Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Mene takodje interesuje problematika gledanje irisa sa sbb-a posto sam do skoro koristio podatke od ortaka.
-Da li i dalje radi opcija hotspota sa mts pripejd karticom ili su i to ukinili?
VPN (po meni) nije neko resenje. Obzirom da mi samo zbog Arene treba, bolja opcija mi je Arena cloud-kosta isto kao vpn..

Ne znam baš. Meni se više isplati vpn.
Uzeo ga zbog eon-a kod mene na mts-u i netflixa što klinci gledaju za USA. Sada je još u upotrebi kod njih na sbb-u za iris.
Ne pamtim koliko sam platio. Nekih šezdeset dolara za dve godine plus koji mesec.
Imam njihov eon, oni od mene Iris... Bar moja kalkulacija, još vpn dobro dođe tu i tamo.

Ima i Iris smart i Hbo max na EON boxu. Uvek i bili. A inače i update radi automatski.
Druže nisam lud ni glup. Nema
Dal ima više verzija EON box to ne znam.
Na mom nema ono što sam primetio ni Iris ni HBO max

Ma našao sam u čemu je problem.
Ladno mi je Google nalog ostao na UK zbog starog Entropay naloga sa tom nekom virtuelnom karticom.
Nisam mogao da promenim zemlju u tom payment profilu pa sam napravio novi i obrisao ovaj.
Sad imam Iris Smart app NA EON boxu.
Podesio Cyberghost i radi Iris OK za sad.
Dal je to fora i za npr Disney+, and samo napraviti novi Google payment metod gde se stavi neka Turska adresa?
Jer džabe VPN ne prebaci zemlju na Play.

Mene takodje interesuje problematika gledanje irisa sa sbb-a posto sam do skoro koristio podatke od ortaka.
-Da li i dalje radi opcija hotspota sa mts pripejd karticom ili su i to ukinili?
VPN (po meni) nije neko resenje. Obzirom da mi samo zbog Arene treba, bolja opcija mi je Arena cloud-kosta isto kao vpn..
Radi.

Nisam mogao iz Vip mreže da se prijavim na mtstvGo ali sam uspeo kada sam koristio Vpn.lat i konektovao se na Srbiju. ✊🏻

Ne radi ni sa Yettel mobilnog interneta.

Ukapirao sam kako jedino mogu da gledam Iris Smart na Lg Tv.
Kada prebacim kanla moram odmah da odem dole na onu back strelicu i onda će da pusti kanal, inače će samo da stoji crni ekran i beskonačno da učitava.

Imaju sve Arene Premium 1-3, obične 1-8, čak i hrv, bih i slo.
Na spisku nemaju većinu kanala, a imaju još hrpu tipa Superstar i sl.

IMG-20220905-101307.jpg
Screenshot_20220911_210558_com.android.chrome.jpg

Bili su i posle 1.9. Čak su bili ubacili sve moguće Arene, srpske hrvatske bosanske slovenačke...Kao i sve Telekom kanale tipa Superstar... Izgleda da nešto menjaju i testiraju, možda ih i puste ali pretpostavljam da neće biti po ovoj ceni

Imam Box 3 sa Mts Tv.
Odem na Moj Mts, aktiviram Iris Go - piše da je aktiviran.
Probam da se ulogujem na aplikaciju na telefonu, ali neće nudi mi da kupim:

Prilozi

• Screenshot_20220914_181017_com.huawei.android.Serbia.jpg
    Screenshot_20220914_181017_com.huawei.android.Serbia.jpg
    86.2 KB · Pregleda: 46
Meni je trebalo da prodje par dana da bi mogao..npr u subotu uveli u cetvrtak proradilo

Imam Box 3 sa Mts Tv.
Odem na Moj Mts, aktiviram Iris Go - piše da je aktiviran.
Probam da se ulogujem na aplikaciju na telefonu, ali neće nudi mi da kupim:

Имао сам и ја тај проб, нису исти креденцијали за логовање на Ирис Го, цимни подршку нека ти дају.

Jel moze da se desi da mi ip adresa koju moj sbb ruter ima trenutno, nije na Mts-ovoj listi zabranjenih?
Aktivirao sam iris go 3 meseca besplatno (u omorika paketa dobio) i radi mi iris na eon boxu.

Pozdrav svima,

Jel radi nekom na sbb netu onaj Iris Go što se kupuje, 1500 i 1800 rsd?

Na dve Omorike 3 je aktiviran Iris GO Start paket.
Nedostaju b92, Prva, Pink, Happy, Eurosport...

Kol centar nema nikakav odgvor, samo prosleđuju prigovor.

Kolege, kakva je kod vas situacija sa navedenim kanalima?

Sad sam pogledao, kod mene nema eurosport). U pitanju je iris go besplatna 3 meseca iz omorika 3 paketa.

Kod mene ima,Box 3 Max paket

Prilozi

• Screenshot_20220918-115707_iris GO.jpg
    Screenshot_20220918-115707_iris GO.jpg
    87 KB · Pregleda: 27
Upravo jedna Omorika 3 dobila mejlom odgovor od mts-a da Omorike/Soko mobilne tarife NEMAJU Eurosport kanale, to je rezervisano samo za IRIS TV korisnike (samostalno ili u Box paketu).

I to da je Iris GO Start paket tako osmišljen da nema nacionalne programe b92, Prva, Pink, Happy.

Da li neko ima problem sa gledanjem iris go app na eon uredjau pomocu vpn. Kod mene se radi Ok samo kod Arene premijum 1 npr radi 10 -15 min i izbaci neku gresku (kao mesto mrezni kabl) pa moram da prebacim kanal i vratim na arenupremijum 1 da bi radilo, da li se nekome to dogadja?

Pustim juče Iris na Mi Sticku preko mtsovog neta, rezolucija užasna na svim kanalima sem na RTS 1, čak i kad u podešavanjima podesim da kvalitet strima bude visok - šta činiti? Napominjem da je protok bio dobar, oko 30Mb/s, svi ostali servisi su radili dobro.

Ja sam juče uspeo da pokrenem Iris GO na Samsungovom smart TV-u iako imam SBB-ov net, bez VPN-a ili ičega

Inače grozna je usluga, aplikacija baguje, sporo se prebacuju kanali, kvalitet slike loš, secka, ponekad mu treba vremena da učita u visokoj rezoluciji...sramota je da se ovakav nivo usluge naplaćuje...

Iris Smart radi odlično, i ne pravi nikakve probleme, i ništa odavno ne baguje

Iris Smart i Iris Go nisu ista aplikacija
Iris Smart mi je radio na Samsung TV odlično dok je moglo preko SBB

Vrh Dno