Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Danas Iris Go radi i na Yettel optici i Yettel prepaid kartici.

Имао сам и ја тај проб, нису исти креденцијали за логовање на Ирис Го, цимни подршку нека ти дају.
Kako si uspeo da rešiš ovaj problem?
Mislim koga si kontaktirao?

Ja sam pokušavao mailom i preko chata - ali samo su mi odgovarali da je usluga aktivirana na mom nalogu
Ne mogu da shvate da mi kredencijali nisu isti za Moj mts i Iris Go.

Kako si uspeo da rešiš ovaj problem?
Mislim koga si kontaktirao?

Ja sam pokušavao mailom i preko chata - ali samo su mi odgovarali da je usluga aktivirana na mom nalogu
Ne mogu da shvate da mi kredencijali nisu isti za Moj mts i Iris Go.

Звали су ме из техничке подршке и издиктирали креденцијале, преко чета сам ступио у контакт иницијално. Буди упоран. :)

Hoću😀

Samo ni ne znam kako je došlo do toga da imam različiti user i pass na Moj mts i Iris Go😀

Podesio Cyberghost i radi Iris OK za sad.
Kazi mi za Cyberghost, hoću da ga probam, ali ne vidim nigde trial period, pa nakon toga da krece naplata ako se ne otkaže do tad. Da li oni naplate odmah izabrani paket, pa ako ti se ne svidja, ima opcija money back u roku od 14 ili 45 dana, u zavisnosti koji se paket izabere?
Kada sam probao ranije ExpressVPN, bio je trial period prvo, nisu nista naplatili, ali je pisalo da naplata počinje nakon 14 dana ako se ne otkaze do tad.

Meni Iris Smart od kako sam uzeo TV ne radi kako treba, ako stavim na auto ili visok, neki kanali koče užasno, najviše RTS, tj. oni koji su mahom HD. TV je Tesla 40E610BFS. Ima li neko iskustva sa Teslama ili ideju šta bi mogao da bude razlog? Da napomenem da sam nekih 6 meseci imao i SBB na tom TV dok mi nije istekao ugovor i EON je radio perfektno, slika je svuda bila fenomenalna. Aposlutno mi nije jasno šta je sa Iris.

Kazi mi za Cyberghost, hoću da ga probam, ali ne vidim nigde trial period, pa nakon toga da krece naplata ako se ne otkaže do tad. Da li oni naplate odmah izabrani paket, pa ako ti se ne svidja, ima opcija money back u roku od 14 ili 45 dana, u zavisnosti koji se paket izabere?
Kada sam probao ranije ExpressVPN, bio je trial period prvo, nisu nista naplatili, ali je pisalo da naplata počinje nakon 14 dana ako se ne otkaze do tad.
ja sam probao pre godinu dana ExpressVPN, rezervisali su pare sa mog računa za vreme trial meseca ali sam otkazao posle desetak dana i te pare su odblokirali.
Sada su mi sami dali trial mesec gratis jer su navodno dosta toga promenili. Medjutim meni na Tizen OS nema u aplikacijama taj VPN...

Ima li još neko problema sa smart aplikacijom na Lg televizoru?
Kupio sam novi televizor, između ostalog da bih mogao da gledam i Iris Smart.

Imam Mts Vdsl, brzina je dobra - ali aplikacija ne radi.
Samo se pojavi crni ekran i beskonačno učitavanje.

Ne mogu ni na svoj Moj MTS nalog da uđem, baš sam došao da vidim da li neko ima problema. Meni je radilo kad sam poslednji put otvarao negde oko 19h. Sada me je izlogovao i piše poruka Could not parse JSON response na računaru.

Takodje, servis nedostupan. Sreca pa sam odgledao utakmicu do kraja. Pali severi haaa..

Probah sad, radi.

I komp i telefon...

I dalje nece da zapamti 4G
Screenshot_2022-09-30-14-15-37-086_com.huawei.android.Serbia.jpg

Jel radi Iris Go na Mi Box S? Skinuo sam aplikaciju al samo mi prikaze crni ekran, sa zelenim znakom androida u gornjem levom uglu?

Sinoć je bilo skoro nemoguće gledati fudbal (Voždovac-Partizan), odustao sam nakon prvog poluvremena. Na TV-u svakih par minuta error x2004 ili kako već beše. Na tabletu nisam mogao ni da pustim uopšte. Trenutno gledam basket, nije nijednom puklo za sad. Ne znam šta se dešava sa aplikacijom, bilo je par apdejta u poslednje vreme koliko sam zapazio ali stabilnost je i dalje dno dna. Hoće li oni to ikad srediti pitanje je. Za seckanje i FPS još i mogu da im progledam kroz prste ali ovo konstantno pucanje je nedopustivo.

Poslednja izmena:
Jel zna neko sto mi ne radi na iOs-u Iris Go ni preko mts mobilnih podataka, a preko VPN-a hoce?

Upravo probao, radi na ios.
Bez vpn naravno, iskočilo i obaveštenje da ne troši Net.

meni udje i sve radi al nece sliku da pusti, a kad prebacim na VPN sve sljaka.
mozda je problem sto nemam vise gb na svom paketu vec trosim iz boxa koji nije na mene?

Pa ti i imas te GB da bi ih trosio narocito sto se ne skida net.

Gde ti ta opcija bas da vidim jel ukljucena meni sve radi odlicna.

Nazad
Vrh Dno