Može da se instalira na 3 uredjaja bez obzira da li je tv, mobilni, tablet... Tako da možeš da instaliraš na 3 televizoraMoze li se jedan isti nalog instalirati na vise televizora(u istom stanu) ili je tv limitiran na jedan uredjaj kao kod sbba tj na eonu?
A je l negde mogu da vidim spisak trenutno logovanih uređaja?Može da se instalira na 3 uredjaja bez obzira da li je tv, mobilni, tablet... Tako da možeš da instaliraš na 3 televizora
Tako sam i pomislio ali mi je izgledalo nekako nemoguće i glupo da tako nešto urade. Hvala na odgovoru.@miletich Tako što je taj STB vezan za njegov ugovor a samim tim i za njegov TV paket, on očigledno plaća jeftiniji paket sa manje TV kanala.
koji je to iris go sajt, moze web adresa?Ponovo daješ netačne informacije 😂
@dacha123 Na Iris Go sajtu je moguće videti i spisak uređaja i preostali broj brisanja i kog datuma se resetuju ta kvota. I promeniti im nazive.
Pogledajte prilog 361671
Ok Ok nisam nikad snimio da pise Iris GO gore levo malim slovima. To je zamene bio Iris na kompu preko weba kako god.Brate... 😂😂
Kod:https://iris.mts.rs
kod mene je 4024 i takodje optika,i ako dobro kapiram problem je kad ide program liveOdgledao danas do kraja nešto dokumentarno na docubox-u, od petka uveče.
Radi mi premotavanje, bar šta sam pogledao i sinoć i jutros.
Dva Q11 i jedan HpH07 imam od STB-ova, na optici sam.
Jesi uradio restart stb?meni je ostao sat po starom vremenu
da li da ja čačkam nešto u podešavanjima ili će se vremenom rešiti
Upitno je i to čak. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim za TV aplikaciju ali na tabletu vrti onaj krug beskonačno a u browser verziji ne reaguje na logovanje, kao da klikćem na wallpaper, enter takođe nula. Dakle, ne izbacuje opciju za zamenu željenog uređaja. Podršci je trebalo 5 dana da reši to (resetuje licencu), a pretpostavljam da je u pitanju jedan klik.Ne možeš, ali kad budeš pokrenuo 4 uredjaj izbaciće ti listu koja 3 koristiš i koji hoćeš da zameniš.
Kako mogu da promenim korusnicko ime kod Q11 boxa?
Kod mijih roditelja je u stanu Q11 dok je kod mene u kuci HP4024, ja imam plavi paket i otkljucano dosta kanala. Inace zivimo u razlicitim delovima grada.
Kako Q11 ima dosta bolji odziv doneo sam ga kod mene i radi ali ostao je paket koji moji rodetlji imaju. Promenio sam naziv profila kao sto je kod mene, restartovao uredjaj i opet isto.
Kada odem u podesavanja pa pa podesavanja uredjaja vidim da stoji kao korisnicko ime ono sto je kod mojih roditelja i nemam opciju da ga promenim ...
Moze da se menja oprema i radice, ali ne moze da se promeni korisnicko ime, tako da mozes koristiti tako sa kanalima koji sleduju tvojim roditeljima, a oni da gledaju kanale koji sleduju tebi…Ne može da se menja oprema.
Znači, tu koju si dobio opremu, zaveli su u sistem i ona radi samo kod tebe, kod drugih ne.
Ako se dobro sećam, tehnicari uzmu mac adresu uredjaja i u centrali je ubace.
Secam se kada je tehnicar dosao da zameni opremu. Prvi stb je zamenio-radi, a pre toga stari stb je kako kaze "ubio ga". Odnosno pre dolaska ga je skinuo.
U toj žurbi, u sistem nije uneo drugi stb. Kaze taj nece raditi, kada se vratim u firmu, ubaci cu u sistem, pa te zovem. Proslo sat vremena, lik zove i kaze povezi, povezao sam i sve radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari