Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odnesem ga na lokaciju gde nema MTS infrastrukture,stavim Iris Smart app i taj tamo gleda.
Uzmi daljinski molim te. Procitaj sta sam napisao sve kristalno jasno. Mislim da bi dete od 9 godina odradilo kako se kaze i kako radi.
Napisao si da ti se podize u MTS IPTV,meni treba da se dize u IRIS SMART.

Covece jedan klik, jos jednom jedan klik i ti si u smart aplikaciji.
Ali on želi da automaCki boot-uje u Iris Smart sad će opet isto reći. :ROFLMAO:

@HDMI Probaj sa aplikacijom App cloner da upališ Auto-start na Iris Smart .apk pa ga možda i napraviš da se pali sama pri paljenju. Niti garantujem da će raditi niti ima smisla cimati se za to, objasnio ti M J sve već.

Covece jedan klik, jos jednom jedan klik i ti si u smart aplikaciji.
Mapper koji sam ja skinuo, nece da mi otvara ATV laucher.
Posalji mi sliku ako možeš, tvog mapera,jer taj prvi koji je bio na APK pure,nije ni hteo da se instalira.

Button Mapper 1.51 ti je zadnja verzija koja radi na starijim (4.3+) verzijama androida.
Button Mapper verzija 2.54 je za android 11+

Nađi za dž ili kupi pro verziju da bi imao sve funkcije...

Poslednja izmena:
Hvala svima.
Sa verzijom 1.51 ,maper i ATV rade.Maperi koje sam instalirao nisu bili dobri.
Radi i prelaz iz MTS IPTV u Iris smart,jedino sto je skrolovanje daljincem iz one uspravne liste,katastrofalno sporo,takoreći neupotrebljivo,ne znam kako je kod vas.Kanal za kanalom je bolje.
Poredim sada Iris smart na Nvidiji,sa air mouse kontrolerom,skrolovanje iz uspravne liste, 50 puta je brže.
Moja ideja je bila da uvek ostane u androidu,bez da po ulasku u MTS IPTV maperom ulazim u Android,jer boks treba da koriste stari ljudi,sto manje komplikacija i poteza,isključivo u Lan vezi,nikakav Wi-Fi.Zaboravice sutra i zvezdicu i lozinku.
Ostaje da vidim kako radi na SBB mreži, i kako će se ponašati kada je neki značajan Arena spektakl,da se ne raspadne kao Iris GO.Ako bude stabilna onda vredi,ako ne budu Arene stabilne, boks nece ni ici na udaljenu lokaciju,vratiću MTS IPTV,i to je to.

Poslednja izmena:
Naravno da će da se raspadne kad je isti stream i isti serveri šalju stream i na "Iris GO" i "Iris Smrt" aplikacije, sve je to ista "Go" platforma.. .samo je Smrt app trenutno još bagovitija.

EON je miljama ispred,sreca te na Nvidiji Iris bar leti.Nidijia +EON+Iris smart je ne dobitna,nego bingo, premijum, deluxe kombinacija.Jedino sto ako se raspadne Iris smart,moram da prelazim na MTS BOX.

Evo overih i ja tu iris SMART aplikaciju. Fino radi na Shieldu ali tek sam počeo da testiram :)
Još EON kada bih imao i full house!

Poslednja izmena:
Da i ja sam stavio na Nvidia Shield i radi relativno lepo, brze reaguje i prebacuje kao i premotavanje unazad lakse.
Puca na nekim kanalima povremeno ali cenim to je u razvoju bice bolje.
Jedino sto nema ili nisam nasao podesavanje kvaliteta slike, bolja je slika na Iris Boxu za sad.

Na Nvidia Shieldu eksra brzo radi,puca na kanalima za koje niste pretplaceni.Slika je bolja na MTS boksu.
Uradio sam razmestaj kanala,da bi se posle sam od sebe vratio na difolt,bacih u vodu sat vremena mucenja.
Kako ide dodavanje u favorit listu,nisam stigao dotle?
Za sada najveca zamerka ide na kvalitet slike.Nije da je slika losa, nego mora biti puno bolja,zaostaje i za MTS boksom,i za EON app-om.

Da i ja sam stavio na Nvidia Shield i radi relativno lepo, brze reaguje i prebacuje kao i premotavanje unazad lakse.
Puca na nekim kanalima povremeno ali cenim to je u razvoju bice bolje.
Jedino sto nema ili nisam nasao podesavanje kvaliteta slike, bolja je slika na Iris Boxu za sad.
Nema.

Na Nvidia Shieldu eksra brzo radi,puca na kanalima za koje niste pretplaceni.Slika je bolja na MTS boksu.
Uradio sam razmestaj kanala,da bi se posle sam od sebe vratio na difolt,bacih u vodu sat vremena mucenja.
Kako ide dodavanje u favorit listu,nisam stigao dotle?
Za sada najveca zamerka ide na kvalitet slike.Nije da je slika losa, nego mora biti puno bolja,zaostaje i za MTS boksom,i za EON app-om.
Meni je pucalo na Pinku, znaci ne na kanalu gde nisam pretplacen. Samo pukne i pise neka greska i cao, resetovo ne vredi.
Ostali kanali rade normalno ali taj koji pukne nece. Ali ko sto rekoh neka samo razvijaju bice to bolje vremenom.

Od tri STBa na jednom imam problem da su nestali neki kanali. Nema 699-707 (Arene) i 710-712... Mozda jos neki...

Jel se to nekom desavalo?

Tek tako promene bez obavestenja... ocekuj da ce se pisati jos mnogo puta...

Nije svima promenjeno, verovatno menjaju postepeno i po regionima.

Bio bi red da onima koji imaju HD kanale naprave raspored kako treba a ne da nam dupliraju sve kanale.

^ Haha. "Bio bi red". I oni su se na ovo nasmejali. Ukinuli, premestili,... Jednom rečju, zabrljali

Da li ima neko jedno slobodno mesto za Android aplikaciju na prodaju?

Dao sam prijatelju Iris smart na test,Arene trokirale sinoc, tako da od Iris GO ili Smart,nema leba nazalost.
EON obican, ili smart,nema tih problema, tako da je ovo jedna takoreci beskorisna aplikacija,koja ne moze da resi Arena gledanje.Odustajem kompletno, od bilo koje Iris app,EON ostaje primaran i nezamenjiv, svetlosnu godinu ispred iris zezancije.Niti familiji,.niti prijateljima i drugarima, nemam leka za pouzdano arena gledanje.
Da li se Arena Cloud raspada, ili je tu situacija drasticno bolja?

Poslednja izmena:
Naravno da će da se raspadne kad je isti stream i isti serveri šalju stream i na "Iris GO" i "Iris Smrt" aplikacije, sve je to ista "Go" platforma.. .samo je Smrt app trenutno još bagovitija.

Rekoh ti pre neki dan.
Iris Go je samo UI šminka u odnosu na MTS TV Go, backend je isti krš kao i ranije. Doduše jesu promenili podešavanja i prešli sa HLS + Verimatrix DRM na DASH + Widevine DRM.

Korisnik MTS-a,kada instalira Iris Smart na svoj TV,dobice raspad Arena, pa ce morati da se prebaci na IPTV BOX, mislim koja je svrha Iris aplikacija?
Kada bi se ovo desilo EON-u,pa oni bi propali.

Pa sigurno nije svrha Iris (Go) Smart aplikacije da je instaliraš na isti STB na kom imaš IPTV uslugu i možeš da koristiš to umesto svakako inferirniji kvalitet "Go" stream-a :D :D
To što ti nosiš dodatni STB na drugu adresu na kojoj nemaš? MTS IPTV uslugu je van zamišljene uloge tog STB-a,

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno