Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Da li se trosi net iz paketa Kontrola troskova i mobillni net za Iris Go ili se ne obracunava?

Iris go je besplatan uz Box 3 i Box 4 pakete.
Da li se to odnosi i na Box 3 i Box 4 sa satelitskom televizijom ili samo sa IPTV?

radi li app na iphone-u? prijavljuje mi gresku i ne moze da se poveze, na androidu sve ok

Pozdrav, koji STB Android da uzmem da bi mi radio Iris Tv Go. Za Eon znam da radi, instalirao ali me zanimaju ostali Android boxovi.

Pitaj za konkretne modele, verovatno si suzio izbor, postoje na desetine boksova na trzistu.

Svakako i ostali korisnici Irisa koji imaju box na Androidu...biću unapred zahvalan...

Za Iris tv go ti treba neki box koji nema Android tv operativni sistem, a takvih je 95% na oglasima i oni su jeftiniji. Za Iris smart aplikaciju ti vec treba box koji ima Android tv os, ili Fire stick, i oni su skuplji.

Kao što je Torrente napisao, ja imam Fire stick 4k Max i koristim Iris smart. Generalno ok radi

Glupo pitanje možda, koliko slotova trenutno ima Iris (za mobilne korisnike, ne Box)? Pošto je večito nevidljiva ta informacija, kako u aplikaciji tako i na portalu. Znam da je ranije bilo 3...toliko i imam zauzetih uređaja, ali reko' šta znam možda se nešto promenilo u međuvremenu. Sve android inače, a probao bih opet browser ali mi se ne za***ava sa menjanjem uređaja. EON-ovih pet komada je pretpostavljam i dalje domaći zadatak, ali reko' ajde da pitam. Hvala!

Pa i Eon od tih 5 možeš da istovremeno koristiš 3 ;)
Plus "van mreže" / OTT korisnici imaju samo 1 (& 3 registrovana uređaja) stream.

Znam za EON...moja su 4 slota, jedan sam dao ortaku. Ne vidim scenario gde se mogu više od dva koristiti istovremeno, neka budu i tri nekad ako su neke kvalifikacije u pitanju (što su Nova/SK nekad imali), ili sad Evroliga, ortak je cigan, ja Grobar, nebitno... Uglavnom, SBB me ne brine. Inače šifru za Iris nisam delio, a znam da na dva uređaja može istovremeno...ponekad matorom prosledim tablet i Arenu kad je derbi npr. i to je to. Zanima me ukupan broj slotova na Irisu, da li je i dalje 3?

Hvala svima na savetima i preporukama....TV stickovi sa Irisom rade i na LGu...pretpostavljam bez problema....

Pozdrav, imam SBB net, drugar će mi dati korisničko i lozinku za Iris TV Go, da li će to raditi na EON smart boxu i SBB-ovom netu?

Cao svima, da proverim da li postoji fix :)
Pregledao sam ceo app i ne vidim da igde postoji podesavanje rezolucije ili slicno. Kada gledam tv preko iris-a (arene 99% vremena), primetio sam da kropuje video za nekih 2-3% gore i dole. To mi se ne desava ni na jednom drugom app-u (Eon, Kodi...), samo na Irisu. Postoji li resenje za to?

Zdravo svima, imam problem pri pokrtanju IRIS Go aplikacije.
Instalirao sam na svoj andorid uređaj, međutim pri pokretanju bilo kog kanala dobijam poruku: drm error code: 2131886343
Gledajući po netu shvatio sam da je možda reč o nesertifikovanom uređaju (sam andorid uređaj sam kupio preko ali expressa :) ). Neka me neko ispravi ako grešim.

Da li postoji neka modovana verzija koja zaobilazi tu proveru? Npr. EON sam uspeo da instaliram (nisam poslednju verziju, već neku stariju bez tih provera) i lepo mi radi.
Viđao sam po forumu da npr. netflix ima neke modovane app, pa rekoh da pitam ovde da l postoji nešto slično?

Eon app (za sad makar) ne koristi Widevine DRM a Iris Go koristi Widevine za zaštitu samog video stream-a. A tvoj "kinez" naravno da nema Widevine L1 sertifikaciju.
Nema tu šta se moduje, server šalje enkriptovan stream i za dekripciju toga treba Widevine CDM da skine ključ za dekripciju.

Nazad
Vrh Dno