na odgovoru ali taj deo znam. Pitao sam kako pokrenuti instalirane programe preko daljinskog. Taj Button mapper bi trebalo prvo da pokrenem da bih ga podesio.Napravi preko Button Mappera na neko dugme da pokrece Lancer, ako ne radi Button Mapper posle restarta udjes u Android/Accessibility settings i omogucis Button Mapper.
Ja sam stavio ovako i čini mo se da slika najboljaKako vam radi trceci kajron na androidima.
Na Eonu radi kao podmazan,na Iris Smartu,zna da malo secne,ne klizi dobro kao na EONU.
Hvala puno 👍🏻Lako
Prvo instaliras lancer pa button mapper (ako si to vec uradio a predpostavljam da jesi) instaliraj ponovo burron mapper i na kraju instalacije otvori ga odmah (jer ti daje opciju open) i dodaj dugme za lancer, posle je lako, tu je lancer pa mozes sve iz njega.
Poremetili su mi redosled kanala koji sam sama nastelovala. Zasto to rade, ja treba 10x da se bakcem i redjam kanale kad oni vrate na staro s vremena na vreme.Укинули су неке SD канале, пр. РТС1 ХД је сада на 101,102, да не буде дуплих канала.
Код мене још нису изменили канале.
I koliko se vremena i živaca utroši dok (ponovo) ređamo kanale po našem, stvarno su bezobrazni... Pre mesec dana su isto to uradili ali su posle vratili kako je bilo, ali izgleda da sad od toga nema ništa, nego će nastavljati ovako...Poremetili su mi redosled kanala koji sam sama nastelovala. Zasto to rade, ja treba 10x da se bakcem i redjam kanale kad oni vrate na staro s vremena na vreme.
Na drugom tvu su mi ostali kanali onako kako sam ih poredjala a na prvom su izmenili i istumbali da sad moram ponovo sa redjam kanale kako mi odgovara🤦♀️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari