Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li se jedan isti nalog instalirati na vise televizora(u istom stanu) ili je tv limitiran na jedan uredjaj kao kod sbba tj na eonu?

Koliko se kanala moze premotavati u Box 3 paketu?

Moze li se jedan isti nalog instalirati na vise televizora(u istom stanu) ili je tv limitiran na jedan uredjaj kao kod sbba tj na eonu?
Može da se instalira na 3 uredjaja bez obzira da li je tv, mobilni, tablet... Tako da možeš da instaliraš na 3 televizora

Eto jos bolje, nisam se logovao na Iris Go sajt jer nemam mts internet na laptopu, samo IRIS SMART i IRIS GO na telefonu.

Zdravo svima,
Uzeo sam MTS optiku i televiziju i dobio ovaj novi stb 4024, e sad, pošto su deca navučena na youtube sa tastom sam zamenio i uzeo njegov HPH07 ali na njemu više nemam full paket pa me zanima kako ke to moguće?

Brate... 😂😂

Kod:
https://iris.mts.rs
Ok Ok nisam nikad snimio da pise Iris GO gore levo malim slovima. To je zamene bio Iris na kompu preko weba kako god.
Ni url ne kaze Iris GO samo Iris. Iskreno to retko i koristim,

Jel ima koe da trenutno ne radi vracanje unazad na iris tv,meni od sinoc ne radi,samo zakuca..da budem precizan,kad udjem u tv vodic pa nadjem neku emisiju unazad.nju pustti,ali kad gledam nesto uzivo,i hocu da vratim unazad ili da pustim ispocetka,samo zakuca..onda mora restart,a danas pokazuje premotavanje X64 ali se nista ne desava..jel to tako treba ili..imam mts nekih 15ak dana,pa nisam bas sve jos provalio..

Odgledao danas do kraja nešto dokumentarno na docubox-u, od petka uveče.
Radi mi premotavanje, bar šta sam pogledao i sinoć i jutros.
Dva Q11 i jedan HpH07 imam od STB-ova, na optici sam.

Baguje im sve zestoko zadnje vreme, pogotovo ako se to pokusa sto si ti radio, zivu emisiju ili sta god vratiti na pocetak.
Zavisi od kanala na kome se to radi pa nekad odradi bez problema a nekad zabode.
Zeljno iscekujem update softwara kako za boxove tako i za Iris smart i nadam se da ce se neke stvari resiti.

Odgledao danas do kraja nešto dokumentarno na docubox-u, od petka uveče.
Radi mi premotavanje, bar šta sam pogledao i sinoć i jutros.
Dva Q11 i jedan HpH07 imam od STB-ova, na optici sam.
kod mene je 4024 i takodje optika,i ako dobro kapiram problem je kad ide program live

Za taj sam samo čuo da kukaju :)
Gledao sam fudbal juče, vraćao na golove u nekoliko prilika i nije se ništa dešavalo. Meni HPH07 hoće dosta da "cima" pri premotavanju (staviš na 16 i jedva se vuče pa onda malo leti pa opet...) dok je Q11 malo sporiji sa odzivom (jedva ali primeti se) ali mota bez greške.
Isto se pokazalo i kod prebacivanja kanala.
HpH07 resetujem ponekad, retko, da kažem jednom mesečno, Q11 skoro nikada.
Uzeli su te Skyworth koji nisu baš ono, da kažemo, baš najbolji :)

Ne pravi tu razliku Skyworth vs Huawei već buđavi Android vs mini Linux distribucija na Q11.

evo sad konkretno,arsenal i notingem,pokusao da premotam i samo se zaledi slika,i onda mora restart,ili ako cackam tastere na daljincu izbaci mi IPTV isn't responding i close app ili wait da izaberem

Poslednja izmena:
meni je ostao sat po starom vremenu
da li da ja čačkam nešto u podešavanjima ili će se vremenom rešiti

Ne možeš, ali kad budeš pokrenuo 4 uredjaj izbaciće ti listu koja 3 koristiš i koji hoćeš da zameniš.
Upitno je i to čak. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim za TV aplikaciju ali na tabletu vrti onaj krug beskonačno a u browser verziji ne reaguje na logovanje, kao da klikćem na wallpaper, enter takođe nula. Dakle, ne izbacuje opciju za zamenu željenog uređaja. Podršci je trebalo 5 dana da reši to (resetuje licencu), a pretpostavljam da je u pitanju jedan klik.

Kako mogu da promenim korusnicko ime kod Q11 boxa?
Kod mijih roditelja je u stanu Q11 dok je kod mene u kuci HP4024, ja imam plavi paket i otkljucano dosta kanala. Inace zivimo u razlicitim delovima grada.
Kako Q11 ima dosta bolji odziv doneo sam ga kod mene i radi ali ostao je paket koji moji rodetlji imaju. Promenio sam naziv profila kao sto je kod mene, restartovao uredjaj i opet isto.
Kada odem u podesavanja pa pa podesavanja uredjaja vidim da stoji kao korisnicko ime ono sto je kod mojih roditelja i nemam opciju da ga promenim ...

Ne može da se menja oprema.
Znači, tu koju si dobio opremu, zaveli su u sistem i ona radi samo kod tebe, kod drugih ne.
Ako se dobro sećam, tehnicari uzmu mac adresu uredjaja i u centrali je ubace.
Secam se kada je tehnicar dosao da zameni opremu. Prvi stb je zamenio-radi, a pre toga stari stb je kako kaze "ubio ga". Odnosno pre dolaska ga je skinuo.
U toj žurbi, u sistem nije uneo drugi stb. Kaze taj nece raditi, kada se vratim u firmu, ubaci cu u sistem, pa te zovem. Proslo sat vremena, lik zove i kaze povezi, povezao sam i sve radi.
Kako mogu da promenim korusnicko ime kod Q11 boxa?
Kod mijih roditelja je u stanu Q11 dok je kod mene u kuci HP4024, ja imam plavi paket i otkljucano dosta kanala. Inace zivimo u razlicitim delovima grada.
Kako Q11 ima dosta bolji odziv doneo sam ga kod mene i radi ali ostao je paket koji moji rodetlji imaju. Promenio sam naziv profila kao sto je kod mene, restartovao uredjaj i opet isto.
Kada odem u podesavanja pa pa podesavanja uredjaja vidim da stoji kao korisnicko ime ono sto je kod mojih roditelja i nemam opciju da ga promenim ...

Ne može da se menja oprema.
Znači, tu koju si dobio opremu, zaveli su u sistem i ona radi samo kod tebe, kod drugih ne.
Ako se dobro sećam, tehnicari uzmu mac adresu uredjaja i u centrali je ubace.
Secam se kada je tehnicar dosao da zameni opremu. Prvi stb je zamenio-radi, a pre toga stari stb je kako kaze "ubio ga". Odnosno pre dolaska ga je skinuo.
U toj žurbi, u sistem nije uneo drugi stb. Kaze taj nece raditi, kada se vratim u firmu, ubaci cu u sistem, pa te zovem. Proslo sat vremena, lik zove i kaze povezi, povezao sam i sve radi.
Moze da se menja oprema i radice, ali ne moze da se promeni korisnicko ime, tako da mozes koristiti tako sa kanalima koji sleduju tvojim roditeljima, a oni da gledaju kanale koji sleduju tebi…

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno