Blade Runner
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 665
Ok hvala, ubih se trazeci uzrok po mojoj mrezi, makar da znam da nije do mene.
Уочио сам ту грешку само на Арениним каналима када су неки битнији преноси.Dobijam vec par dana na Iris smart-u gresku "Mrezna greska x2004 io bad http status" i to samo kada gledam RTS1, da l' se desava jos nekome?
Druze kako si instalirao,jel moze pomoc?Kao što je Torrente napisao, ja imam Fire stick 4k Max i koristim Iris smart. Generalno ok radi
Vidim da su okačili link za direktno skidanje apk fajla ali evo i linka gde je @Gargamel83 ukratko objasnio još jednu metodu instalacije. Prelistaj temu pre i posle tog posta imaš još slličnih načina.Druze kako si instalirao,jel moze pomoc?
Aktivirao danas uslugu, a već broj promena uređaja 5/7. Reklamirao sam ovo danas. U suštini sam 2 uređaja samo koristio (laptop i mobilni). Na laptopu pregledače Brave, Edge i Firefox (posle i apdejt Fajerfoksa) i mobilni telefon. To je tih 5 promena uređaja. Glupost! Ovo trebaju da isprave. Isto mi se dešavalo na laptopu sa HBO OD.Kako kapiram na iris go mogu 7 uredjaja ,sad mi pise
broj trenutnih uredjaja 3/3
raspolozivi brij promena uredjaja 7/7
datum isteka za perioda za promenu uredjaja 20.12.2022
Kako se i gde brisu uredjaji i koliko puta to moze?
Da li je potrebno uzeti baš neki DATA paket na pripejdu, ili možeš samo ubaciti novu karticu tek kupljenu i gledati IRIS TV GO? Da li je potrebno dopunjavati karticu redovno kreditom?Nece
Ja koristim prepaid za iris go
Ali to mi je baš bezveze jer i nova verzija fajerfoksa (desilo se danas) je zabeležena kao promena uređaja. To bi značilo da treba isključiti apdejt istog, što je suludo. U svakom slučaju videćemo hoće li mi izaći u susret sa reklamacijom i obrisati te promene, jer su se u suštini desile samo 2, na laptopu i telefonu. Pogledaću iskustva drugih ovde. Hvala!@mandrak007: Vodi računa o tome, nije bitan laptop, browser se gleda kao uređaj. Koristi samo jedan i miran si.
Ne znam kako funkcioniše pripejd tačno. Ne skida ti net, moraš da imaš samo malo neta da pokrene. Pogledaj unazad temu, pisano je o tome.
Odlična informacija. Hvala!Skida otprilike oko 2 MB kod svakog ulaska u aplikaciju.
Danas sam istestirao više pregledača na laptopu koji je star gotovo 10 godina. Brave mi radi dobro, ali uz opciju da kvalitet strima smanjiš na srednji.Da li jos neko ima problema sa webtv-om od Iris GO? Mislio sam da je do pretrazivaca ali i Edge i Chrome mi se isto ponasaju, pustis kanal, prodje par minuta i onda krene da prekida, pa posle 10ak stucanja pusti kanal ali 60 minuta unazad i onda ako ga tako ostavis krene da opet prekida pa vrati jos 60 minuta unazak kanal i tako u beskraj. Totalno sam razocaran kako radi Iris Go na racunaru.
planiram kupiti taj mi stick,da koristim iris go iz box paketa,nego pitanje je mi stick si povezao na tvoj mobilni telefon,tj ,koristio si hotspot?i kod hotspota ne skida nista od gigabajta ukljucenio u paket?Pustim juče Iris na Mi Sticku preko mtsovog neta, rezolucija užasna na svim kanalima sem na RTS 1, čak i kad u podešavanjima podesim da kvalitet strima bude visok - šta činiti? Napominjem da je protok bio dobar, oko 30Mb/s, svi ostali servisi su radili dobro.
Izgleda da su popravili gresku. Sve radi ponovo bez prekida evo drugi dan. Mozda je i vredelo zvati i prijaviti kvar.Dobijam vec par dana na Iris smart-u gresku "Mrezna greska x2004 io bad http status" i to samo kada gledam RTS1, da l' se desava jos nekome?
Nije apdejt problem, treba da sa zabrani brisanje kesa i istorije za browser koji koristis.Ali to mi je baš bezveze jer i nova verzija fajerfoksa (desilo se danas) je zabeležena kao promena uređaja. To bi značilo da treba isključiti apdejt istog, što je suludo. U svakom slučaju videćemo hoće li mi izaći u susret sa reklamacijom i obrisati te promene, jer su se u suštini desile samo 2, na laptopu i telefonu. Pogledaću iskustva drugih ovde. Hvala!
Ili nisu pipnuli oni ništa već sad samo mnogo manje ljudi gleda RTS kad su završili naši fudbaleriIzgleda da su popravili gresku
Ja to radim redovno, za ceo laptop. Nisam znao da je to radi toga.Da se ispravim...pad koncentracije..
Ne treba brisati kes i kolacice (istorija nije bitna) za browser sa kojim se gleda Iris go.
Evo upravo probao kad sad kad videh tvoj post, radi savrseno iris go na telefonu, moj mts iris smart tv nemam ali i to kontam da bi radilo kao i predhodne dve usluge sto mi rade.Ja trenutno ne mogu da se ulogujem ni na iris go, ni na moj mts, naravno ni na iris smart
Било је потешкоћа у раду са Ирис Смарт, Ирис Го, Мој мтс и Мтс сајт, тако су ми рекли из корисничког центра.Evo upravo probao kad sad kad videh tvoj post, radi savrseno iris go na telefonu, moj mts iris smart tv nemam ali i to kontam da bi radilo kao i predhodne dve usluge sto mi rade.
Do njih na globalnom nivou nije ili je do tebe ili nesto lokalno do njih.
Moguce. Meni sve radilo, moguce da je nesto kod odredjenih korisnika ili odredjenih tehnologija prenosa interneta.Било је потешкоћа у раду са Ирис Смарт, Ирис Го, Мој мтс и Мтс сајт, тако су ми рекли из корисничког центра.
Мени ове услуге нису радиле у периоду од 15:00 до 16:20.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari