Kako si uspeo da rešiš ovaj problem?Имао сам и ја тај проб, нису исти креденцијали за логовање на Ирис Го, цимни подршку нека ти дају.
Kako si uspeo da rešiš ovaj problem?
Mislim koga si kontaktirao?
Ja sam pokušavao mailom i preko chata - ali samo su mi odgovarali da je usluga aktivirana na mom nalogu
Ne mogu da shvate da mi kredencijali nisu isti za Moj mts i Iris Go.
Danas Iris Go radi i na Yettel optici i Yettel prepaid kartici.
Kazi mi za Cyberghost, hoću da ga probam, ali ne vidim nigde trial period, pa nakon toga da krece naplata ako se ne otkaže do tad. Da li oni naplate odmah izabrani paket, pa ako ti se ne svidja, ima opcija money back u roku od 14 ili 45 dana, u zavisnosti koji se paket izabere?Podesio Cyberghost i radi Iris OK za sad.
ja sam probao pre godinu dana ExpressVPN, rezervisali su pare sa mog računa za vreme trial meseca ali sam otkazao posle desetak dana i te pare su odblokirali.Kazi mi za Cyberghost, hoću da ga probam, ali ne vidim nigde trial period, pa nakon toga da krece naplata ako se ne otkaže do tad. Da li oni naplate odmah izabrani paket, pa ako ti se ne svidja, ima opcija money back u roku od 14 ili 45 dana, u zavisnosti koji se paket izabere?
Kada sam probao ranije ExpressVPN, bio je trial period prvo, nisu nista naplatili, ali je pisalo da naplata počinje nakon 14 dana ako se ne otkaze do tad.
Da li zna neko kako da sredim da mi radi preko 4G? I dalje mi ne radi!Ja ne mogu da podesim u podesavanjima da mi zapamti da hocu da gledam preko 4g stalno mi se vraca na wifi! Kako to resiti?
Ako za ove silne godine nisu uspeli, nikada i neće.Hoće li oni to ikad srediti pitanje je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari