Za mobilne podatke i wifi na iOS-uGde ti ta opcija bas da vidim jel ukljucena meni sve radi odlicna.
Znaci moze samo na tri uredjaja?Имаш три уређаја. Када будеш хтео да додаш четврти питаће те да избришеп неки од та три.
važno je samo da se pametuje i nešto napiše...ne bih ni pitao da to može da se uradi "jednim klikom"...mora neki nadzorni organ da ti aktivira uslugu...Mislim da ne razumete...meni npr kada su uveli box paket nije bilo aktivirano i morao sam da cekam 4 dana kako bi aktivirali i mogao da koristim
Ако се уговор потписује у пословници, услуге су одмах активиране.Ekipa se valjda istog dana vrati nazad sa ugovorom, vidim problem u tome da im treba kako čovek napisa gore 4 dana da neko tamo to ustanovi i pusti uslugu...i niko ne zna kada će to biti, niti te na bilo koji način obaveste da je usluga aktivirana već opet kažu proveravajte na portalu...a ostaviš i mail i kontakt telefon...
Nije svetski problem broj 1 ali je maltretiranje korisnika plus očajna komunikacija...
Desava se i kod mene, i kod jednog rodjaka. Prebacis na drugi kanal i vratis i proradi.Dobijam vec par dana na Iris smart-u gresku "Mrezna greska x2004 io bad http status" i to samo kada gledam RTS1, da l' se desava jos nekome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari